69150
-
Csoder #34019 És még lövegcsöve is van meg lánctalpa.. meg minden... nem minta savage-nek 

-
tököm venne makettet 100-é' .o -
Csoder #34017 Ja, de amíg kerítesz valahonnan benzínt.... :D [MadMaxfélegondolkozás off] -
nem tartom gyerekjátéknak,nekem is van 1/16-os RC Tigris tankom,csak az 25k volt!:) -
csak az árát olvastam,mást nem!:DD
akkor is sok...109.000-ből megveszem álmaim makettjeit + hozzá feljavítót,ha kell!:DDD -
hülye ez benzines
-
:) Ezt nem kell tölteni, max az üzemanyagtartályt. Ez robbanómotoros. Akkumulátor csak a távirányítóba és a vevőbe kell, illetve a Rotostartba(kurbli elven műxik, ezzel röffented be a movit)azok pedig kibírják egy töltéssel 2-3napig bőven. Elektro-motorost soha az életben nem vennék. Pont ezért. "10-15 perc örömért,aztán 4-5 óra töltésért" Bár tudom ez is sok, meg mindenki gyerekjátéknak tartja. Valószínű azért játszanak vele annyian, meg azért rendeznek nemzetközi versenyeket is. -
109 ezer 10-15 perc örömért,aztán 4-5 óra töltésért?:O
:DD -
109ezer volt, újonnan a Modell&Hobby-ban vettem, de ez volt az uccsó darab
. Több Savage 25öt nem árulnak, mert kifutó modell volt, majd február vége felé jön a Savage X.
-
ent #34010 Mennyi volt a gép? -
Ja amúgy a felni dobozgrafikájánán is egy Skyline-on volt a..
-
A féket én sem piszkálom, inkább a felnit marom ki belülről... -
-
ágyazz be :D -
-
szép :o -
Készül az Impala SS-em.
-
:) Köcce. Hasznosnak néz ki. Én még ezt is ismerem: RCoffroad.hu
Elektromossal nekem az a bajom(bár volt elektromosom is), hogy az élvezhető játékidő 10perc körül van. Utána meg kezd merülni. Lassabban megy. Ez meg addig megy teljes sebességgel, míg be nem horpad a tank oldala (kb 15-20perc egy tank). -
Ajánlom ezt a címet http://forum.rcmodell.hu/index.php
Itt van a modellezők színe-java amit itt nem tudsz meg azt sehol se.
Én nem szimpatizálok a robbanósokkal mert nekem az bonyolult és zajos meg büdös. :D -
ugye ugye? :D Ready-to-Runt azért vettem, mert nekem semmilyen ismerősöm, barátom, rokonom, SENKIM nem foglalkozik ilyesmivel, én viszont már évekkel ezelőtt elhatároztam hogy akárhogy is de beszerzek egy ilyet. Valószínű nekem is ment volna, most hogy látom a kézikönyvet. Ebben is van teljes össze és szétszerelési útmutató. Így megnézve nem olyan bonyolult. De itthon megkaptam. Hülye vagy? ennyi pénzt egy gyerekjátékra... nem vagy normális :D Majd meglátják ha beröffentem a kis csótányt. Csak győzzek menekülni :DDDDDD
szerk.: Neked milyened van? -
Az RTR nem olyan izgi. Sokkal jobb ha magad szenvedsz vele nekem az elsőre egy éjszaka szépen ráment. :D
Nem tudtam kivárni a szombat reggelt.
Amúgy ez olyan, hogy mindenki csak nézegeti meg gyerekesnek gondolja, hogy távirányítós autóval játszunk, de ha kipróbálják egyszer aztán alig lehet kicsiavarni a kezükből a pisztolyt. A barátnőm is addig nyúzott míg nem vettem neki is egy autót. :D -
igazad van. Bár ebből is lehet olyan kitet kapni, amit neked kell összeszerelni, szal az egész autót csavarokban kapod meg. Szal lehet vele szöszmötölni. Olcsóbb is, de az bazinehéz :D Főleg egy kezdőnek. Ez a Savage az első robbanómocis modellem, szal még csak most ízlelgetem. Forgatom mint majom a diót. holnap pedig röffentem :D -
Szep-szep de nem makett szal engem hidegen hagy. -
Sziasztok. A mai nap folyamán hozzá jutottam egy Savage 25 robbanómocis csodabogárhoz, mitnemondjak, madarat lehet fogatni velem. Holnap lesz a bejáratás, aztán lehet küldeni árkon borkon.... 
Azért írtam ide, mert ez is valósághű 1/8as kicsinyítése, a Ford F150 Savage Monster-nek.
-
Jó lett a festés. De ez a régi kaszni nem?? vagy az új??
-
Mind a kettő jó :)
-
Ezek tényleg jók. Én ezt a fajtát az NSX-re akartam tenni. De a skylinon is jól mutat. Én csak azért nem tettem rá Aoshimát mer nem akartam baszakodni a fék átalakítással.
-
uhh
-
Egy kis dio alap..:) -
Csak nem marad a putty a stirolon, túl kicsi helyre kell -
Ahol összeér, ott tömítsd és akkor már jó is lesz... -
Hát, az az igazság, hogy a széria az biztos kell, a Nismot még nem tudom... lehet hogy azt neked adom, majd még alszom rá egyet:) -
tulajdonképpen nekem fekete kell, úgyhogy...
De ez egyértelmű volt számomra... -
Csak arra kell figyelni, hogy fehér színt nem tudsz nyomtatni ezért vagy olyan kell ami nem tartalmaz fehéret vagy azt a részt festeni kell. -
Hát, amennyit már szívtam ezzel a kocsival, sztem nem kísérletezek vele... :D -
Thx...
Élőben gáz kicsit, akárhogy csináltam, mindenhogy látszik ahol összeér a sztirol kér vége.
Bár így utólag gondolkodva úgy kellett volna, hogy esztergálom, és abba "húzom bele a felnit, de mind1 már...
Vagy ha a te dobozodból nem kell az alap Felni, vagy a Nismo, és felajánlod, akkor megveszem tőled! :D -
lehet kapni matricalapot,arra rányomtatod amit akarsz,vagy körbemaszkolod és lefújod!:D igaz nem tudom mennyire egyszerű dolog mind a 2 oldalon ugyanoda felfesteni a mintát,lehet egyszerűbb lenne kartonból,vagy félfamentes rajzlapból kivágni,aztán úgy,a franc tudja..:D -
Csoder #33982 szép macsek -
Jól áll neki ez a szín, meg zsír lett a felniszélesítés! -
naja, csak hogy alakítsam át a matricát? MOndjuk gondoltam rá, hogy levágom azt a bumszlit a végéről, és csinálok oda vmit, de nem tom, hogy lenne jobb, erre találtam ki a HKS matricát, ami élőben ugyanoan szélees, mint a matrica!
Thx, azér így jobb :D
Ezt amit csináltaál felrakom az AF-ra a régi hejett, ok?