69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • MikX
    Azt feltételeztem...
    Mennyire gondoltál?
  • Csoder
    Király a logód Sky!
  • kbx
    Oks, de a gumit nem tudom adni hozzá, mert az nekem is kell...
  • MikX
    Ja, sztem igen...
    Ha nem ehez, akkor máshoz mindenképp kell...
  • kbx
    Ez így jó ahopgy van!! Szép lett, bár a puttit télleg csiszolhattad volna még, de nem annyira feltűnő!
    Akkor kell a Nismo felni??
  • MikX
    Naja...
    Na majd az R33! Bár azt nem nagyon akarom átalakítani, meg Midnight Purple-t akarok, azt tudod, hogy olyan festésst hogyan tudok csinálni?
    Ja, a másik! Néztem megába a tamyia vaxot, 2500 vagy mennyi, mondom ez kicsit rablás egy ilyen kicsi valamiért, és vettem autóra valót, sztem megteszi az is, kipróbáltam, és simán szép fénye van így is!
    Meg Enzo maratásról nincs infód?
  • kiskrapekkk
    Bocsi itt van az email címem:[email protected]
    AKit érdekelnek a makettek irjon.
  • kiskrapekkk
    hali vagy 1-2 makettem amit eladnék ill. elcserélnék autó makettre:
  • Caby
    :( akkor nem mondod meg honnan van?
  • vass17
    Lenne egy kérdésem kicsit fura lesz: hogyan csináljátok meg az első felfüggesztést a kerek forgathatóak lesznek (oldalirányban mintha kormányoznánk), mert az a rúd ami összeköti a két kereket az úgy tűnik le akar esni ha nem ragasztom oda.
  • geronimo77
    Frankó.
    Bár azért a egy-két helyen nem lett jól lecsiszolva a putty amivel csináltad az idomokat.
  • Glpetyus
    Jó lett,szép ez a szin.

Hátúlján picit elcsúszott az RS-R felirat
  • DJ RUSH99
    akkor nem lehet,hogy addig inkább nem kéne venni makettet?:D de mind1 ehhez semi közöm:P
  • DJ RUSH99
    naná,hogy nem látni a képet...a képfeltölés.hu-ról meg nem engedi a fórum!na mind1 ha meg tudom oldani rakok be majd képet,ha nem akkor meg nem...amúgy innen rendeltem,és pont ma néztem,asszem már nincs nekik raktáron:P
  • streeter
    Van csak ami rámegy a palackra csatlakozó szar. Szét akartam szedni hogy megnézzem hol van eldugulva és sikerült kitörni a pöcköt belőle ami benyomja a palackba a kis műanyagot hogy jöjjön a levegő. Egy olyan új fej + pisztoly 3500Ft + 1250 postaköltség. Most nicns rá pénzem úgyhogy ez van....
  • DJ RUSH99
    2gen:P

• DJ RUSH99
    ahogy elnézem szépen összeraktad:P csak kár,hogy nem fektettél be egyik makettnél sem legalább egy spray-be...sokkal szebb lett volna a végeredmény!mert szerintem a festés rontja el az egészet:( és az az 1-2 ezer + költség szerintem nem vészes (pláne olyan makettek esetében mint az enzo) és sokkal jobb eredményt kapsz:P szóval szerintem érdemes lenne elgondolkoznod:D
  • streeter
    Na kész van az Impalám
    A festéstől légyszi tekintsetek el :D Ecsettel csináltam....

És az Enzoval.

• DJ Skyline
    ez így jó ahogy van,nem kell rá más!
  • MikX
    Hi all!

Megcsináltam a marticázást, de lehet kéne még rá renni! Vélemény?

• Caby
    2. vagy 3. generációs crx? Honnan rendelted? engem is érdekelne.
  • DJ RUSH99
    hy mindenkinek! nemsoká megjön (jövő héten) a honda crx makettem,és most pattant ki a fejemből,mi lenne ha csinálnék alá neont....én úgy gondoltam ledekből lehetne megvalósítani,de itt ki is fújt a tudományom aki esetleg tudja hogyan lehet megcsinálni,és mi kell hozzá,és hol lehet azokat a cuccokat beszerezni,az legyen szíves írja már le nekem!előre is köszönöm a segítséget
  • Glpetyus
    LOL :D
  • DJ Skyline
    szerintem már teljesen felejtős...inkább keresek egy üzletet ahol lehet venni!:D
    everlast.hu se semmi...van egy email címük és szevasz...semmi visszaigazoló email,semmi telefonszám,semmi...persze adószám,meg cégbírósági bejegyzési szám az kell meg az adatvédelemről is írnak vagy 10 sort...
    habár most vették a fáradságot,és írtak valamit a főoldalra:

Tájékoztatjuk tisztelt Vásárlóinkat, 2005.12.17-étől azokat a rendeléseket amelyek értéke nem éri el a 20000 Forintot csak abban az esetben tudjuk teljesíteni,amennyiben a vásárló átvállalja az áru szállítási és csomagolási költségeit.(Kb.1450Ft)Megértésüket köszönjük.

tehát nem igazoltam le azt,hogy vállalom a díjakat,azaz rendeljem meg újból!:SS
  • Glpetyus
    Ja tudom... :DD
    Szvsz kicsit már felejtős :DDD
  • DJ Skyline
    ja ez így szokott lenni...lassan fél éve rendeltem már meg az everleszt' pulcsit,fogadjunk akkor hozzák majd amikor már rég elfelejtettem,vagy már vettem egyet máshol!:DD
  • Glpetyus
    szép baleset :D
    Akkor viszik majd,amikor nincs egy vasad se,figyeld meg :DD
  • DJ Skyline
    dehogy jött meg...se email,se telefon...bezzeg neked 2 nap alatt kivitték,én meg már 1 hónapja várom!:DD
    hétfőn telefon...igaz ezt mondtam 1 hete is,de azt mondták,hogy értesítenek ha megérkezik...
  • streeter
    Jó ez a flip-flop fényezés :D
  • Glpetyus
    Mármint holnap ?
    Ezer dolgom van,1 órát nem leszek otthon

Megjött már az Seahawk ? :D
  • DJ Skyline
    na mit csinálsz? alszol délig,vagy kocsit mosol?:DD
    mondjuk én mondom akinek itt áll radiátor magasságig 6 makett + 2 doboz figura!:DDD
  • Glpetyus
    Nincs időm :@
  • DJ Skyline
    itt a hétvége kezd el!:D
  • Glpetyus
    nem kínozz,otthon vár még az S-100 :S
  • Glpetyus
    Ez tök gyári,dobozból épűlt,ha jól olvasom :o
  • DJ Skyline
    az 1 méter hosszú végeredmény kárpótol az áráért!:D
  • Glpetyus
    Na azt már 2x is meggondolom :)

Van egy 1:125-ösöm,majd azt feljavítom :p
  • Glpetyus

Hát a csíkokat én úgy csinálom/nám ,hogy készitek vmi sablont,amin egy vékony csík van,azon át ködölném a szint....
    De így meg nem fokozatosan halványúl a szélei feléi,úgyhogy a faszom tudja... :I
  • DJ Skyline
    15k
    de kell hozzá feljavító,mert nem elég részletes!mégpedig ez 7-8k + a pósta!:SS
    tehát 25k-t félre kell tenni!:S:S:S
  • DJ Skyline
    nem tudom hogyan lehet ilyen szép rozsdát csinálni,de meg kell tanulni!::S