69150
-
ottt van a szeren! 

-
Skyline: nem vagyok VIP
LOL
MikX: asse tom hogy kell olyat csinálni
-
OFF
mondok egy titkot!
A galériádba feltöltöd, és a képre jobbklikkel kattintva rámész a tul.-ra, és az ot megjelenő címet beírod itt a kép beszúrása-hoz!
ON -
ha VIP vagy akkor 200kb-t!:D -
igen...és nyamvad 20 kbyte-os képet tölthetek fel!!! az semmire nem elég:S:S:S -
szerintem megtudná csinálni,bár lehet már 1/24-nél megengedi magának azt a luxust,hogy sablont használ!:D -
Csoder #34178 greg... greg...
-
vagy photbucket, vagy bla, bla, bla...
Van egypár... -
képfeltöltésre az indok:
a kép beszúró gomb mellett van egy ilyen:
[képfeltöltés]
:D -
bameg ez sem jó:@@@@@@@@@@@@@@@@@
de mért nem engedtek képfelöltés.hu-ról linkelni? mert az egyszerű lenne...
uccsó próba -
Az igazán durva, lévén, hogy 2 egyformát kell csinálni mindkét oldalta, és ilyen munka biztos nem szar, tehát tudhat vmit.
De makettben kicsit bonyolultabb lenne! Mit szólna, ha odavinném az egyik makettet, és mondanám, hogy csinál meg lécciiiii!
Bár nem elképzelhetetlen, hogy megcsinálná! (2.000.000 USD-ért persze :D) -
kézzel ha az emlékeim nem csalnak!:O -
Az durva...
És kézzel fújja, vagy maszkolóval?
Mert nagyon durván meg van csinálva... -
jaja 11 reteg es visszafele azaz eloszor a hatso szineket festi fel es utoljara a legfelso reteget..
(amit adtam anno hianyos airbrush konyvet abban ez a technika van leirva epp(a llenyeg benne van)) -
1/72 Hasegawa F-14 Tomcat NSAWC "13"
-
Majd haverom megkérdezem mert ő minden szart felesz. -
Hát ha egyről beszélünk akkor igen. Részlesen lépésről lépsre benne volt hogy hogyan kell azokat az élethű lángokat csinálni. Úgy emlékszem olyan 12-14 réteg festékből van.
Olyan akarok én is a funnycar elejére
-
jah be is lehet rakni rendesen mert nem nagy 
-
tudom,hogy nem makett,de gondoltam megosztom veletek:P pár napja jutottam hozzá, ez egy 1/18-as chrysler 300c:P és ez eddig a legjobban sikerült kép róla egy kis szépia hatással
kép
-
nem vettem fel, de mostanaban minden delutan megy a "Riders" sorozatbol egy resz -
Miért, volt benne vmi ami fontos lehet? Vagy csak érdkelne? -
nem vetted fel??
valahogy meg kellene szerezni. Gondoltam már hogy írok a Discoverynek hogy nincs-e meg nekik videón vagy DVD-n az a rész.
70USD+szállítás az kicsit sok érte -
Ja, mondjuk nem is gondoltam 24-re alapból, hanem 12-re... -
24-ben ha nem is..de 1:6 vagy 1:12-ben megoldhato lenne szvsz ;)) -
Jahh, meg mét mit nem? :DD
Kicsit lehetetlen lenne szvsz...
Olyan kicsi airbrush pisztoly kellene, meg olyan festék, nem? -
aki ezt megcsinalja makettban es nem matricaval az uber az mar tuti
-
most volt az ismetlese...lattam regebben is..de most figyeltem ki a polojan a ceglogot, az alapjan kerestem meg a neten a weblapjat
-

Meg kellene tanulni így festeni!
Állat! -
egyszer volt ezzel a csókával(aki festi ezeket a dolgokat) egy műsor a Discoveryn asszem...hasonló kaliberű volt mint az Orange Country Chopperses műsor...egy hotrodot festett (oldalon a Tru Fire/set01-ben van),meg mutogatták közben a munkáit,pl a helikoptert! Nagyon durva amiket fest ez az ember!
-
off:
http://www.killerpaint.com
on: -
Mindegy. :D De a dolog ugyanúgy működik, mint régen?
Ja,:DDD [szórakotott] lesz Mustangod '05 v.'06? -
ez viszont minket nagyon messze elkerül,mert egy makett kb 2000 ft volt,az meg ugyebár messze van a 22 euro-tól...egyébként úgy rendeltünk,hogy 2db crx+a srác vett vmi felnit,meg egy másik makettet,és szó sem volt semmi ilyenről:P -
Lehet csak "gombázik". A CM3+-okra használt kifejezés én a 2 után többet vagyok a Dzsindzsába, mint a pályán... :DDD (szvsz a 2 volt a legjobb) -
Csak jelzem hogy a jelenlegi szabályok szerint a 22EUR érték feletti küldemények vám és áfa kötelesek. Ez 8+20% + kb. 1000 Ft kezelési ktg.
Csak hogy ne érjen meglepetés senkit ha csomagéresítő helyett vámfizetési értesítő jön :) -
Szerintem az ötlet jó de a kivitelezés rossz. A sarazás is természetellenes. Mindamellet hogy valóban montecarlo rallytábla van rajta meg aszfaltgumi. De csúszik is rendesen
-
akit esetleg érdekel még a hlj-ről való rendelés írjon privit
-
Érdekes... -
995x560, sztem belefér még... -
99% igen aszfalton(a maradek salak, vagy vizatfolyas altal felhordott sar, vagy epp ho..van hogy eges szakaszok "ho alatt vannak"...azaz havas az aszfalt...de ezen az auton normal szaraz abroncsok vannak..). "lecsuszni" sincs nagyon nincs hova....altalaban hegyi szakaszok..es az ut szelen szakadek van
..szal igy meg erdekesebb az egesz...
-
szerintem a 800-max 900 pixel szeles az idealis maximum. ezt nekem mar szethuzza 1024-ben. Nah majd ha veszek egy widescreen TFT-t akkor aztan rakhattok be akkorat hogy na...de az se art ha megszponzoraljatok nekem a monitor arat