69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • kbx
    Túl sok értelme nincs!!
  • Glpetyus
  • Jagi
    ööö
  • DJ Skyline
    érdekes

• Jagi
    Szággény...
  • Glpetyus
    ilyen méretarányban nemhiszem,hogy kell.
  • Glpetyus
    azta
  • DJ RUSH99
    nincsen gero-nak! beszéltem vele! nemtudom honnan lesz BÉJEMVÉÉÉM!!!!
  • MikX
    Komoly...
    De a lövéseknél keletkező lyukykban nem kellene a festéknek lepattognia?
    Így úgy néz ki, mintha kilyuggatva lefestették volna :D

szerk:Bár tul. képp, ahogy így nézem most, az eredeti képen sem látszik, de akkor is, fura nekem egy kicsit...
  • PrasCo
  • kbx
    LOL, Olyan mintha szúnyogháló lenne:))
  • kbx
    Még nem néztem, de biztos jó lesz!!
    Nincs hozzá toronymerevítő, azt majd nekem kell legyártani...
  • kbx
    Próbálkozz Ebay-en, a németen láttam is de asszem 20 euró volt...
  • DJ Skyline

• Seaweed
    32

• Seaweed
    Azta

72-es

eredeti:

• Seaweed
    En tuti nem rendelnek a hlj-tol! Keresnek europai shopot..tuti kapni az unioban is(BMW-t ne lehetne?!?!?)..ha meg megis onnan lehet venni csak akkor szolnek Geronak!! O mond egy arat es ha tetszik neked beszerzi!
    Viszont itt a bazi nagy okfejtegetesben elfelettetek hogy a postakoltsegen tul itthon meg fizethetsz vámot(+8%) + helyi adót(+20%) is....
  • MikX
    Ja, csak ha mondjuk nem tudja megvenni személyesen, akkor ugye itthonra is van pk...

Ja, a cucc amit eszrregáltam jó lett? Nem nézted?
    Egyébként az a toronymerevítő alapból van hozzá ami a hiroBoynak van? vagy másmilyen van?
  • vass17
    nem tudjátok hogy működik a rózsaszíncsekkes átutalás?
    hallottam olyasmit hogy először (ha külföldre utalok) Pestre kell küldeni, de nem igazán tudom.
    ha tudja valaki akkor megköszönném a segítséget!
  • DJ RUSH99
    plusz ha bátyám is esetleg hlj-ről rendelne akkor már jobb lenne a pk...szóval így lenne jó,de nem tudni ott mikor lesz
  • DJ RUSH99
    francokat! nálunk meg 7000,és arra jön 1000 pk...az már majdnem 3000 ft különbség...annyiért meg nagyjából megveszem a hozzávaló festékeket,tehát hlj esetében festékkel lenne kb ennyimbe... de ott meg ugye nincs:((((
    nemtom mi legyen:s
  • kbx
    1800 Yen kb 3600 HUF, + kb 2000 postaköltség= 5600. Spórolsz 1400 forintot! Szerintem nem olyan nagy összeg, hogy ne érné meg megvenni...
  • DJ Skyline
    a póstaköltséget is beleszámoltad a hlj-s dologba?
  • MikX
    Ja, csak az nem zavar, hogy itthon minden drágább?
    Az én enzo-m itthon 14e, a geró meg meghozta mindennel együtt 10e ért...
    Ennyi...
  • DJ RUSH99
    na igen,de ha megnézed EZT akkor az árakról kicsit más lesz a véleményed...nemtudom:P ha nem találok olcsóbban akkor kénytelen leszek itt megvenni mert nagyon rá vagyok állva!
  • kbx
    De, Játék-Makett.hu! Nézd, ez egy ritkaság, főleg itthon, tehát a 7K nem olyan nagyon drága érte, főleg ha figyelembe veszed a mai maket árakat. Én láttam már ezt a makettet közelről egy pár hónapja, és nem a legjobb minőségű, úgyhogy van vele meló rendesen, de szerintem megéri! De van a Játék-Makettnél Schnitzer S5-ös BMW is 4890-ért, ami szintén jól néz ki!!
  • DJ RUSH99
    senkinek nincs tippje a bmw- gondomra?:(
  • MikX
    Nem semmi munka...
  • Kata
    azta
  • Glpetyus
  • Seaweed
    32-es

• Jagi
    Hah! Ubót!

gáz hogy a panellakás kádjában nem fér/fordul/merül/emelkedik látványosan.

Ha majd egyszer saját medencém lesz (miért ne lenne) én is építek egy ilyet!
  • DJ Skyline
    ez a kemény
  • DJ RUSH99
    hy skacok! következő projektem céljául egy 325-ös bmw-t tűztem ki,de nagy problémába ütköztem:(
    ugyebár aránylag olcsón szeretnék hozzájutni,és lehetőleg olyan kéne ami van raktáron is,tehát max egy hónapon belül eljuthat hozzám ha mondjuk 2-3 hét múéva rendelem meg... de sehol nem találok olyat ami jó áron van (jó ár az kb ami hlj-n van)és még raktáron is van....hlj kilőve,mert nincs raktáron,játék-makett.hu-nál nem olcsó,és még sorolhatnám mi nem volt jó:P
    szóval a kérésem,hogy aki tud ennek a beszerzésében segíteni valamit,esetleg tud jó hlj szerű oldalt az mindenképpen ossza meg velem!ja és lehetőleg fujimi legyen a makett:) előre is köszi mindnekinek!!

• MikX
    Jaja, arra gondoltam...
    Mondom, hogy jól emléxem... :D
  • DJ Skyline
    wow
  • DJ Skyline
    de ott van...az elsüllyedt USS Arizona fölött van egy ilyen emlékmű vagy mi
  • kbx
    Ez az szerintem, a hajó meg az Arizona...
  • MikX
    Ez szintén ütős, nem kicsit...
  • MikX
    Wow...
    Nem semmi...
    Ez nem Pearl harbourban van?
    Vagy az más?