69150
-
Nekem van ragasztószalagom, amivel autók klíma kábeleit szokták burkolni, az oylan, mintha kárpit lenne, de nem tom hol lehet venni, talán szkboltban...
De ez egyébként ennek a skyline-nak a maratott cucchoz van... -
Marha jó!
Szép lesz.
Hétvégén ha Öcsém hazajön a géppel rakok fel képeket a 2 elkészült Skylineról.
-
fritz csónakok :) -
Pár napos a festék és Revell olaj bázisú festék. Matt meg csillogós :) -
Ez a festéktől is függ, meg hogy mikor festetted, de próbáld meg sebbenzinel... -
Az olaj bázisú festéket mivel lehet könnyen és gyorsan leszedni úgy, hogy nem arja szét a műanyagot?? -
senki nem tudja hogy lehet ilyen szőnyeget szerezni? vagy mi ami helyettesítheti megfelelően?:) -
jól néz ki,szép lesz!
-
Nem nekem, hanem nagyapámnak, ő dolgozik vele... És asszem '80-as a gép, de ja, nagy egy kicsit...
Én csak néha elkérem makettezésre :D
-
basszus az a szőnyeg nagyon állat...szeretnék én is egyet a bmw-be majd
-
Szórópisztollyal, meg maszkolással, de még nincs kész, még be kell ragsztom a maratott pedálokat, meg azanyósülést... Ja, a Szőnyeg, meg a gyári Tamiya maratásban volt! -
Gondolom neked ez a nagy benga van, még a 60-as, 70-es évekből, nem!? Én olyanon tanultam a fősulin, mondjuk nem értem mért, mert marketing szakos vagyok!!
-
a, cak épp nincsenek felesleges millióim :D
Tulajdonképpen egy kisebb eszterga is jó lenne...
Láttam ilyen kis "asztali"-t vhol... -
hallod ez a beltér nagyon kiütött 
állati szép lett!hogyan csináltad?:D
-
Lehet hogy egy CNC esztergával könnyebb lenne :D
Gondolom nem volt kis meló, de a végeredmény jó lett!! Sokkal szebb, mintha sztirolbaól próbálnék valami hasonlót csinálni!! -
Pedíg asszem az is 2mm, de lehet elcsúsztam egy cseppet, de meg kell mondjam, hogy azt nem mértem pontosan, mert abból le lehet reszelni, meg hát neked is maradjon vmi munka :D
Meg az a baj igazság szerint, hogy ez egy picit kicsi ehez az esztergához, nem egészen ilyen kicsi dolgokhoz tervezték, csak azzal küzdöttem egy órát, hogy a furat pontosan a közepén legyen végig... -
Nekem jónak tűnik, csak a magassága sok egy kicsit, de majd levágok belőle egy kicsit! -
Jaaa, vágom!
figy, amit esztergáltam, az nem egészen ilyen, nem? az alján lévő kis perem biztos, hogy 6mm? mert ha a belselye 3mm, a külseje 3,6, akkor az csak kb 4 nem? Végülis sztem teljesen mind1, csak felrtűnt...
És a toronymerevítőt ilyet akarsz csinálni? -
Ezen a képen jól látszik.
-
Nem, a tűzfal, és az ablak között... tudod, amin azablaktörlő szokott lenni!
Amire te gondolsz, még azt sem csináltam meg, majd ha meglesz a R32 kaszni, majd arról lemásolom..
-
Szééplesz!
Ja!
Amit mondtál, hogy még nem csináltál meg sztirolból az hol lesz?
A hütőrács és a lámp felett, nem? -
Egy kicsit haladtam a Skyline-al:
-
: )
-
tank listát lusta vagyok írni az kicsit hosszabb lenne :)
ha többre vagytok kiváncsiak nézzétek meg a wwiionline.hu-t a MagyarHQ-t :) -
na akkor egy kis reklám :)
német oldal:
Bf-109E
Bf-109F
FW-190A4
Bf-110C
Bf-110C4/b
Ju-87 Stuka (aszem B)
HE-111
JU-52
szövi oldal:
Hawk-75 (P-36)
Hawk-81 (P-40)
Bell: P-39 Aircobra
Lockheed: P-38
Spitfire I
Spitfire Vb
Spitfire IXc
Hawker Hurricane Mk.I
Hawker Hurricane Mk.IIc
Blenheim Mk. I
Blenheim Mk. IV
DB-7
Havoc
C-47 -
: DDDD -
a lényeg hogy utálom mind2őt nem lehet tőlük normálisan tankozni ha megjelennek :) -
Pont az A10 jutott róla eszembe. Igénytelen, olcsó fenntartani és az égő olajkutak füstjében is dalolva lőtte sz*rrá a T-34/72-ket... (vagy, vagy) -
Magyarul kisérő vadász.... -
Jól gondoltam... -
mivel nehézvadász stem szarul fordul(ezért lomha) -
nagysebességű gép de lassan fordul stb arra értendő hogy lomha. -
hát az az 1 db bomba amit vitt annyira nem volt extra aszem 225 fontos volt, P-38 fegyverzete meg az orrban volt mind olyan mintha lézerágyúval szaggatná a tankok tornyát ami felül ugye nem a legvastagabb, szal a P-38 igazi romboló gép volt brutális tűzerővel, zuhanófékkel rázuhant a célra és rongyá lőtte A10-eshez lehetne most hasonlítani. -
"Nagyon gyors, és remek fegyverzete van, de lomha" Most gyors vagy lomha? :D -
OK, Köszi! Az egyik bombázott a másik vadászott : ) -
mi a különbség? röviden:
"Bell: P-39 Aircobra: Gyors, rosszul fordul, viszont képes bombát vinni magával, és elég jó a fegyverzete. Érdekessége a gépnek, hogy a hajtómű a pilóta mögött helyezkedik el, ezáltal teljesen megváltozott a gép egyensúlya. Nagyon labilis lett, nem szerették a pilóták a háborúban. Főleg a Szovjetunió használta a Lend-Lease program keretében.
Lockheed: P-38: Kéttörzsű nehézvadász. Nagyon gyors, és remek fegyverzete van, de lomha."
-
Na ezt pont nem tudtam, de sztem akkor is "böte"
Mi a külömbség a P38 és a P39 közt? -
pont az a lényeg, a könyv írója P38-assal zuhant le és tünt el. -
Ja elég beteg... -
Én sem tudtam hova tenni. Kisherceg...