69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • Seaweed
    bomoson mindenesetre erdekesen! (azert remelem 4db van belole mert 3db igen erdekesen fog mutatni rajta!)
  • DJ Skyline
    nos gondolom fém,ezért komplett szétkell bontani az egészet! minden műanyagot,matricát lekell szedni! nem csináltam ilyet még,de asszem úgy kell,hogy egy Szi-ti nevű folyadékba belekell tenni egy napra,és a festék lejön...bár nem tudom,hogy a fém felületnél is műkdik-e...aztán kiveszed a cuccból,fogod lemosod,és lehet fújni...faterom ilyen savszerű anyaggal szedte le az egyik Bburago autómról a festéket,de nem tudom már mi volt,majd megkérdem!:D
  • DJ RUSH99
    köszi megpróbálom megoldani crx-et is ha végre eljutok odáig:D:D

most vettem egy sráctól ezt a felnit a bimmerre... (800 ft,holnap adja fel:P) szerintetek is szépen fog mutatni rajta?:)

• Veper
    Szóval leszeretném festeni! Csak sajnos nem értek a dologhoz!
  • DJ Skyline
    igen,majd holnap felteszem az oldalra!:)
  • DJ RUSH99
    na jah:D:D megnézted képeket sky?
  • DJ Skyline
    és mi a kérdés?:D
    az lemaradt...hogy hogyan kell átfesteni?
  • DJ RUSH99
    így már más a helyzet:) hát akkor sok sikert hozzá;)
  • Veper
    De én szeretném ha lenne egy roncs állapotú, a szép állapotú makett mellett! Tudod majdnem harmadik éve építem az igazi kocsit is melléjük. Ha érdekel akkor itt megtudod nézni:
    Mercedesponton

• DJ RUSH99
    hát van szíved? ebből nem szabad roncsot csinálni
  • Veper
    Sziasztok!
    Szeretnék tanácsot kérni. A Revellnél rendelt 1/18 as modellt szeretném átfesteni, vagy átfestetni! Belinkelek pár képet.

A

• DJ RUSH99
    a nissan-nál meg a bmw-nél megpróbálok majd én is erre törekedni
  • MikX
    Ja, csak az nem normális, he állandan kell pótalkatrészeket rendelni, mert balfax vagyok, és elhogyom/elrontom a dolgokat, akárhogy is vigyázok mindere...
  • Seaweed
    Az akar 1-2 evig epulo makett is teljesen normalisnak szamit...az abnormalis (szokatlan!!)inkabb az ha valaki 1-2 het alatt elkeszul vele!!!
  • DJ Skyline
    lusta!:D
    makettezés nem egyenlő azzal,hogy mint a gyár fossam a maketteket,hanem türelem játék!:))
    van aki hónapokig,évekig épít valamit...régebben átlag 1-2 nap volt egy makett,de meg is látszott az eredménye...ha nincs az embernek kedve hozzá,akkor nem szabad erőltetni szerintem...ja és inkább a nem makettezés idejét háttérinfók gyűjtésével töltöm,hogy minnél több infót megtudjak,beszerezzek a maketthez,hogy minnél hitelesebb legyen!
  • MikX
    Nekem meg lenne, ha tudnák mit csinálni...
    Ezért most buliznom kell hétvégéken...
  • Csoder
    Nekem sincs kedvem makettezni, pedig vár még rám két csodálatos vadállat, az egyiknek tamiya, a másiknak dragon a neve
  • DJ RUSH99
    pffff... milyen makettező ember vagy te?
  • DJ Skyline
    én nekem már megvannak,csak neki kéne fogni!:\
    de nincs kedvem,még alszom!:D
  • DJ RUSH99
    királyakkor kbx dug, mi meg mind várjuk a makettjeinket...jól veszem észre,hogy ez a tényállás?
  • kbx
    Én meg a barátnőmön:DD (ezt nem lehetett kihagyni)
  • Seaweed
    ense mar vagy x honapja..varom a joidot...egyszeruen mar semmihez sincs kedvem hozzafogni...kell a sunlight hogy feltoltodjek!
  • DJ Skyline
    én semmin...ébredezek a téli álomból aztán majd folytatom a cuccokat
  • DJ RUSH99
    hy all sky küldtem privit meg mailt:D
    egyébként ki min dolgozik mostanában?:)
  • Seaweed
    Ju-88 mar van nem regota...az is jo celpont ;))
  • Punker
    szeretsz céltábla lenni? gyere JU52-őzni WWIIOnline-ba :)
  • DJ Skyline
    kár,hogy nincs ilyen a forgotten battlesban,mint vezethető gép!de akár AI ként is szívesen látnám,de szívesebben vezetném!:D
  • Punker
    aha thx :)
  • Seaweed
  • Seaweed
    De az...hisz haboru volt...ilyennekkel szalitottak pl utanpotlast az atlanti oceanon portyazo U-Boot-oknak is! (egy elore lezsirozott helyen az oceanon leszallt a repulo, es oda ment a tengo is...)
  • Punker
    aztán kicsit átalakították? vagy a tetején nem géppuska torony van? :)
  • Seaweed
    "The Bv222 was designed by Herr R. Schubert and Dr. Ing. Richard Vogt, and was tailored to meet a requirement issued in 1937 for the Lufthansa. The requirement was for a long-range passenger transport to operate from Berlin to New York. Furthermore, the aircraft would have to make the trip in 20 hours with at least 16 passengers (24 passengers were to be carried on shorter routes.)"

Azaz az igeny amiert szuletett a nagytavolsagu utasszallitas volt.

link
  • kbx
    Gondolom szállítottak vele!!
  • Punker
    azt látom de mire használták? felderítőnek kicist nagy lenne nem?
  • Seaweed
    Oda van irva a neve es a tipusa is!!
  • Punker
    mi ez a szörny? :)
  • MikX
    Hmm... látom megin volt offolás, énmeg persze melózni voltam :D
  • MikX
    És akkor az mien, hogy én kb december óta vadászok TS-8 as festékre, a megában?
    Azt mondták, februárra biztos lesz! Erre felhívom, és sajnos nincs... Mikor lesz? passz...
    Ok, mondom, akkor az enzo marad alapozószínü
  • Seaweed
    Ennek az arca mar nem olyan szep..de az utkozoi!
  • Glpetyus
    Énmeg mek haza,mer' vége a melónak :D