69150
-
A kérdéssel semmi baj.
A poén az gyenge,de akkor sem ok,hogy vki felkapja a vizet.
Arra meg pláne nem,hogy itt elkezdjen oltogatni....azért mert nem írja be mindenki,hogy "akril" vagy "enamel"...
-
Figy...
Idejössz, és leoltasz itt mindenkit?
Húzzál már innen...
Abszolúte nem is a te dolgod, szal minek szólsz bele?
Sztem Kata poénból írta...
Úgyhogy légyszi, kívül tágasabb... -
A kérdés feltevés is elég eccerű volt szerintem ha kicsit normálisabb mondatot hajlandó összeszedni a kérdező talán kap rendesebb válasz.
Van egy makettem milyen színűre fessem? Erre szerinted mit lehet válaszolni? Mert kb. ilyen szintű volt a kérdés.
Milyen festékszórója van? Mit szeretne festeni? Szerintem ezek befolyásolók. Eddig használt-e valamilyen festéket stb... -
gallhun #34744 nem csak már 1 ideje figyelem a fórumot és sajnos ez a tapasztalatom hogy ilyen helpeket adtok tisztelet a kivételnek. -
A fal felé ugrottál ki reggel az ágyból ? -
gallhun #34742 örömmel. ritka szar fórum ez, itt nem tippeket ötleteket adtok annak akinek kell, hanem csak az ömlengés megy hogy ki mit rendelt milyen sok pénzért és meg hogy én is ilyet akarok. még 1 normális modellt nem láttam/kivétel Geronimoé sztem ő itt a legnormálisabb/ a kezdőkkel meg csak kötekedtek mint most is V8al. miért nem lehet válaszolni valakinek normálisan vagy inkább ne is válaszoljatok. főleg te ne kata, aki sebbenzinnel higítja a festékeit. és se vagyok pro modellező inkább közepes de hülyeségeket inkább nem írok ha nem tudom a választ. ennyi asszem elég kultúráltan reagáltam erre a beszólásodra petyus. jöhet a köpködés. -
Hú Gero hozott nekem cuccot. Éljeeeen újra lehet szerelni. :) Elkezdhetem az asszony autóját is tuningolni tavaszra lesz 2 jó kis gép.
-
ezt mi alapján szűrted le?kicsit sok az a 90% nem? túlzásokba ne essünk,kösz
ja és mindenki ott segít ahol tud,tehát aki nem tud neki segíteni az gondolom nem válaszol rá,aki meg nem akar segíteni az meg nem az én dolgom -
menj má innen -
gallhun #34738 ne várj tőlük sokat, nem szoktak segíteni. Sztem a 90% a nem is ért hozzá. -
S-100-as befigyel :) -
aztakurva
-
Hát te aztán nagyokos vagy barátom, kössz a segítséget!
-
-
Ahj!Egy ilyet úgy csinálnék... (hajók)
Paszmek!
(repülők)
-
gallhun #34732 Akril -
-
tempera -
Sziasztok!
Festékszóróba melyik a legalkalmasabb feték?Tudnátok segíteni?Köszönöm!!! -
Gyönyörűek! Nekem is tetszik az a hatalmas repülőnapos dioráma, meg a hajósok. Valami hasonlót szeretnék én is kreálni, mint amelyik hajó a kikötőben áll a házak között. -
Az a Rep.nap-os dio nagyon állat... -
kiskrapekkk #34726 Hi ALL!!!
MOST ennek fogok nkemi álni göz erővel nagyon jó makett enzo ferrari
-
na látom a buffer kiürült..:) -
Sotetkek vagy "dark marine blue" (de nem kotozkodok!
)
-
Hajosok nagyon szepek, repulonapos dio is tetszik!!
-
-Sarkvideki Antonov nagyon bejon ;)))
-Capasrol: Kamufenykepbol kamu makett....
-Tengo a kikotoben szep!!
-A kiasas alatt levo stuka mar kicsit erdekesebb! Rozsdas az egesz gep?! meg ilyen "sekelyen" a foldben ilyen epen a gep?!....nagyon hihetetlen!
-
jók.nekem speciel a fekete repcsi tetszik -
-
:D
érdekes,hogy a főrotor (vagy hogy hívják) az forog,de a farokrotor az meg nem!:\
jó kicsi lehet!
-
-
ha már Blohm & Voss -
(ujverzio) -

-
ezek a gyáriak amit a filmhez használtak :) -
ez tetszik
-
Appám! : )
Ez naon jó... -
na ha innen(www.1999.co.jp) akarok én is rendelni mennyi a postaköltség? -
#34703 -
vagy ha tudtok ajánlani akkor melyik oldalról rendelhetnék? -
hali ha a www.1999.co.jp/eng ről rendelek akkor itthon milyen péncben kell fizetni?
és hogyan kéne kitölteni a megrendelő lapot? mámint vágom az angolt csak nem akarnám hibásan kitölteni :S