69150
-
Bírod
-
És hogy birod?? -
Hát... :D Ahogy gondoljátok. :) -
Hááát, sztem várhatunk egy kicsit...
Ugye? -
:DDDDD
-
Akkor mehetek??
-
Nincs, de megbízom benned, ha kell vakon is... a tudományért mindent! :D -
Annyira ne tolongjatok még, mert egyelőre gyakorlatokon csak a patológián vannak óráink, feltételezem, oda még nem akartok jutni. :)) -
Nekem van:P -
:DDDDD -
Életbiztosításod van?
-
:DDDDD Nagyon egy rugóra jár az agyunk... -
Egy hullámhosszon vagyunk:)
-
Az komoly, és hol lehet alanynak jelentkezni
-
Mehetek tesztpéldánynak?
-
Szintetikus, lakkbenzin szb majdnem mindegy, csak nitro ne legyen. : DD -
Mer a vadakat terelő juhász szakon telítettség volt. :P Viccet félretéve: mindig is ilyen biológiai, vegyi dolgokkal szerettem volna foglalkozni, főleg a kutatási részek érdekeltek, ez volt a kezdeti motiváció. Így ipari biotechnológus szakképesítést adó lett az első diplomám, most egészítem ki posztgrad. orvosmérnökivel, ami szintén hasonló az előző tanulmányaimhoz, csak orvosi, anatómiai szempontból is átfogó képzést ad. Magyarul a végén biológiai és vegyi kutatásokat, munkákat végezhetek emberekkel kapcsolatosan is. -
Hú tényleg!
Az tök jó és miért lettél vegyész? -
Mi van hülye? Immunis vagy a poénokra? -
Épp az arcomon van a smile a nyomi kötözködésed és görcsölésed olvasva. -
Egyrészt nagy kezdőbetűvel írom a nevem, másrészt meg szívjál le egy talicska aprómajmot. Ja és vegyészkém, olaj alapú festéket miért is nem lehet higítani benzinnel? Nehogymár megmondd nekem a frankót, vegyész diplomám van. Idióta... -
Csoder #34766 Kussolj már te is.
Értelmetlen vitát minek folytatni??
Csendben maradni nagyobb tudás. -
HÚÚ, végre valami izgi dolog is történik
-
utolsó hozzáfűzésem a témához...minek kellene minden egyes alkalommal elmondani,hogy ott a faq,mikor amint belépsz a fórumba rögtön az van a szemed előtt hatalmas betűkkel? sztem nem lehet nem észrevenni...na mind1 nem vitázni járok ide,szóval tényleg elég! -
azaz,jó nagy kula...
Sky,sztem keresd ezt ,ha még mindig 109-est akarsz.
Itt több készletbe bele is lehet nézni.
Nekem is ez van (illetve a spanyol "buchon" változat.
Szvsz hasegawa szintü,és maratás is volt benne !
Árat nem tudok mondani,börzén vettem,de az is volt vagy 10 éve :) -
gallhun #34762 esetleg ez?http://www.happyhobby.com/hobb_html/hobbycra.htm -
talán
-
ja,megvan,de jó szar :@ -
A hobbycraft-nak nincs hivatalos honlapja,vagy én vagyok láma ? -
gallhun #34758 nem én kezdtem most! -
elég ebből ! -
gallhun #34756 te figyelj én nem ílyen szavakat használtam, de legyen. attól még lehetne valakinek válaszolni mert nem nézi meg a faq részt.pl: pls ott a faq fenn ott meg találod a választ. de tőled ezt nem várnám el az itt leírt szavaidból ítélve. -
FAQ nem működik most!:D
ill. működik,csak a fileok nincsenek fent,mert letörlődtek onnan ahol fent voltak eddig -
,,ritka szar fórum ez, itt nem tippeket ötleteket adtok annak akinek kell,,
akkor szerinted a faq rész mi a f*sz már nem azért? gondolkozz mielőtt baromságokat beszélsz...ahhoz meg leginkább semmi közöd h ki profi,ki nem...vhol mindenki elkezdi,aztán eljut mindig egy szinttel feljebb...ennyi -
gallhun #34753 nem márkára gondoltam hanem akril vagy enamel. és mint köztudott az enamel festék kikezdik a jobb pisztolyok düznijét -
Jaj,elég már.
V8 = azt fújd,amit ecsetelnél is,és makett boltba vetted,ennyi...
Márkák közt ÉN nem vettem észre különbséget. -
gallhun #34751 sztem nem oltogatok senkit és elég kultúráltan írtam le a véleményem, senkit nem akartam +bántani. akinek inge.. -
gallhun #34750 ha meg kata viccelt hol a smile? -
gallhun #34749 sztem elég 1értelmű volt a kérdés. nem befolyásolja a festék minőségét az hogy mit akar festeni, az sem hogy használt eddig festéket vagy sem, talán az igen hogy milyen a pisztoly 1 3000ftba bele lehet tenni bármit de a többibe nem. de mind1. -
*de akkor sem ok arra