69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • Jagi
    Melyik volt az?
  • streeter
    Van valami olyan makett bolt ahol interneten lehet rendelni ILYEN festéket? Mert itt 2,5 hete rendeltem festéket, de azóta se jött meg és 2 e-mailt is írtam nekik, de nem válaszolnak. A jatek-makett.hu-n meg nincsen ilyen fajta festék.
  • geronimo77
    én eddig csak egy autót alapoztam de azt is megbántam. Persze valószínűleg én voltam a béna.
    Szóval én nem szoktam, most azonban kellett mert elég sokmindent átalakítottam, tömítettem. Ezért kellett. De utólag viszagondolva elég lett volna azokra a területekre fújni, nem pedig az egész kasznira.
  • geronimo77
    ok,
    de ide írjanak mert az RCmodellt már nem olvasom
  • kbx
    Télleg érdekes, mert éppen ismert fórum, de most regisztrált nem rég...
  • DJ RUSH99
    gero,megkérdezlek végül téged... gondolom láttad az elmélkedésemet lejjebb az alapozóról:D neked mi a véleményed erről? gondolom azért van benne tapasztalatod:P
  • Random_
    Hi!

Lehet, hogy keletje lesz a Square cuccnak. A fúrumon érdeklődnek utánna szóval ne lepődj meg ha kapsz pm-et. Gondoltam jobb ha egyenesen téged keresnek így egyszerűbb mindenkinek.
    Meló helyett buggy-t szereltem mindkét tenyerem olajos, de megérte. :D
  • geronimo77
    csak fura volt látni ott egy számomra ismeretlen magyart
  • DJ Skyline
    nem,miért?
  • geronimo77
    nem tudjátok ki az a sly160 az Escalemodels forumon?
  • DJ RUSH99
    és itt az alapozás...

• DJ RUSH99
    azt viszont valóban jól látni,hogy meddig piros,meddig ezüst,)
  • DJ RUSH99
    látod?:)

ami piros hátul,az meg a matrica

• DJ RUSH99
    a nismonak ilyen a festése:)) nem alapozás miatt csinálta így...
  • MikX
    Huhh, megint 20 üzi?
    Lassan már magamhoz térek, szal el is olvasom őket :D
    A Ferrarinak szép fénye van!
  • kemszi2
    sajnos.De attól még jó
  • DJ Skyline
    ja,jó drága...10.000 fölött
  • kemszi2
    nem annyira komálom a repcsiket de ez kifejezetten teszik:

Messerschmitt Bf109G-6 'Hungarian Air Force'
  • kbx
    A BMW-t biztos nem kell, mert az fehér műanyagból van, , szerintem a Nismo is fehér, tehát azt sem kell!
  • DJ Skyline
    a nismo 350Z-n van 2 kiváló kép,hogy hogyan kell festeni!

tehát itt lehet ezüst az alapozó,majd kimaszkolod amit nem kell lefesteni,és lefújod pirosra
  • DJ RUSH99
    értem... akkor ugyebár tudod h a bmw élénk piros lesz,a nismo meg ezüst-piros... szerinted kell alapozni?
  • kbx
    Mert vanak olyanok, akik mindig alapoznak, de szerintem fölösleges, én csak akkor szoktam ha tömítek, vagy átalakítok, mert akkor kihozza hibákat, vagy ha sötét a kaszni, és valmi világos színre akarom fújni..
  • DJ Skyline
    Beregelek oda is!:D
  • DJ RUSH99
    de hiszek,csak nem vágom...mert láttam olyat,hogy fehér volt az alap modell és mégis lefújták alapozóval
  • DJ RUSH99
    itt aztán vannak szép dolgok!!

• kbx
    Én már elmagyaráztam hogy mikor érdemes használni, nem hiszel nekem??
  • kbx
    Zsír!!
    Én nem nagyon szeretem azt a fórumot, mert kb 2 hónapja beírtam a Hiroboy motors Skyline topikjába, hogy küldje már el nekem a motortér elemeinek másolatát emilben, erre valami fasz úgy elküldött a picsáb, hogy mekora f'asz vagyok hogy már november óta nem írt oda senki és akkor minek írok bele!? Az volt a mázlija a gyereknek, hogy annyira nem beszélek jól angolul, úgyhogy inkább megalászkodtam, a kérdésemre azóta sem kaptam választ, pedig priviben is megírtam neki a kérésemet!! Úgyhogy azóta nemírogatok oda...
    Viszont itt nagyon rendesek az emberek: Escale modell
  • DJ RUSH99
    na mind1...sztem a crx is jó lett meg a merci is festésre,pedig nem alapoztam...sztem fölösleges
  • DJ Skyline
    én sem...mikor vettem ezt a vajszínű sprét,akkor volt mellette egy alapozó szín,ami világos szürke volt,és ott filóztam,hogy most vegyek-e vagy ne...de mivel amúgy is világos színe lesz az autónak,így feleslegesnek tartottam...
  • DJ RUSH99
    hmmm....majd meglátom:D mert tényleg nem tudom h mire való pontosan ez az alapozó,csak azt látom h mindenki nyomatja:DD
  • DJ Skyline
    nem tudok rá mit mondani,mert még nem csináltam soha!:D
    ha jól tudom azért jó az alapozó,mert akkor jobban látszanak az esetleges hibák,mondjuk ha feketére festenéd rögtön...így valami világos színnel,állt. fehér,vagy világos szürke lefújják a végső szín előtt,hogyha van valami hiba,az látszódjon...majd ha minden ok,akkor jöhet a végleges szín...aztán lehet nem így van,majd aki tudja leírja pontosan!:))
  • DJ RUSH99
    ééértem:D de úgy általánosságban mit mondasz a dologra?
  • DJ Skyline
    majd fent lesz!:)
    én nem alapoztam a mercit...alapozó volt az autó színe
  • DJ RUSH99
    istenkirály:P örülnék,ha sg maketten is fent lenne:)))
    amúgy te mit mondasz az alapozózásról? csak akkor kell,ha nem fehér a kasztni,vagy ha gitteltél or csiszoltál,vagy mindig?
  • DJ Skyline
    nem rossz!
  • DJ Skyline
    gondoltam az spc fórumán nyitok egy topikot a mercimről!:)
    íme
    eddig tetszik mindenkinek
  • kbx
    Tyűha, ez nem rossz!!!

• MikX
    OMG

Hát ez már nagyon durvás...
  • kbx
    Beteg vagy:PPP De szép, grat
  • kemszi2