69150
-
Melyik volt az? -
Van valami olyan makett bolt ahol interneten lehet rendelni ILYEN festéket? Mert itt 2,5 hete rendeltem festéket, de azóta se jött meg és 2 e-mailt is írtam nekik, de nem válaszolnak. A jatek-makett.hu-n meg nincsen ilyen fajta festék. -
én eddig csak egy autót alapoztam de azt is megbántam. Persze valószínűleg én voltam a béna.
Szóval én nem szoktam, most azonban kellett mert elég sokmindent átalakítottam, tömítettem. Ezért kellett. De utólag viszagondolva elég lett volna azokra a területekre fújni, nem pedig az egész kasznira.
-
ok,
de ide írjanak mert az RCmodellt már nem olvasom
-
Télleg érdekes, mert éppen ismert fórum, de most regisztrált nem rég...
-
gero,megkérdezlek végül téged... gondolom láttad az elmélkedésemet lejjebb az alapozóról:D neked mi a véleményed erről? gondolom azért van benne tapasztalatod:P -
Hi!
Lehet, hogy keletje lesz a Square cuccnak. A fúrumon érdeklődnek utánna szóval ne lepődj meg ha kapsz pm-et. Gondoltam jobb ha egyenesen téged keresnek így egyszerűbb mindenkinek.
Meló helyett buggy-t szereltem mindkét tenyerem olajos, de megérte. :D -
csak fura volt látni ott egy számomra ismeretlen magyart
-
nem,miért? -
nem tudjátok ki az a sly160 az Escalemodels forumon? -
és itt az alapozás...
-
azt viszont valóban jól látni,hogy meddig piros,meddig ezüst,) -
látod?:)
ami piros hátul,az meg a matrica
-
a nismonak ilyen a festése:)) nem alapozás miatt csinálta így... -
Huhh, megint 20 üzi?
Lassan már magamhoz térek, szal el is olvasom őket :D
A Ferrarinak szép fénye van! -
sajnos.De attól még jó -
ja,jó drága...10.000 fölött -
nem annyira komálom a repcsiket de ez kifejezetten teszik:
Messerschmitt Bf109G-6 'Hungarian Air Force' -
A BMW-t biztos nem kell, mert az fehér műanyagból van, , szerintem a Nismo is fehér, tehát azt sem kell! -
a nismo 350Z-n van 2 kiváló kép,hogy hogyan kell festeni!
tehát itt lehet ezüst az alapozó,majd kimaszkolod amit nem kell lefesteni,és lefújod pirosra -
értem... akkor ugyebár tudod h a bmw élénk piros lesz,a nismo meg ezüst-piros... szerinted kell alapozni? -
Mert vanak olyanok, akik mindig alapoznak, de szerintem fölösleges, én csak akkor szoktam ha tömítek, vagy átalakítok, mert akkor kihozza hibákat, vagy ha sötét a kaszni, és valmi világos színre akarom fújni.. -
Beregelek oda is!:D -
de hiszek,csak nem vágom...mert láttam olyat,hogy fehér volt az alap modell és mégis lefújták alapozóval
-
itt aztán vannak szép dolgok!!
-
Én már elmagyaráztam hogy mikor érdemes használni, nem hiszel nekem?? -
Zsír!!
Én nem nagyon szeretem azt a fórumot, mert kb 2 hónapja beírtam a Hiroboy motors Skyline topikjába, hogy küldje már el nekem a motortér elemeinek másolatát emilben, erre valami fasz úgy elküldött a picsáb, hogy mekora f'asz vagyok hogy már november óta nem írt oda senki és akkor minek írok bele!? Az volt a mázlija a gyereknek, hogy annyira nem beszélek jól angolul, úgyhogy inkább megalászkodtam, a kérdésemre azóta sem kaptam választ, pedig priviben is megírtam neki a kérésemet!! Úgyhogy azóta nemírogatok oda...
Viszont itt nagyon rendesek az emberek: Escale modell -
na mind1...sztem a crx is jó lett meg a merci is festésre,pedig nem alapoztam...sztem fölösleges -
én sem...mikor vettem ezt a vajszínű sprét,akkor volt mellette egy alapozó szín,ami világos szürke volt,és ott filóztam,hogy most vegyek-e vagy ne...de mivel amúgy is világos színe lesz az autónak,így feleslegesnek tartottam... -
hmmm....majd meglátom:D mert tényleg nem tudom h mire való pontosan ez az alapozó,csak azt látom h mindenki nyomatja:DD -
nem tudok rá mit mondani,mert még nem csináltam soha!:D
ha jól tudom azért jó az alapozó,mert akkor jobban látszanak az esetleges hibák,mondjuk ha feketére festenéd rögtön...így valami világos színnel,állt. fehér,vagy világos szürke lefújják a végső szín előtt,hogyha van valami hiba,az látszódjon...majd ha minden ok,akkor jöhet a végleges szín...aztán lehet nem így van,majd aki tudja leírja pontosan!:)) -
ééértem:D de úgy általánosságban mit mondasz a dologra? -
majd fent lesz!:)
én nem alapoztam a mercit...alapozó volt az autó színe -
istenkirály:P örülnék,ha sg maketten is fent lenne:)))
amúgy te mit mondasz az alapozózásról? csak akkor kell,ha nem fehér a kasztni,vagy ha gitteltél or csiszoltál,vagy mindig?
-
nem rossz! -
gondoltam az spc fórumán nyitok egy topikot a mercimről!:)
íme
eddig tetszik mindenkinek -
Tyűha, ez nem rossz!!!
-
OMG
Hát ez már nagyon durvás... -
Beteg vagy:PPP De szép, grat
-