69150
-

ez mért kellett csinálod?:O
-
Az lenne a legjobb ha találnál tényleg vmi taxi táblát , és azt úgy kellene megcsinálni hogy belül üreges legyen,akkor már mehet bele a led is
De ez megint csak az én furcsa észjárásom szüleménye
-
ajjaj ez komoly! (hany reteg festek van rajta?!)
Szerintem kezd el felcsiszolni kezzel, azzal is le lehet szedni a festeket csak nem 2 perc. -
nem tud valaki pesten olyan üzletet,ahol lehet kapni Szi-tit? kicsit lelombozódtam,hogy hámozni lehet a festéket a merciről...és nem a friss réteget,hanem az összeset amit felfújtam...picsába nem tudom mit csináljak,nem akarok kasztnit rendelni,de nem is akarom kidobni,mert sok munka van benne...
íme
-
a műszerfal cinkes....de a többi megoldható.Egy pár vezeték talán forrasztó de nem szükséges,led-ek vagy vmi kicsi izó.No meg ügyesség ja és egy kis tervezés:) -
tényleg....szerintetek milyen lenne,ha a bmw-nek csinálnék műszerfalvilágítást meg világítanának a lámpák? (esetleg lenne lábtér neon is) és hogyan lehetne ezt kivitelezni?
-
enyém is világítani fog(első,hátsó lámpák)
az a baj,hogy nagyon kicsi a led,és valami "burkot" kéne köré csiálni... -
led-del próbáld meg.Keresztesóm csinált egyszer a r/c-jéhez világítást még a fék lámpa is működött rajta .Nagyon király volt este nyomtuk vele -
nagyon nagy a készülődés:P meg a tervezgetés:) állati kivi vok a végeredményre... -
nem rossz,én valami átlátszó tollra gondoltam,vagy valami kicsi izzóra...már a fél lakást felástam,de semmi használhatót nem találtam!:\ -
nekem lenne egy ötletem bár ...mind1 azért elmondom szerezz vmi féle játékot pl.:http://www.santuccibrown.com/toy_taxi_beetle_bug.jpg és erről szedd le -
nekem már kész a 3/4-e...persze makettben -
azért egy ilyen taxit kipróbálnék... -
kéne valahogyan csinálni egy taxi táblát,még ha nem is világítósra(de úgy lenne az igazi),elvégre ez volt az eredeti terv! -
vagy a lanciát lízingelem:) -
nem tudom én inkább a makettet szerezném be! -
a fene...alkotói válság.Egyik oldalon egy lancia 10-12ezerért,a másik oldalon a vájsziti.... 
-
de a Lanciat lehet,hogy elhappolják' ,aztán már nem lesz honnan...azokat a gémeket meg lelehet szedni a netről 160+áfáért!:D -
:D
Rájöttem miért nem találtam semmit a vájsziti-ről..eddig úgy kerestem rá hogy Vice City..mekkora láma vagyok
-
viszont ha így ráírja a nevét a tokra vagy a cd-re ő fizet nekem,hogy ígyhasználjam:DDDDD -
sztem jobban jársz bajsz sziti-vel és szán andreasz-al... ha megveszed ezt a VALUJE pack-ot tök olcsón jössz ki belőle:D
a lancia-t meg sz/rd le:D
-
hát ha azt nézzük,hogy hasznot is akar belőle szerezni,nem csak szivességből másolja a játékot,akkor érthető...mondjuk egy 2cd-s játék tényleg húzós...mondjuk még mindíg olcsóbban jön ki az ember ha a bolhapiacon venné!:\\ -
hát nem tudom.De azért biztos sokat kér:)Egye fene.Nem veszek Lancia-át -
most csak szán andreasz van neki:(( az is jó?:D:D:D:D -
Te figy nekem kéne egy-két játék szólj már neki!Pl:a vájsziti-t már régóta szeretném megszerezni -
Delma Vercetti,meg Lance Ráma
-
hát igen:D:DD sztem a vajsz sziti mindent visz 

-
Csoder #35043 GTA vaj város?:D -
:DDDDD
Medal of onor
Gta vajsziti
Alien vs predátor
Juraszik park
-

-
még aztán jó húzosak az árak:) -
hát elég,ha annyit mondok: alig várom minden nap a buszt 
na de ne offoljunk tovább:D -
Jó suli lehet:PP -

nézzétek meg mivel találkoztam sulimban:DDD katt
-
áhh..ezt küldte a játék-makett
"Tájékoztatjuk hogy a megrendelt termék(ek) mintaboltunkban átvehetők."
zser' !végre -
Hali all!
Látom mindenki szépen halad a dolgával. Sky! ZSír a merci!!! rem vagytok most. kicsit unom az info órát..
üdv: mm -
jah...én is látom! ez vmi metál:D de én a képen látható festéket rendelem hozzá...sztem jó:)
-
Hát ez szerintem valami metál piros lehet, közben normálnak kéne lennie! -
Na! Azt én is észrevettem... hiába sasszem :D -
viszont akkor olyan festéket kell venni,ami egyszínű a matricával!
a srác itt elrontotta,mert a kasztni piros része sötétebb mint a matica