69150
-
konkrétan én szét akartam vágni darabokra, a darabokat a szoba különböző pontjain elhelyezve táncot lejtettem volna, utána a darabokat rituálisan elégettem volna, és az összeégett műanyagot egybegyúrva tábortűz mellett táncolva vártam volna a teljes megsemmisülést...
Őőő, Ez beteg volt?
Őőőő, nem is ezt akartam... -
én már zúztam szét merci kamiont szikével (persze makett),szóval egy kis gyújtogatás meg se kottyan 

-
piromán állatok közé kerültem? 

-
Skyline-nál nekem is megfprdult egyéb hasonló rituális gyilkosság a fejemben -
meglássuk:P ha nem jön össze akkor a b terv lép életbe
-
néha gondolkoztam azon,hogy felgyújtom az egészet,és ördögi kacajjal végigröhögöm,de nem!:D lesz meló vele még,de megcsinálom -

-
ez nem trilax volt!:D
külön elolvastam a flakont,és a szaros azt írta,hogy jó műanyagra,az eladót is leinfóztam,azt mondta,hogy mehet! eddig ment,megakartam húzni a csomagtartó vonalát,mert kicsit befolyt,erre lejött az egész ahogy van...ez van...majd ha lesz meginz zs-m,akkor veszek normális szórópisztolytés nem lesznek ilyen problémák!:)) -
LOL :D:D 

-
A fékolaj olcsó? Hol veszed te? Vegyél nekem is a kocsiba is kell -
-
Falfesték, hehe... -
még nem akar
-

Öcccsém, hát ne mfalfestékkel kell makettet festeni!!
Látod vettél volna rendes festéket most nem kellene új kasznit meg kasznielemeket venni!
-
én sem...de te se legyél

-
ne légy gay
mert mi itt nem vagyunk azok!!
-
:D:D:D
szép bar..
:s:d:Ds:d:f:d:SSD:sdsf:sdf
akarom mondani munka:DDDD

-
elég ha azt mondod szép munka!:D
-
jézusom 
ha ebből rendes makett lesz becsókolok neked
-
holnap kipróbálom,találtam itthon domestost!:D
mára elég -
hát nem tudom lesz-e még ebből autó!:D
holnap még kapirgálok,aztán átcsiszolom az egész kasztnit
aztán kezdhetem előről!:\ ragasztani,tömíteni,majd lemosni,és jöhet újból a festés... -
Hát ez volt vagy 10 éve, de szerintem nem hígítottam (annyi eszem nem volt?) olyan 5-10 perc után elkezdett oldódni a szín és ezután kicsit dörzsölve rá lehetett segíteni azért néhol a ragasztás is elengedte. Egy PIV-et és egy féllánctalpast így szabadítottam meg a festésétől.
Azért nem volt tökéletes mert a sarkokba megmaradt persze én se voltam kellően türelmes.
Egy kicsi részén próbáld ki szerintem annyit megér. :) -
huhh volt rajta rendesen vakolat...mint egy roszabb ribin
ide mar nem is csiszoloszerszam kell hanem veso, kalapacs , de mintimum szike amivel ekapargatod
-
nah...így állok
a termés
sikeresen letört a jobb aslsó rész:\
-
jah...előfordulnak olcsó dolgok amik tényleg jók is tudnak lenni:)
-
De azért vannak jó dolgok is ott...
Én vettem 150!! FT-ért egy szikekészletet, van benne vagy 6 penge, nem rossz, amire kell, arra jó, még élesek is... -
DE te legalább megkaptad amit akartál.ÉN 5 cd-t kértem tőle erre hozott 5 cd-tokot.... -
akkor pillanatragasztóra nem lesz egy ideig asszem gondod 

-
Szóljűl anyukádnak, hogyha legközelebb bevásáról, nézze meg van-e Szi-Ti... Mondjuk én múltkor szóltam anyámnak, hogy vegyen már egy pill. ragasztót, mert elfogyott, erre a madaras tescoban vett egy egész táblát (12db) mert akciósan 250 HUF volt a 12db!!!!! Hát, még nem mertem kipróbálni:)) -
Akkor inkább fékolaj... -
egyszer úgy égett a pofámról a bőr...ráment az arcomra használat közben.Hát ne tudjátok meg
Régebben volt valami ipari oldószerem.A koszt,zsír-t,olajat nagyon jól leszedte bármiről.De nem tudom szerintem festékre nem biztos hogy jó -
-
ha fémből lenne csak annyit mondanék hogy kromofág..de az műanyagot szokott regelizni... -

Én ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy én már kétszer marattam le a festéket a Mercimről!! -
mennyi ideig áztattad? és higítottad vízzel,vagy nem? -
Én anno Domestos-ba áztattam a maketteket és fogkefével dörzsölgettem le. Azt nem tudom a sziti milyen hatásos, de nekem a domestos működött. Persze én 2 réteg festékkel próbáltam. -
hát...semmi nagyobb változás...
egyszerűbb lenne ezt megrendelni gerotol
és gyűjteni egy szórópisztolyra
bár makettinfon azt mondják,hogy van egy Tescos szuperlötyi,ami leszedi a festéket...400ft/Liter
faszom tele van
ha rendelek új kasztnit,akkor nem kell a festék leszedésével baljódni,de újból kikell fúrni a hátsó ledeknek a helyét,új tetőbeömlőt kell csinálni...zszszaszdasfjshdafasdfa
ha meg nem rendelek,akkor ezeket megúszom,de viszont 2 hétig itt kapirgálhatom a festéket,vagy bedobom a savba,és leázik minden
kéne az a turbólötty -
De ez alapozó, nem? -
3-4?
Mi okbol?! (es erre jott volna meg a fenyes lakk ami eleve nem jo 1 retegben?)
-
úgy 3-4,megpróbálok valamit kitalálni!:)