69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • MikX
    konkrétan én szét akartam vágni darabokra, a darabokat a szoba különböző pontjain elhelyezve táncot lejtettem volna, utána a darabokat rituálisan elégettem volna, és az összeégett műanyagot egybegyúrva tábortűz mellett táncolva vártam volna a teljes megsemmisülést...

Őőő, Ez beteg volt?
    Őőőő, nem is ezt akartam...
  • DJ Skyline
    én már zúztam szét merci kamiont szikével (persze makett),szóval egy kis gyújtogatás meg se kottyan
  • DJ RUSH99
    piromán állatok közé kerültem?
  • MikX
    Skyline-nál nekem is megfprdult egyéb hasonló rituális gyilkosság a fejemben
  • DJ RUSH99
    meglássuk:P ha nem jön össze akkor a b terv lép életbe
  • DJ Skyline
    néha gondolkoztam azon,hogy felgyújtom az egészet,és ördögi kacajjal végigröhögöm,de nem!:D lesz meló vele még,de megcsinálom
  • DJ RUSH99
  • DJ Skyline
    ez nem trilax volt!:D
    külön elolvastam a flakont,és a szaros azt írta,hogy jó műanyagra,az eladót is leinfóztam,azt mondta,hogy mehet! eddig ment,megakartam húzni a csomagtartó vonalát,mert kicsit befolyt,erre lejött az egész ahogy van...ez van...majd ha lesz meginz zs-m,akkor veszek normális szórópisztolytés nem lesznek ilyen problémák!:))
  • DJ RUSH99
    LOL :D:D
  • MikX
    A fékolaj olcsó? Hol veszed te? Vegyél nekem is a kocsiba is kell
  • Seaweed
  • MikX
    Falfesték, hehe...
  • DJ RUSH99
    még nem akar
  • geronimo77
    Öcccsém, hát ne mfalfestékkel kell makettet festeni!!

Látod vettél volna rendes festéket most nem kellene új kasznit meg kasznielemeket venni!
  • DJ RUSH99
    én sem...de te se legyél
  • DJ Skyline
    ne légy gay
    mert mi itt nem vagyunk azok!!
  • DJ RUSH99
    :D:D:D

szép bar..
    :s:d:Ds:d:f:d:SSD:sdsf:sdf

akarom mondani munka:DDDD
  • DJ Skyline
    elég ha azt mondod szép munka!:D
  • DJ RUSH99
    jézusom ha ebből rendes makett lesz becsókolok neked
  • DJ Skyline
    holnap kipróbálom,találtam itthon domestost!:D
    mára elég
  • DJ Skyline
    hát nem tudom lesz-e még ebből autó!:D
    holnap még kapirgálok,aztán átcsiszolom az egész kasztnit
    aztán kezdhetem előről!:\ ragasztani,tömíteni,majd lemosni,és jöhet újból a festés...
  • Random_
    Hát ez volt vagy 10 éve, de szerintem nem hígítottam (annyi eszem nem volt?) olyan 5-10 perc után elkezdett oldódni a szín és ezután kicsit dörzsölve rá lehetett segíteni azért néhol a ragasztás is elengedte. Egy PIV-et és egy féllánctalpast így szabadítottam meg a festésétől.

Azért nem volt tökéletes mert a sarkokba megmaradt persze én se voltam kellően türelmes.

Egy kicsi részén próbáld ki szerintem annyit megér. :)
  • Seaweed
    huhh volt rajta rendesen vakolat...mint egy roszabb ribin ide mar nem is csiszoloszerszam kell hanem veso, kalapacs , de mintimum szike amivel ekapargatod
  • DJ Skyline
    nah...így állok

a termés

sikeresen letört a jobb aslsó rész:\

• DJ RUSH99
    jah...előfordulnak olcsó dolgok amik tényleg jók is tudnak lenni:)
  • MikX
    De azért vannak jó dolgok is ott...
    Én vettem 150!! FT-ért egy szikekészletet, van benne vagy 6 penge, nem rossz, amire kell, arra jó, még élesek is...
  • kemszi2
    DE te legalább megkaptad amit akartál.ÉN 5 cd-t kértem tőle erre hozott 5 cd-tokot....
  • DJ RUSH99
    akkor pillanatragasztóra nem lesz egy ideig asszem gondod
  • kbx
    Szóljűl anyukádnak, hogyha legközelebb bevásáról, nézze meg van-e Szi-Ti... Mondjuk én múltkor szóltam anyámnak, hogy vegyen már egy pill. ragasztót, mert elfogyott, erre a madaras tescoban vett egy egész táblát (12db) mert akciósan 250 HUF volt a 12db!!!!! Hát, még nem mertem kipróbálni:))
  • MikX
    Akkor inkább fékolaj...
  • kemszi2
    egyszer úgy égett a pofámról a bőr...ráment az arcomra használat közben.Hát ne tudjátok meg

Régebben volt valami ipari oldószerem.A koszt,zsír-t,olajat nagyon jól leszedte bármiről.De nem tudom szerintem festékre nem biztos hogy jó
  • kbx
  • kemszi2
    ha fémből lenne csak annyit mondanék hogy kromofág..de az műanyagot szokott regelizni...
  • kbx

Én ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy én már kétszer marattam le a festéket a Mercimről!!
  • DJ Skyline
    mennyi ideig áztattad? és higítottad vízzel,vagy nem?
  • Random work
    Én anno Domestos-ba áztattam a maketteket és fogkefével dörzsölgettem le. Azt nem tudom a sziti milyen hatásos, de nekem a domestos működött. Persze én 2 réteg festékkel próbáltam.
  • DJ Skyline
    hát...semmi nagyobb változás...
    egyszerűbb lenne ezt megrendelni gerotol

és gyűjteni egy szórópisztolyra
    bár makettinfon azt mondják,hogy van egy Tescos szuperlötyi,ami leszedi a festéket...400ft/Liter
    faszom tele van

ha rendelek új kasztnit,akkor nem kell a festék leszedésével baljódni,de újból kikell fúrni a hátsó ledeknek a helyét,új tetőbeömlőt kell csinálni...zszszaszdasfjshdafasdfa

ha meg nem rendelek,akkor ezeket megúszom,de viszont 2 hétig itt kapirgálhatom a festéket,vagy bedobom a savba,és leázik minden
    kéne az a turbólötty
  • MikX
    De ez alapozó, nem?
  • Seaweed
    3-4? Mi okbol?! (es erre jott volna meg a fenyes lakk ami eleve nem jo 1 retegben?)
  • DJ Skyline
    úgy 3-4,megpróbálok valamit kitalálni!:)