69150
-
Nekem is ezt mondta Gero, vagyis azt, hogy vigyázva jó lehet, vagyis az első 2-3 réteget hajszálvékonyan, és arra mehet utána vastagabban...
Bejött, nem bántotta egyáltalán a Skyline matricázását!
Szal nekem bejött a tamiya is... -
Paszmek köszi!
Még jó, hogy nem kaptam... különben... huh
Rush, sorry! Majdnem megszívtuk...
-
Gerotól -
Az csak véletlenűl került oda
-
most mi a baj?:P ezt a képet pl nálad találtam:DD
-
:I -
mert tetsszik:D -
Mért rakod minden hsz.-edbe az idióta szmájlit ? -
jesszusom
és olyat hol kapok?
-
Ne vegyél Tamiya lakkot mert az felmarja a matricát, nagyon agreszív! Gunze ami jó!! -
100 ml-es, szintelen. 2-3 db 1/24-es méterű modellautó lefestésére elegendő mennyiség
ez kell nekem?
-
arról...
-
:DDDDDDDDDDDDDD
Aróll fogalmam nincs Tamiya-t (jó magasfényű) akartam venni, Nyíregyházán nem volt. Nézd meg a webshopokban, vagy Geronál :D -
és hol kapok ilyet?
-
Pfúú, neemtom, a lakkal óvatosan, ha nem "makettezős" (tamiya, modelmasters... satasata)lakkal akarod fújni felmarhatja a matricicát és b6-od... (tapasztalat)
De sztem a sima Tamiya is jó lenne rá. Egy réteg (max2) oszt jóvan nem fog lehullni. Azt meg hogy nem látszon matricának... -
na ha már ilyenekről beszéünk akkor vmi értelmet is viszek bele:P
ha majd a nismo-t felmatricázom,arra úgy hallottam kell vmi lakk ami védi a matricákat,és nem látsszik tőle,hogy a matrica az matrica...mi ennek a cuccnak a pontos neve és hol lehet (leginkább netboltban) kapni? -
Ragasztó festék, higító, nitrogitt(az ide nem kell), fatapasz, putty(van ami nem büdös?
Ezekre a szagokra simán immunis vagyok, DE a többi viszont iszonyatosan bántja hyperérzékeny orrom. :D -
az is igaz
én is mikor gitteltem a család fulldoklott,én meg tűrtem simán:DD
-
stem már immunis, ahogy itt sokan :D -
te vmilyen vegyszeres mérgezést fogsz kapni ettől a sok szartól 
-
Nálam a fékolaj bejött, meg sokan mondták, hogy jó...
Egy próbát megér...
Csak ne hagyd benne, mert hosszú idő után a műanyagot is megkezdi... -
na kipróbálom a domestosos trükköt...remélem beválik...a kis darabkát ami letört,azt "beáztattam" egy kis lébe...megnézzük mi történik...lehet semmi
-
a legnagyobb
-
Fazze, az mekkora vas... -
225-ös nincs ? -
-
:DD
most úgy néz ki mint valami roncstelepi maradék,de nem baj,megoldom [reméli] -
Nooooooooooooooo! [lassított felvételben nyújtott kézzel előrevetődik] -
-
szép!
1/144 Revell An-124
-
az is kimaradt véletlenül -
bennem IS 
-
na ugye benned van makett gyilkoló hajlam:D -
b+ gero megint üzlet közben tűnt el 
-
én az első komoly makettemnél (teht amit festettem meg minden,a kék merci) a kerékkel voltam nagy gondban,és mikor a sokadik ragasztás ellenére is leesett,hozzávágtam a szoba másik feléhez 
meg asszem vhogy meg is vágtam a tenyerem...
-
Amúgy én annak idején a Stratossal voltam úgy hogy vagy a makett marad ép vagy én...nem tudtam összeilleszteni az alávazat a kasznival,ráadásul az alávz mindig szét esett (szar volt a ragasztó) -
na bazz... én kezdek félni tőletek...
DJ Skyline:
,,én már zúztam szét merci kamiont szikével (persze makett),szóval egy kis gyújtogatás meg se kottyan,,
MikX:
,,konkrétan én szét akartam vágni darabokra, a darabokat a szoba különböző pontjain elhelyezve táncot lejtettem volna, utána a darabokat rituálisan elégettem volna, és az összeégett műanyago ...,,
ezt egy szerencsétlen újonc látja aki beles ide,szerintem fejvesztve menekül innen:D:D:D

-
Bár mikor más töri szét akkor rohadt ideges tudok lenni... -
szétszedni sem egy nagy kaland...pláne ha mérges az ember!:DD
csak a szétszedett alkatrészeket nehezebb összerakni kicsit -
azt hiszem akkor a Taxi lámpa még várat magára.Csak kitartás!
Amúgy ez az igazi makettezés.Összerakni mindenki tudja...:)na de szétszedni!
Amúgy én nem vagyok piromán...bár ha jobban belegondolok,volt már olyan hogy vmilyen oknál fogva begyuladt egy kisautóm,ami tele volt puskaporral(petárdából)....