69150
-
enyém is 
-
RCM #35389 Holnap.
-
meghalt msnem 
-
jo éjt!
-
ilyenre gondoltam -
csumi
-
Na, én asszem lépek mára, majd holnap kigondolom... -
ezt a technikát használja fel pl a mozikban láthato áltlában zöld EXIT tábla is, amibe bele lett vágva az ábra, vagy gravirozva, és csak egyik oldalrol kell megvilágitani a cuccost és a marások vonalában viszaverödik, igy ugy tünik hogy csak az ábra világit -
RCM #35382 Meg lehetne próbálni az átlátszó keret oldalát mattra csiszolni az lehet hogy megtöri a fényt annyira hogy világítson. -
jaja, én is erre gondoltam, vagypedíg nagyon ki fényerővel világítana csak a "neon" de megnézem, vmeik nap veszek víztiszta led-et, nagy fényerejűt... -
Jah ez szep is meg jo is..de az optikai kabelek szabalyos keresztmetszetuek! Amint megtorik a keresztmetszet pl beveses vagy asszimetrikus forma miatt akkor a feny is megtorik! (fizikaora :P) -
RCM #35379 Kiváncsi vagyok,hogy sikerül-e mert szerintem az üvegszál optikának pont a lényege hogy az egyik oldalon bevezetett fény csak a másik végén jelenik meg. -
lehet megnézem ,most hogy így fel lett dobva, veszek ledeket...
Úgy gondoltam, hogy az elemtartót vhova a motor helyére, meg a csomagtartóba tenném, és egy kis rejtett kapcsolót tennék bele, mivel nem kell összeragasztani a Skyline-t, hanem elég csak összepattintani a helyére... -
ha lezarod mondjuk kromfoliaval akkor nem (en ilyet lattam regen) -
hehe gondolatolvaso :D:D
szeritem SMD kéne mert nagy fényerejü, és még apro is -
na csak kiokoskodtok itt vmi jó LED-et 
-
gondolom a led fényerősségétől is függ...kikell próbálni
én kifogom holnap,de most áll a bál az asztalomon,így előbb rendet kéne rakni
-
ne is mond, Astra müszerfal 8000 Ft 

-
Komoly,, el sem olvashattad, és válszoltál az #35369-re :D LOL -
Lattam regen valahol egy ilyen megoldast, mukodott. -
RCM #35370 Akkor nem csak a másik végén fog világítani? -
én is gondoltam rá, de szted jó? Mert sztem azt a részt, ahol a led van jól megvilágítja, messzebb már nem...
Mondjuk én úgy gondoltam, hogy mind a 2 végébe... -
nekem is csak mondták, de képeken láttam és mükszika dolog, mégpedig az hogy fogsz egy átlátszo egyenes öntökeretdarabot, és a két végébe ragasztasz vagy buzaszemizzot vagy nagy fényerejü SMD ledet. és igy elvileg tök jo ledet lehet kreálni... -
Neon megoldas:
Atlatszo keretbol alakitasz ki "csovet" annak az egyik vegebe ledet es kesz is. (..es a lednek kitakarod hogy ne az erosebb led fenye vetodjon ala, hanem a megvezett feny a muanyag csorol) -
RCM #35366 Mi szeretjük és támogatjuk az útörőket csak hát sokba kerülnek!
-
nemtom, volt e szó róla (nem olvasok el 100hsz-t) de én neon-on golnolkodtam, csak nem találtamegy jó megoldást sem... az autó alá, meg az elejébe a hűtőrácshoz akarnák... -
látom ledezés téma megy...
nekem gyakorlatilag tudnom kéne, elekro suliba (is) jártam, szal egy kapcsolási rajz még menne talán... meg még konyítok is hozzá talán... -
köszi
-
én sem vagyok nagy ász a ledezésben, csak csináltam már pár dolgot 
pl már egy Astra müszerfalon sikeresen kiégettem egy ICT
-
Jah No#1 be is figyel....pang az sg forum...ebbol is latszik... -
100hsz? -
itt van egy ledes cucc,amit LSL linkelt be ide
eme'
ebből lehet kicsit okulni,van kapcsolási rajz,meg minden -

-
Nah most mieeeeert?! erted 2x elkuld a csaba viccesen, aztan komolyan az anyadba kivan, sot meg duhos is..de avegen "nemenvotam" befigyel...
éééééééééééééééérteeed!?
-
wow
pont ezért olvasgatom én is mindig ;)
-
na leállok mert megint rám jár a rúd
-
-
gonoszak vagytok 
-
-
Van benne valami