69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • Jagi
    Van olyan is? Állat az a vas!
  • MikX
    Aham...
    Most is azon vagyok, hogy kitaláljam, mi legyen a köv. :D
    Arra hajlok, hogy veszek egy HKS Genki Sylviát, és megcsinálom utcai autónak vmi ütős felnivel meg matricázással...
  • kbx
    Bérmunka
  • kbx
    Nem tudom, maj ki kell próbálni, de nagyjából jó! Én is majd csak később építem össze, de azéert már tervezgetem milyen lesz....
  • MikX
    És min, ha szabad kézdeznem?
  • kbx
    ÁÁÁ, csak volt egy kis időm 2 óra között, de már itthon vagyok, és dolgozom:)
  • MikX
    Aham...
    Hát ha átalakítással, de rámegy, akkor megnézem, bár lehet, hogy csinlok vmi egyedit rá, de az R32-t nem tervezem még összerakni, jelenleg csak a motor kell belőle a 33-hoz...
    Egyébként az R32, R33, R34 "alváza" nem ugyanolyan? Mert akkor nem szenvedek az átalakítással...

Szerk: Most nézem, hogy csak a 33 és a34 nem ugyanolyan az alváza, a 32-es más egy kicsit, szal ez nem jött be...
  • RCM
    Nettezünk,nettezünk?
  • kbx
    Az Én R32-emen R34-esből marad hátső lökös lesz,az elsőt meg átalakítom egy kicsit:))
  • DJ RUSH99
    ezt hogy érted pontosan? a fórumomban (makett tuning rulz) vannak képek,meg berakosgatjuk amit csinálunk...ha erre gondolsz
  • Jagi
    Az szép...
  • geronimo77
    A carstylingon is vannak makettek/modellek?
  • geronimo77
    Nem akarlak megbántani de kétlem hogy ilyet be tudnál szerezni. :)
    De ha igen akkor szólj mert nekem is kell
  • Seaweed
    Sorry de ma egesznap nem voltam....tegnap azaz szerda hajnali fel kilenckor elindultam Sopronba melozni es fel oraja ertem haza...
  • Jagi
    Köszi, megint elhagytam a linket...
  • Jagi
    Nincs, de kéne...
  • MikX
    ja, de nem ez van már rajta, mert nem lett jó...
    A Mostani az eredeti Nismo Felni ami volt a Kithez (Thx Kbx!!) és esztergáltam hozzá szélesítést, így utólag megcsinálhattam volna a másik felnihez, de azt elbaxtam, így aradt ez...
    Meg nem csináltam ilyen szélesre, mivel nagyon kilógott a kasztniból, és nem tetszett...
    Csak nem tom, hogy maradjon-e fekete a felni, vagy valami más szín legyen-e...
    Na majd csinálok képet, és megkérdezem tőletek, hogy lenne jobb...
    De én arar hajlok, hogy marad fekete
  • sly160
    Vazze EZ ÜT. Nagyon szép.A felnit sztirollal szélesitetted?
  • kemszi2
    Tamiya spray.Azt hiszem ezt már írtamde nem biztos.Ez a festék való a Tamiya 1/10 R/c Deltához is
    Egyébként semmit sem csináltam a festésen kívül rajta(se alapozó,se lakk)
  • MikX
    Jaja, azt tom, nekem is van :D
    De mind1, azért nem veszek egy olyant...
    R34 hez is átalakítottam az elsőt, de a másik jobban tetszett, így a Z-Tune kitet raktam rá, persze kisebb, nagyobb átalakítással.
    Itt van, ha gondolod nézd meg mien lesz/lett.
  • sly160
    A gyöngyház spré vagy vmi egyéb?
  • kemszi2
    én a stratos-ra gyönygház fehéret használtam.Szerintem deltuska is ezt fogja kapni.Vagy gondolkodom egy rosso szerü pirosban.De szerintem a fehér lesz.
  • sly160
    R33-hoz csak első. R34-hez van első hátsó. A Z-Tune-hoz is 2garn járt.
  • MikX
    És csak első lökős van?
    Mondjuk sztem én keresek egy jó képet, és megpróbálom sztirol, meg putty-ból valami hasonlót összefabikálni :D
    Meg küszöb, hátsó lökős...
  • flamerPUG
    vágom, bár akkor is vágtam a szint, amugy meg nagyon céép...
    lehet hozatok én is majd valami hasonlo effektlakkot
  • LSL
    Ilyen az én szerencsém :(
  • DJ Skyline
    van itt 1-2
  • sly160
    Az is én voltam. Ott kapós volt a szine. Mindenki tudni akarta hogy milyen festék.
  • DJ RUSH99
    ez nagyon szép
  • sly160
    Köszi. Amire gondolsz a 71es a KPGC10 2000gtr tipusnevet viseli. Remekmű.
    Talán van ilyen maketted?
  • Jagi
    lol! papírjaguár! : DDD A csajomnak volt. A szin nem rossz, tetszős.
  • flamerPUG
    wow Te is vagy carstylingon, onnan volt ilyen ismi a Trab
  • sly160
    Erre a színre gondoltam (candy red). Ezt Die cast, csak átfujtam
    [IMG][/IMG]
  • Jagi
    Az utóbbi [elmebeteg szegény]
  • Jagi
    1971 Nissan Skyline keress rá gugliban, szégyen ami ott van nem merem belinkeni mert kiröhögtök... egy normális felbontású sincs közte a 2 ajtósról. A pendriveom meg pont most nincs itthon... :(
  • sly160
    Nekem a kure készletből maradt egy tuning első lökös, ugyanis 2 volt benne egy tuned és egy racing. csak kicsit alakitani kell rajta, mert a kure szélesebb, ezáltal a lököst kell szűkíteni, vagy az autót szélesiteni.
  • flamerPUG
    én kitaláltam hogy a golf II-ben nem a gyári GTI 16 szelepes mocit rakom hanem egy VR6-osat, állitolag már öntik
  • MikX
    Nekem is előkészületben van az R33, vagyis Gerónál :D
    De még várom az R32-est, mert lesz motor is benne, ar R32-es meg motor nélkül lesz...
    Csak nem tom, hogy mit alakítsak az R33-on...
    Mert nem akarok alapot összerakni, hanem szeretek egyedi autót csinálni, vmi tuningot...
    Matricát nem nagyon tervezek rá, mivel szeretném Midnight Purple színre festeni, nem tom, hogy fog-e menni, de hogy azon kívül mi legyen vele, még nem tom...
    Igazság szerint nem nagyon találtam jó referenciát, mármint spoilerügyileg...
  • Jagi
    Nehéz. Én egyszerre csinálnám, de olyat nem szivesen teszek...
  • sly160
    Mire gondolsz?