69150
-
Van olyan is? Állat az a vas! 
-
Aham...
Most is azon vagyok, hogy kitaláljam, mi legyen a köv. :D
Arra hajlok, hogy veszek egy HKS Genki Sylviát, és megcsinálom utcai autónak vmi ütős felnivel meg matricázással... -
Bérmunka -
Nem tudom, maj ki kell próbálni, de nagyjából jó! Én is majd csak később építem össze, de azéert már tervezgetem milyen lesz.... -
És min, ha szabad kézdeznem? -
ÁÁÁ, csak volt egy kis időm 2 óra között, de már itthon vagyok, és dolgozom:) -
Aham...
Hát ha átalakítással, de rámegy, akkor megnézem, bár lehet, hogy csinlok vmi egyedit rá, de az R32-t nem tervezem még összerakni, jelenleg csak a motor kell belőle a 33-hoz...
Egyébként az R32, R33, R34 "alváza" nem ugyanolyan? Mert akkor nem szenvedek az átalakítással...
Szerk: Most nézem, hogy csak a 33 és a34 nem ugyanolyan az alváza, a 32-es más egy kicsit, szal ez nem jött be... -
RCM #35625
Nettezünk,nettezünk?
-
Az Én R32-emen R34-esből marad hátső lökös lesz,az elsőt meg átalakítom egy kicsit:)) -
ezt hogy érted pontosan? a fórumomban (makett tuning rulz) vannak képek,meg berakosgatjuk amit csinálunk...ha erre gondolsz
-
Az szép...
-
A carstylingon is vannak makettek/modellek? -
Nem akarlak megbántani de kétlem hogy ilyet be tudnál szerezni. :)
De ha igen akkor szólj mert nekem is kell
-
Sorry de ma egesznap nem voltam....tegnap azaz szerda hajnali fel kilenckor elindultam Sopronba melozni es fel oraja ertem haza... -
Köszi, megint elhagytam a linket...
-
Nincs, de kéne...
-
ja, de nem ez van már rajta, mert nem lett jó...
A Mostani az eredeti Nismo Felni ami volt a Kithez (Thx Kbx!!) és esztergáltam hozzá szélesítést, így utólag megcsinálhattam volna a másik felnihez, de azt elbaxtam, így aradt ez...
Meg nem csináltam ilyen szélesre, mivel nagyon kilógott a kasztniból, és nem tetszett...
Csak nem tom, hogy maradjon-e fekete a felni, vagy valami más szín legyen-e...
Na majd csinálok képet, és megkérdezem tőletek, hogy lenne jobb...
De én arar hajlok, hogy marad fekete -
Vazze EZ ÜT. Nagyon szép.A felnit sztirollal szélesitetted? -
Tamiya spray.Azt hiszem ezt már írtamde nem biztos.Ez a festék való a Tamiya 1/10 R/c Deltához is
Egyébként semmit sem csináltam a festésen kívül rajta(se alapozó,se lakk) -
Jaja, azt tom, nekem is van :D
De mind1, azért nem veszek egy olyant...
R34 hez is átalakítottam az elsőt, de a másik jobban tetszett, így a Z-Tune kitet raktam rá, persze kisebb, nagyobb átalakítással.
Itt van, ha gondolod nézd meg mien lesz/lett. -
A gyöngyház spré vagy vmi egyéb? -
én a stratos-ra gyönygház fehéret használtam.Szerintem deltuska is ezt fogja kapni.Vagy gondolkodom egy rosso szerü pirosban.De szerintem a fehér lesz. -
R33-hoz csak első. R34-hez van első hátsó. A Z-Tune-hoz is 2garn járt. -
És csak első lökős van?
Mondjuk sztem én keresek egy jó képet, és megpróbálom sztirol, meg putty-ból valami hasonlót összefabikálni :D
Meg küszöb, hátsó lökős...
-
vágom, bár akkor is vágtam a szint, amugy meg nagyon céép...
lehet hozatok én is majd valami hasonlo effektlakkot
-
Ilyen az én szerencsém :( -
van itt 1-2 -
Az is én voltam. Ott kapós volt a szine. Mindenki tudni akarta hogy milyen festék. -
ez nagyon szép 

-
Köszi. Amire gondolsz a 71es a KPGC10 2000gtr tipusnevet viseli. Remekmű.
Talán van ilyen maketted? -
lol! papírjaguár! : DDD A csajomnak volt. A szin nem rossz, tetszős. -
wow Te is vagy carstylingon, onnan volt ilyen ismi a Trab
-
Erre a színre gondoltam (candy red). Ezt Die cast, csak átfujtam
[IMG][/IMG]
-
Az utóbbi [elmebeteg szegény] -
1971 Nissan Skyline keress rá gugliban, szégyen ami ott van nem merem belinkeni mert kiröhögtök... egy normális felbontású sincs közte a 2 ajtósról. A pendriveom meg pont most nincs itthon... :( -
Nekem a kure készletből maradt egy tuning első lökös, ugyanis 2 volt benne egy tuned és egy racing. csak kicsit alakitani kell rajta, mert a kure szélesebb, ezáltal a lököst kell szűkíteni, vagy az autót szélesiteni. -
én kitaláltam hogy a golf II-ben nem a gyári GTI 16 szelepes mocit rakom hanem egy VR6-osat, állitolag már öntik 
-
Nekem is előkészületben van az R33, vagyis Gerónál :D
De még várom az R32-est, mert lesz motor is benne, ar R32-es meg motor nélkül lesz...
Csak nem tom, hogy mit alakítsak az R33-on...
Mert nem akarok alapot összerakni, hanem szeretek egyedi autót csinálni, vmi tuningot...
Matricát nem nagyon tervezek rá, mivel szeretném Midnight Purple színre festeni, nem tom, hogy fog-e menni, de hogy azon kívül mi legyen vele, még nem tom...
Igazság szerint nem nagyon találtam jó referenciát, mármint spoilerügyileg... -
Nehéz. Én egyszerre csinálnám, de olyat nem szivesen teszek... -
Mire gondolsz?
[/IMG]