69150
-
Pont egyszerre kattintottunk a Mehet gombra, de Te nyertél:)) -
ezek SAJNOS már NAGYON olcsok :(
én is alig kaptam érte valamit, pedig tipp topp volt.
én 460-ban adtam el, de tuning motoros volt, gyönyörü állpotban komplett Alpine hifivel, dvd-vel, meg ezek a felnik fel lettek kromozva.
ilyenek már olcson vannak... -
RCM #35750 Az mit jelent?Én csak azt látom hogy kétszer van fent ugyan az.
-
Hát, a francia autókkal csak a baj van álltalában..
-
Kilökted a komentem:PP -
RCM #35747 Mit ér ma egy ilyen,hullik-e?A nejem bele van őrülve a Peugeotba.Ne költsek rá sokat de olyan autót vegyünk neki ami azért megy is! -
legszivesebben 2.5 TurboQuatroo-t vennék,de az nagyon ritka és nagyon nagyon drága :( meg széthajtottak -
hát mit meséljek rola? :D
2.0 rövid váltos volt, 150 loerövel :) -
RCM #35744 Ha jó autót akarsz az Audi 200-at vedd.Költséges de német vas,mindent kibír és át is megy mindenen. -
Japó autót vegyél, az a tuti!! [taszatalt] -
RCM #35742 Mégsem alszom !Mesélj a Mi16-ról.
-
szia jo éjt! ;) -
eddig egy Peugeot 405 Mi-16om volt.
sajna el kellet adnom, most vagy egy 200 Audit veszek vagy egy 306 HDI Trubo Peugot -
-
RCM #35738 Ótó,széép Ótó!Asszem én megyek hajcsizni.Jóccakát. 

-
szia
elbeszélgettünk :)
-
És milyen autót tuningolsz?? (életben) -
Aloha!! Jól belehúztatok
Egy óra mire végig olvasom!!
-
én szeretem az autoimat átalakitani mert nem olyan mint a gyári.
vágülis valo életben is elsödleges hobbim az autotuningolás ugyhogy ebböl jön aszem ez a dolog is, életben sem szeretem a gyári ottokat. -
RCM #35733 Igazat megvalva nekem ez a Street Fighter nem jön be az életben de itt a fórumon láttam pár autót hát a munkáitok elött le a kalappal.Ehez az átépítösdihez szerintem lelkület kell,ennél már talán csak a kamionosok tudnak jobban elvadulni. -
nah ezen a képen egész jol kijönnek a dolgok.
lefalaztam a teljes hátulját, meg a kilincseket is kigitteltem -
deeeeeeee deeeee és a mocitetöben is evo beömlöje van
a hátso szárny meg az RS Cossvorté, csak ninc s aközépsö merevitö szár benne, kb ugy néz ki.
nekem bejön, és egész szép lett a fényetzés is rajta.
minyá rakok rola fel egy jo képet! -
RCM #35730 Néztem a Focusod képét,kicsit evo4 re sikeredett az első lökhárító nem? -
hát probálnék :S:S
nincs most melom az a baj
beadtom én már mindenhova, de vagy keveset keresnék, vagy megfizetnének de napi 5 orai utazással... nyem tom még mi lesz...
most várom a Mazdátol hogy szoljanak vissza lehet szalonba megyek eladonak. -
RCM #35728 Te meg szoftverüzemeltetsz?
-
hehe :D -
RCM #35726 Teljesen saját. Egyedül már nem győzném de inkább fizetek a munkáért mert akkor ugathatok ha kell.
-
ahham
és ilyen családi vállalkozás? vagy haverokkal? -
RCM #35724 Utcai autókat ritkán csinálunk mi főleg versenyzöknek ,cégeknek(kis teherautó logóval)dolgozunk.Meg gyüjtőknek ritkább versenyautókat. -
azta! a Dacsiás storyra kiváncsi lettem volna mit néztél :DDD -
RCM #35722 Elöször csak magamnak csináltam aztán ennek is annak is.Eleinte az összeépítésért egy másik modellt tarifa.Aztán jöttek a versenyzők és elindult a dolog.A gyártásra meg rákényszeültem mert az alap hogy "nem mondunk nemet" tehát ha valaki pl 150 db Daciat akart akkor azt meg kellet oldjam.Most durván 45-50 különböző tipust gyártunk plussz ezek dekor variánsai. -

-
miota foglalkozol autok gyártásával? és hogyan jött hogy ezzel fogsz foglalkozni? -
RCM #35719 Kemszi oda van a Super Deltáért ha tudná hogy amig dumáltunk addig matricáztam egyet.
-
jahham visszaolvastam és akkor esett le nekem is hogy izé mi a téma
-
RCM #35717 Azért az SMS után törtem a fejem hogy ez ki volt!Se a halakról nem írtál benne meg a neved is elsőre teljesen ismeretlen volt. -
nagyon szépen köszönöm!!!
nagyon be vagyok havazva
-
RCM #35715 Nincs gond!Mint írtam nem üzletelek vele ezért nem gond .Jó pofa ötlet volt ,pár embernek kellet ezért "ha valakinek kell" alapon hoztam többet.Ha ezek nem lesznek meg amikor Neked kell majd hozok a nagykerből másikat.(ha ott még találok) -
ne hari a halakért 
-
szia!