69150
-
konkrétan e30 kell?
tessék a fotostoriesben van egy vagon kép -
érzek hát... főleg ezután a merci+e30 fabrikálás után:D
küldhetssz nyugodtan,megköszönném
-
RCM #36030 Ha ingert érzel szólj nyugodtan, mert van még.
-
nah eltűnt a merci képe... amúgy arról van szó,amelyiket a csávó is használta...
RCM: köszi a képeket,durva,csak sztem kár a lámpákért:P -
köszi,meglesem
-
RCM #36027 Küldtem Neked e-mailen néhány nagyon brutál BMW fotóját -
egyébként nem tudjátok véletlenül hol kapok CSAK ilyen amg kittet?szóval csak kasztni..
nagyon elgondolkoztam rajta,hogy nekem is kéne vmi durvát csinálni azzal a bimmerrel...ezek után vétek lenne gyári állapotban hagyni -
RCM #36025 Nem tünik kezdőnek. -
biztos nem ez az első makett amit összerakott! -
RCM #36023 Más az ha diorámát építesz és ha a munka fázionként beállítgatod.De viccet félre nagyon tud a gyerek,a két kasznit nem volt egyszerű így össze illeszteni! -
aztarohadt!!!!!!!!!!! 

asszem egyszerre szerlmes lettem és pajzán gondolatok fogalmazódtam meg bennem az én e30-asommal szemben
[:nemfélreérteni] ez nagyon üt
-
én is szeretnék majd egy kis diorámát a ledes autóknak (bár még a holdba' vannak),hogy a sok kábel ami kijön az autóból ne legyen annyira illúzióromboló!:))
egy kis parkoló! én is sok diorámán gondolkozom,csak hely kéne hozzá... -

-
ez az alváz sem kispályás... -
RCM #36018 Irigylem azokat akiknek van annyi idejük makettezni ,hogy minden fázis után kis diorámát állítanak be és fotóznak. -
Azon en is gondolkoztam hogy mi akar lenni...de inkabb nem szolok be..nem az en asztalom :P -
hi!
nem semmi,vannak ám ötletei a srácnak! -
RCM #36015 Üdv!
Napokban KBX-el elemeztük a csávó mentális képességeit.Főleg a csillagszoros garázs mini diorama beállítos képet.
-
érdekes! e30 ötvözve a c-class dtm-el! az autó eleje engem leginkább egy hókotróra emlékeztet,de szerintem annyira nem rossz! íme -
Eléggé
-
no fene még mindig beszerzés alatt van a celciám...biztos akkor jön meg mikor nem lszek itthon 1 hétig:( -
:DDD
-
mennyire?
-
rendes :)
-
és milyen az a nőci?
-
psszt 

-
Csoder #36006 te ugye gregbenz vagy?:DD -
hát jó lenne,ha meglennének a festékek mire a bmw ideér... még így is,hogy kb 1 hónapja várom és semmi nyoma 
-
Telefon - felemel - felhív - megbeszél, mi a f'sz van!!
Nem bonyolult! Egy aranyos nőci ül a boltban, biztos segíteni fog!! -
hy all! lenne egy kérdésem...
március 9-edikén adtam le modellvolt.hu-nak a rendelésemet,és azt írták 2 munkanapon belül értesítenek a postázás időpontjáról... ma van az a bizonyos második munkanap,és semmi nem jött,de sztem nem is fog... szerintetek mit csináljak? adjam le 16-án újra a rendelésemet vagy szóljak rájuk most?
-
Megnéztem, van hozzá sportülés és kormány is!!
-
Ez elég jónak tűnik, ellenben az enyémmel amiről találtam egy képet az Aoshima honlapján és azt hittem sírva fakadok!
Apex
Asamoto
[IMG][/IMG]
-
Igen, sima utcai belővel van, az enyémben még sportülés meg sportkormány sem volt, de az apexesben asszem van... Sőt, még meg is kell ültetni, főleg a hátulját, mert elég magas!
Ez jól hangzik
-
Elektromos és 26500-at forog. :) -
Király! Gratula,
Én is megrendeltem az Apexest. Ha majd elkészül az is akkor majd rávszem Robit hogy legyen a 2-ből cikk a PM-ben. De aztán ha lassan készül akkor lehet hogy csak a tiéd lesz benne
Figyu, már nem emlékszem hogy hogy van ennek a belseje? Sima utcai van hozzá, hátsó ülés meg minden. És azt kell szétvágni, csak a hátuljába kell betoldani? -
Szakét vaze, azért lehet vele kilencsel előre autózni:DD Szürcsölöd mint Schumacher a vizet az F1-es autóban:D -
Lehet, ezt már soha nem fogjuk megtudni...:( -
:SADSADAS
Az 5szög alakú valami sztem pl a tankjelző érzékelője is lehet... -
Nah jo! Lebuktattal... 
-
az előzőre visszatérve szerintem.az adagolja a pálinkát

[/IMG]