69150
-
gondolom :)
-
Haveromtól... de már k***ára unom hogy nincs netem most is láttam van egy csomó új meberke...
köszi gero! Móváron találkozunk? :D -
Szerintem marha jó!
Gratula
-
már otthonról netezel,vagy most valahonnan máshonnan? -
thx all. sly: én is... :\ -
Üdv,
Jól néz ki,eygszer csak kész lesz!:D
-
Kimondottan tetszik. Alig várom hogy kész legyen, és láthassuk. -
szép
-
Hali!
Építgettem kicsit a suprat és gondoltam megosztom veletek is :D nem kell fikázni :D
nem nagyon halad szegény mert sok más dolgom is van...
egyik
másik
harmadik
bukókeret -
dedurva 

-
ez beteg bazze:
-
Tuskokban meg egy csomo makettboltban.... -
AMT kocsikat hol lehet venni MO-n? -
egyszerűen mikor meglátom ezt csak azt tudom mondani,hogy mindenképp kell szereznem egy ilyet 

-
igazándiból nekem úgy kéne ilyen alfa/merci,hogy csak a kasztni (meg azalváz asszem...szerintetek is kell az a része?) legyen benne...nem lenne kedvem megvenni egy komplettet..meg ha meg is venném nem lenne szívem szétszedni vagy máshogy +csinálni mint kell:D
-
Ja van benne. Pár percel a postom után csöngetett a postás 

Kár hogy a matricája nem krómpiros mint az igazin
-
RCM #36056 Volt a DTM-ben RTL is de szerintem azt csak matrica kiegészítőben láttam. -
RCM #36055 Igen-igen!De én is sajnálnám bármelyiket szét vágni,pedíg a Bosch-os csunya mint a bűn. -
erre gondolsz?
átlapozgattam a leharcolt 2000-es tamiya katalógusom,de abban már csak kettő van! -
RCM #36053 Úgy emlékszem Jägermeisteres is volt nem? -
hát a tamiyának van 3 féle Alfája,de hogy honnan lehetne beszerezni! 
Bosch Alfa Romeo 155V6TI
Martini Alfa-Romeo 155V6TI
Alfa Romeo 155 V6TI -
nekem nem lenne szívem egy ilyen szép alfát megfosztani az idomaitól:) -

-
nah mind1... aki tud bármilyen info-val szolgálni,hogy hol kapok MERCEDES DTM AMG kasztnit alvázzal,vagy Alfa 155-öst ugyanígy az pls feltétlenül szóljon.... thx all
-
skyline te nem tudsz véletlen vmi okosságot? -
előfordul ilyen... de asszem lehet kapni kasztnit önmagában is... mind1,nem nyugszom amíg meg nem oldom 
-
RCM #36046 Csak így fog menni.Ki adná el a dobozból a kasznit meg az alvázat???
-
igen...én is ezen agyalok! pl van egy ismerősöm akinek egy ilyen alfája van makettben,és elbaszta...szóval nem nagyon foglalkozik vele! tőle megvenném jópénzért és felhasználnám a bmw-re
vagy keríteni egy kasztnit alvázzal...ez a nehezebb eset -
RCM #36044 Ha nem akarsz komplett dobozt venni lehet,hogy egyszerübb hozzájutni egy összerakott modellhez és bontani. -
hmm nemtom...nekem végsősoron vagy merciből vagy ebből az alfából kéne csak alváz meg kasztni.... nem tudom hogy lehet ilyet beszerezni
de most elég komolyan foglalkoztat a dolog
-
RCM #36042 Ha mindenképpen olyat akarsz mint a srácé akkor biztos fel lehet rakni rá ezt is.Bár szerintem ma egy Tamiya Alfát beszerezni nem egyszerű! -
még az jutott eszembe,hogy egy ilyen alfával eljátsszam ugyanezt a mókát... szerintetek lehetséges ez?
-
hát de mégis hogyan?
ilyen állat bodykit-et meg lököst nem tudok én csinálni...erre ez a legtökéletesebb megoldás amit a srác is alkalmazott
-
RCM #36039 Miért nem építesz egy tuning BMW-t csak BMW-ből? -
most nagyon be vagyok sózva egy ilyen amg kasztnira... csak nemtom hol lehet kizárólag kasztnit venni... 8de ahogy néztem talán az alvázra is szükség van) -
RCM #36037 Tessék építgetni!!!
-
hát ez állat
az a rozsdás durva
-
RCM #36035 A sárga pick-upban az az érdekes,hogy az egyik képen van mögötte egy rekord autó(valszeg a BMW egyetlen rekord autója) és ez annak a "vontatója".A BMW múzeumban a két cucc így van egymás mellett kiállítva. -
nm,lövésem sincs -
thenx 

amg kasztnit nem tudsz véletlenül?