69150
-
!Nagy kepek!
-
Nagyon üt... -
-
Nya,ha minden igaz akkor holnapra itt lesz a bemelegítő modellem a celcia!Elvileg már csak a postán múlik. -
nah az kényes dolog
asszem üvegragasztó nem oldja a festéket (makettezésben használt üvegragasztóra gondolok:D) de sztem többiek biztosan tudnak vmit mondani... nekem ez a tippem
leginkább lámpa ragasztásnál jön ez a dolog szóba,de pl tükröknél is...csak ott nem számit! de lámpánál igen:D
-
a festet alkatrészek ragasztását,ti hogy csináljátok?MERt nekem sokszor volt ,hogy inkább csak feloldotta a festéket a ragasztó.Nem vártam volna meg a száradási időt? -
Azta ***** ****** ********!!!!!
Asszem ez nagyon ütős lesz!!!
Gyönyörű munka!!!

-

-
Nesze neked! ...fényezés
-

-
Találtam egy ilyet
vannak szép dolgok rajta :D -
Csoder #36141 Húvaze, meghoztad a kedvem a makettezéshez :o Annak ellenére hogy én páncélosokat építgetek... -
Von olyan magyar akitől érdemes rendelni??? -
erkreft' ríszórsz szenteren'' tegnap Hungarian Holiday volt, Márc. 15 alkalmából,és csak magyar készítők álltal készített makettek kerültek fel! természetesen a makettek magyar színekben!:)
ízelítő:
-
én még nagyon régen rendeltem tőlük egy tamiya supra-t... nem jött semmiféle visszajelzés,stb,nem hozták a cuccot... igaz én is cseszegethettem volna őket,hogy hozzák már vagy vmi,de közben mást néztem ki és meg is vettem,így nem kellett már:) de nekem első benyomásom róluk,hogy 
ezen kívül még drágák is...akkor már inkább hlj vagy hobby search
-
ŐŐ nem találok szavakat!:D baromi jó lett! 

-
Na ez Odab*sz! :D 
-
Dehogy cipőfűző!!
Direkt erre a célra készült fonott kábel
-
Nem tudom még sosem rendeltem onnan. -
cool
azok a szürke "kábelek" miből vannak, cipőfűző? -
ehh....nem találok szavakat.K....va jó!!!
A játék-makett.hu mennyire megbízható rendelés szempontjából? -
Köszi! Sok meló volt vele
-
azta rohadt!! ez nagyon üt!!!!!!!!!! 

grat
-
Na így áll most:
-
hát figyu... hál istennek ez már nem az első makettem ( nincs olyan sok a hátam mögött,de legalább van) és kitartással meg türelemmel szerintem nem egy lehetetlen dolog...a hogy a képeket is nézegettem:) de egyenlőre odáig sem jutok el h belefoghassak... szóval össegezve a válaszom: igen -
Hát akkor ennyi volt!! -
RCM #36126 Mielött belevágsz egy kérdés minden rossz szándék és tényleg minden bántás nélkül:érzel magadban annyit hogy ezt így megtudod csinálni ahogy a srác?Mert ha nem két modell huss a pi***ba! -
nem tud szerezni...azt mondta már nem gyártják
-
Látod, én már az elején megmondtam, hogy ott kellett volna születnem...
Most lenne már Skyline-om, meg sokkal hamarabb tudnák péeshármat venni :D
[Az este folyamán mindíg megőrül] -
majd talán jövőre!:) -
Ahhoz Japánba kell születni!!
De akkor 28-adszorra is elmondom, hogy Geroval beszélj ez ügyben, mert ő tud szerezni!!! -
Aham...
Jaja, mert ez az olcsóbb szállás biztos hamar megtelik :D -
nekem az is jó (ha megfizethető
) csak nemtom hol kell,és hogyan
-
Külön kasznit csak a gyártól tudsz rendelni!!! -
Igen, remélem!
Holnap akkor bebiztosítom az autót, aztán lassan le kéne foglalni a szobát!! -
Ja, mondjuk ez kissé olcsóbb...
Egyébként te készleszel a Skyline-al addígra? -
nah még1x visszatérek a témára... szerintetek hol keressek MERCEDES DTM kasztnit? fabulis? vagy bármilyen fórum érdekel,ahol akadhat... akár külföldi is! minden tippet örömmel fogadok -
-
én nem -
Kicsivel barátibbak az árak!