69150
-
elméletileg 4 fog... még meglátom:D
persze... endzsöl ájsz,mi?:D:D:D:D
-
csak a 2 szélső fog világítani? világítson már mind a 4,úgy az igazi:D
sőt az lenne a legjobb,ha így is tudna világítani:D
-
nah egy kis érdekesség:D
belekezdtem a bimmerbe, lefestettem azt a panelt az elején
meg eltávolítottam gumikról a sorját,meg a kasztni hátuljáról
egyenlőre ennyi mert várom LED-eket.. addig nem csinálhatok többet -
nem,itt érdeklődtem:
SAS
Replica
HO-KI
ezeket a helyeket alapból kizártam:
Fabulis
Kolosy téri bolt
Modell & Hobby
Tescot ajánlottak még,de oda nincs kedvem elmenni,Pest másik oldala majdnem,Lurdy is a világ másik oldalán van
-
RCM #36349 1/43 ban szeretnék egy "Movie" szériát kihozni abban 3 féle is lesz. -
én tegnap elött láttam egyet a Lurdyban :P -
RCM #36347 A Lurdy házban és a Teréz krt láttam,ott már nézted? -
az is volt,de nekem jobb lenne az "utcai" verzió! körbe telefonáltam Bp makett boltjait,Fast and the furious(halálos iramban),General Lee,vagy bármilyen Charger után,de sehol semmi!:\ -
RCM #36345 Az a General Lee? -
RCM #36344 Ő az
-
1/24-es 69'-es Dodge Charger nincsen tervbe véve?:DD -
RCM #36342 Sajnos hivatalosan pénzt postán küldeni levélben tilos és ha elkapnak akkor gáz! 
A Western Union még jó dolog de ott 2000 Ft a minimum költség.
1/24-ben én nem tervezek Trans Am-ot.
Most találtam kint egy Aston Martin Le Man's játékszert.Gondolkodom egy átépítéses átfaragásos kihozatalon.
-
Mikor lesz 1/24 200 TransAm? :)
-
Nem, külföldre sajna kb annyi.
De néhány országba lehet postán is pénzt küldeni mint itthon postai csekken. Pl Németbe. Az olcsóbb.
-
kezdem elveszteni a fonalat 

-
RCM #36338 Az átutalási költség főleg attól függ ,hogy hány bankon megy keresztül mert mindegyik levesz egy "kicsit" mint kezelési költség. -
hmmm
-
RCM #36336 Üdv, én már fizettem 28 Euro átutalási költséget is kb 300 Euroért. -
hmm.... akkor majd beszélek a csávóval
-
Miert ne erhetne meg?!..De szamloj alapbol mindig ra +8% vám-ot, +20% adó-t az arakra, max ha mazlid van es atcsuszik a vamon (pl nincs rairva a dobozra mi es mekkora ertekben van benne...), akar meg is uszhatod ezt a + koltseget. -
akkor megéri erről az oldalról rendelni?
-
Ez hulyeseg. Kartyas vasarlasnal nincs kezelesi koltseg, csak penz atutalasnal, de pl az bankon belul ingyenes szokott lenni majd mindenhol, csak ha masik bankba megy, de akkor is tenyleg max par % azaz elenyeszo osszeg (nagy osszegnel a max limit ami mondjuk tobb millional mar nem oszt vagy szoroz az az 1-2K..de bankja valogatja...mellesleg az ilyen kerdesekre a valasz mindenbank weblapjan le van irva...), de ennek semmi koze visztont a bankartyas vasarlashoz...ehhez csupan bankszamla kell.
Viszont ha haverod szamlajara akarsz utalni vagy befizetni hogy o rendeljen neked akkor a legegyszerubb az hogy elballagsz egy olyan bankba ahol a haverod a szamlajat/kartyajat "tartja", es ott fizeted be..igy minden extra koltseget megsporolhatsz!!! (lustasag=fizess, nem lusta=meguszhatod "occson"
)
-
neked van vmi ismid aki tud nekem segíteni rendelésben? szal +mondom mi kő,elküldöm a kest,ő megrendeli a címemre
-
sajnos van.. ott húzzák le az emberről a pénzt ahol tudják 
-
Persze hogy van!! De az faszság hogy kb 5000 HUF-nél 3000 az utalási díj, az párszáz forint... -
ilyen is van,hogy utalási díj? ez nekem új! már az is pénzbe kerül,hogy egyik számról átmegy a másik számra a pénz? ez is egy póstaköltség elektronikus formában 
-jónapot beszeretném fizetni a számlát
-rendben előtte 3000ft befizetési díj

[nem érti,hülye] -
na most nem értem... a srác azt mondja csak visa, v. mastercard, dombornyomott kártyával lehet fizetni,és az utalási díj kb 3-4000 Ft...
szal akkor ez mégsem ugyanolyan mint a hlj
szóval innen asszem nem lesz prelude-om
-
fujtam pisztolyal, revell festék, revell stukker, revell mindennnel 
sajnos nem alapoztam, mert elfoygott, igy az kimaradt... :S
3 réteg szin, 2 réteg lakk -
szal nincs semmiféle +3000... akkor nem értem mit beszélt a srác:D
-
igen -
de akkor innen ugyanúgy megy mint hlj-vel... nem? -
Külföldről csak dombornyomott kártyával tudsz rendelni!! -
innen tényleg csak vmi kártyával lehet fizetni ami + 3000 ft? mert akkor nemtom h lesz prelude-om
-
amúgy lehet nem kellett volna belerakni... ha nm rakod abba lehet csak 1000 lett volna a pk:P na de mostmár mind1! a lényeg h sértetlen és itt van
-
Gondoltam így stilszerű lesz
Amúgy azt az egyetlen dobozt találtam itthon, és pont jó volt!
-
végre valaki autót csinál!!! 

-
amúgy meg gúnyból raktad pataki-tálas dobozba a makettet? 

-
szép lett! 
-
jah... 9500 lett a vége
de sztem még így is egész jól jöttem ki! neked meg köszi a segítséget meg a fáradozást
-
szép! 
mivel festetted fel a színt? szórópiszoly,vagy flakonos spré,stb