69150
-
köszi
-
Olyan fékeket én is kinéztem magamnak :D
Meg 400R bodykitet, meg szárnyakat, meg üléseket, meg Skyline bodíkitet, meg...
[Elvetemülten kattingat] -
jah megvan... köszi:) és többi kérdésre a válasz?:P -
ez?
ott van a XE Currency Converter arra katt,és az US Dollarst állítsd HUN Forintsra...megkapod mennyi a cucc...ott van a Currency Converter alatt a Shipping,ott meg neked a Overseast kell nézni,és a legelsőt,mivel 10 fontig terjedő árat kell nézni...3 font az úgy 1200 Ft,vagy kevesebb kicsivel...aztán ami még rájön itthon vám,meg ilyenek -
Ott van minden az oldalon. Az is hogy mennyi a pk.
-
azta
komplett s2000 bádikit mennyi lenne pk-val?:P
amúgy ferlédihez nem tudsz vmi boikitet?
és ilyen oldalakat tudsz még esetleg mondani? -
Te is tudsz rendelni :)
www.scaleautostyle.com -
én akkorra kértem,ha majd szükségem lesz rá és akkor jöhetsz te mint fényvillám az ajánlatoddal:D:Dd 

-
amúgy később lehet majd fog érdekleni... de nagyon később:D olyan féket mint kbx mazdáján tudsz még szerválni? (mennyi:P) meg mennyibe kerülnek a tuning matrinyák? -
Te kérted az ajánlatot 
-
nám:P
majd akkor gyere vmi hasonló széppel amikor látod h kajtatok vmiért:D de most bmw-vel is le vok állva meg jön egy ferlédi,és pénzem is fogyóban van:D szal most nem esedékes:(
-
Itt az ajánlat
Nem kell egy CLK-DTM 5e -ért?
-
kapcsoló nincs még
2 cerka elem lesz (meg is van öntőkereten alapból a tartója:) ) de azt nem vágom h hogyan kell összekötni a LED-eket az elemekkel...
-
Hmm, ellenállás valszínűleg nem kell, adj neki megfelelő áramot, monddjuk sztem 2 cerka elem sorosan bőven jó, bekötöd, meg a kapcsolót, és ennyi röviden... -
Sky: nem ért hozzá sajna:(
mikx: a konkrét problémám az,hogy sík hülye vok hozzá... nemtom h mit hova hogy kell kötni,kell-e ellenállás stb,stb,stb... -
Mi is a problémád vele? Mert mintha nem látnám, hogy mit írtál, vagy csak télleg nem látok már :D -
faterod? csak ért valamit hozzájuk -
szal LED ügyben senki nem tud nekem támpontként szolgálni?
-
hogy nekem nem tud ilyen ajánlatot tenni 

-
semmivel,ő ajánlotta! -
mivel fenyegetted meg szerencsétlen gero-t,hogy ilyen ócsón adta?:D:D:D 
-
Seaweed (meg akinek van) neked/nektek milyen szórópisztolyaitok vannak? Szeretnék egyet venni,nem kell megaprofi pisztoly,de azért tudjak vele normális állcafestést festeni! Szóval ami baráti áron van,és nem gagyi! Makettinfón,és Fabulison kérdezgettem,ott AB és Triplex márkát ajánlottak,de az AB többek szerint nem olyan jó! -
Ugye? nagyon komoly kis dolgok ezek. Valószinüleg nemsokára veszek egy Gordonost is!!! -
én meg ma csináltam egy új taxi táblát...mit összeszenvedtem vele!:\
az előzőt lefestettem de nagyon tré lett,mert megfolyt a festék hiába lett felkeverve meg minden,de baromira szétfolyt,így amikor megvilágítottam akkor látszott a megfolyás!:\ -
Aha, nekiültem újra. De most nincs látványos haladás, lévén csak hordókat festek, meg az árbocokra néhány madzagot kötögetek fel előre. -
ja,pláne,hogy a Fabulisban 9600! :o -
aha...
-
5000 az jóó ár:O
-
nem ez a régi kasztni...azóta lebonyolítottunk Geroval egy üzletet,eladott nekem egy komplett makettet 5000ért,így most lesznek tartalék alkatrészeim,esetleg egy másik autóba majd alkatrészek!:D 3000 lett volna amúgy a kasztni+alkatrészei... -
ajaj... nagyon gáz, vagy lehet belőle még Special Edition By Dj Skyline? -
még jó,hogy elb@sztam a kasztnit! hiába néztem meg egy csomó képet a merciről,de olyan helyeket is tömítettem amiket nem kellett volna...elkerülte a figyelmemet
-
Esse 1 nap volt, míg összerekta... 
A hajóval mi újság, haladtál vele? -
Csoder #36640 np, és igen poénnak szántam, látván, hogy mostanában megy a ledezés :D.izé -
nagyon kemények ezek a buszok!
ha nem lenne ilyen drága,meg lehetne kapni mondjuk tamiya-ban (LOL
) akkor még vennék is egyet:D
-
Hjahh, kissé drágák, de komolyan néznek ki...
412-est nem is láttam, az kimaradt? -
Hát ja, ezért kérdeztem az előzőt :) -
azért már 1:1est kapsz
-
van ám ára! 50.000ft +7000 ha világítósra akarom! 
és ez csak a sima,nem a csuklós!:O -
Egyébként gyárt valaki (gyártó nem manufakt) Ikarus makettet? -
NA ÍGY!