69150
-
-
-
ÖÖööö... Szamurájok? Hol vannak? [neki is kéne] -
megvan az öntőkeret
s látsd milyen jó fej vagyok kapsz egy TS-8t is 3e a kettő együtt.
Sajna én a sprajt csak ilyen drágán tudom.
-
Szep alom..rendelj az eubol neten. -
Ren #36708 Sziasztok!
Nem tudtok mondani egy olyan boltot Budapesten (vagy a nem túl távoli környékén) ahol nagyobb adag Andrea Miniatures figura van raktáron? Egész konkrétan az 54mm-es szamuráj figuráik közül kellene valamelyik. :) De ha tudtok esetleg javasolni vmi hasonló figurát, ne kiméljetek. Előre is köszi. -
Akkor még jól jártál...
De TS-8 Italian Red egyszerűen nincs sehol...
Egyedül Pearl Clear-t találtam, az meg a skyline lakkozásához kell, de a ho-ki-ban 1800 péz volt, mondom ezek is kiraboltak kissé, de már mind1 :( -
bemegyek ma a boltba...
-jónapot festéket szeretnék venni...model mastert szeretnék
-hát van de eléggé kifogytunk belőle (mondom jajdejó)
-na nem baj jó lesz humbrol is
-á olyat nem árulunk (király)
-na jó mennyünk' nézzük meg mi van!
végülis mákom volt,mert pont volt 2 szín a 3-ból...2 féle vajszín,abból egyet elhoztam,és matt sárga nem volt
de reménykedtem azért:
-tamiya szprét árulnak-e?
-igen van egy pár színünk
-nekem ilyesmi vaj szín kéne,úgytudom van a tamiyának
-ú,igen van,de nincsen jelenleg
-akkor ez a 2 model master lesz
:\\ -
Ha úgy vesszük én már vagy nem is tom mikor csináltam utljára vmit...
Mostmár megvan a maratás az enzohoz, de festéket egyszerűen nem lehet venni pesten...
Meg nincs még itt a fék öntőkeret, jahh, meg lehet kell majd egy karbonmatrica is, szal nem tom hogy egyáltalán bele kezdjek-e, mert Móvárra tuti nem lesz meg már sztem...
Az R33-ról nem is beszélve, amihez még nem is tom mik kellenek majd, de azt félretettem most...
Akkormeg marad a Skyline, meg az NSX... -
nem hanem matt sárgára...a led úgyis átvilágítja majd elég rendesen -
De clear nem?
Vagy nem olyanra akarod? -
én 2 hete a mercihez!:D
ma addig jutottam,hogy vettem 2 festéket,1 olyan színűt mint ami a volt merci volt,és egy olajsárgát ami a boltban citromsárgának tűnt!:\ mind2 model master...nem baj most már van olajsárgám! eredetileg az a neve,hogy chromate,de németül meg az van rá írva,hogy Olivgelb...citromsárga kéne nekem a taxitáblához de nincs itthon... -
hy all! holnap lehet végre meglesz minden a LEdezéshez és nekikezdhetek! kb 1 hete hozzá se nyúltam a bimmerhez
-
RCM #36700 Hatékonyabb a beföttes üvegbe bele önt ,modellt dróttal belelógat. -
fater úgy csinálta,hogy asszem rákente,majd sikálgatta,és rögtön elkezdte marni...nem áztatta be -
RCM #36698 Szakmai ártalom
ezt használom én is.Sokáig ne maradjon benne a modell mert a fémet is megkezdi 2-3 nap múlva!
-
tényleg,nekem is így rémlik,honnan tudtad?!:D -
RCM #36696 Üdv,valoszinűleg Kromofag. -
azt máshogy kell...úgytudom azokra ráégetik a festéket,így lekell róla marni...a korvettemet (már nincs meg) úgy festettük át,hogy lemartuk róla a festéket,lemostuk szappanos vízzel,majd utánna festettük le...majd megkérdezem fatert mi volt az az anyag amivel lemarta a festéket -
az asszociációs topikba kerestem flak 88-at,és akkor bukkantam erre a googleban!:D -
ebbe a ledezés témába belekóstolok én is.Meg van az alany:1/24 gt3 porsche fém modell (Burago)A matricákat már eltávolítottam.Továbbá gondolkodom vmi egyedi festésen is -
hú nekem van egy jó legóm....egy technik:)természetesen egy autó:P -
Ennyi asszociáció között te ráérsz ilyenekre :D :D -
azta! 

-
Lego Zero
Lego Flak 88
de ez se rossz,pláne hárul a Hummer:D -
öööö..:)
ez meg egy jó kis dió téma:)
American Star
még kép róla -
a nyomtatás kimaradt!
-
Vágsz, ragasztasz, örülsz... -
köszi!
voltam pécsen elmagyarázta a tvszerelő pali,meg olyan rendes volt h 2-őt össze is forrasztott nekem:) szal talán mostmár menni fog
-
Íme
Elég hasznos. Ja és kicsit reszeld meg a ledek lábait, hogy biztos legyen a kontakt. Az elmekhez, meg szerzel egy kis rézlapot, egyik felét a kábelhez, másikat az elem pólusához forrasztod. Vagy marad a doboz. -
hmm... köszi
ha lesz időm vmikor átvizsgélom meg kérek segítséget tőlük:D
-
hi -
ezt üzenem annak aki tud LEDezni és nem mondja el:(:D 
-
legalább nem vok már 1edül:D
-
Thanks. -
-

-
egyszerű...2 eszkösz kell...forrasztópáka,és forrasztó ón...az ónt felkell hevíteni a pákával amíg folyékony nem lesz,ez a "ragasztó",amivel a kábelt odakötöd a ledhez,de a kábel végét lekell csupaszítani kicsit,mert látod hogy van rajta egy védő réteg...nem kell a fél kábelt levágni,elég pár mm,max fél cm-t levágni abból a védőgenyóból...a led egyik része picit hosszabb mint a másik,ez különbözteti meg a negatív,és pozitív részt...csak nem tom melyik melyik!:D nekem ennyi a tudományom,az hogy több ledet hogy kell összekötni,pláne ellenállással,az még nekem is kínai... -
megint sikerült felhúznom magamat a LEDEKKEL!!!
úgyis az lesz a vége h rájuk lépek és nem fog itt semmiféle bmw világítani
kezd nagyon elfogyni az a kicsike türelmem is
-