69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • Seaweed

• Seaweed

• Jagi
    ÖÖööö... Szamurájok? Hol vannak? [neki is kéne]
  • geronimo77
    megvan az öntőkeret
    s látsd milyen jó fej vagyok kapsz egy TS-8t is 3e a kettő együtt.
    Sajna én a sprajt csak ilyen drágán tudom.
  • Seaweed
    Szep alom..rendelj az eubol neten.
  • Ren
    Sziasztok!

Nem tudtok mondani egy olyan boltot Budapesten (vagy a nem túl távoli környékén) ahol nagyobb adag Andrea Miniatures figura van raktáron? Egész konkrétan az 54mm-es szamuráj figuráik közül kellene valamelyik. :) De ha tudtok esetleg javasolni vmi hasonló figurát, ne kiméljetek. Előre is köszi.
  • MikX
    Akkor még jól jártál...
    De TS-8 Italian Red egyszerűen nincs sehol...
    Egyedül Pearl Clear-t találtam, az meg a skyline lakkozásához kell, de a ho-ki-ban 1800 péz volt, mondom ezek is kiraboltak kissé, de már mind1 :(
  • DJ Skyline
    bemegyek ma a boltba...
    -jónapot festéket szeretnék venni...model mastert szeretnék
    -hát van de eléggé kifogytunk belőle (mondom jajdejó)
    -na nem baj jó lesz humbrol is
    -á olyat nem árulunk (király)
    -na jó mennyünk' nézzük meg mi van!

végülis mákom volt,mert pont volt 2 szín a 3-ból...2 féle vajszín,abból egyet elhoztam,és matt sárga nem volt

de reménykedtem azért:
    -tamiya szprét árulnak-e?
    -igen van egy pár színünk
    -nekem ilyesmi vaj szín kéne,úgytudom van a tamiyának
    -ú,igen van,de nincsen jelenleg
    -akkor ez a 2 model master lesz

:\\
  • MikX
    Ha úgy vesszük én már vagy nem is tom mikor csináltam utljára vmit...
    Mostmár megvan a maratás az enzohoz, de festéket egyszerűen nem lehet venni pesten...
    Meg nincs még itt a fék öntőkeret, jahh, meg lehet kell majd egy karbonmatrica is, szal nem tom hogy egyáltalán bele kezdjek-e, mert Móvárra tuti nem lesz meg már sztem...
    Az R33-ról nem is beszélve, amihez még nem is tom mik kellenek majd, de azt félretettem most...
    Akkormeg marad a Skyline, meg az NSX...
  • DJ Skyline
    nem hanem matt sárgára...a led úgyis átvilágítja majd elég rendesen
  • MikX
    De clear nem?
    Vagy nem olyanra akarod?
  • DJ Skyline
    én 2 hete a mercihez!:D
    ma addig jutottam,hogy vettem 2 festéket,1 olyan színűt mint ami a volt merci volt,és egy olajsárgát ami a boltban citromsárgának tűnt!:\ mind2 model master...nem baj most már van olajsárgám! eredetileg az a neve,hogy chromate,de németül meg az van rá írva,hogy Olivgelb...citromsárga kéne nekem a taxitáblához de nincs itthon...
  • DJ RUSH99
    hy all! holnap lehet végre meglesz minden a LEdezéshez és nekikezdhetek! kb 1 hete hozzá se nyúltam a bimmerhez
  • RCM
    Hatékonyabb a beföttes üvegbe bele önt ,modellt dróttal belelógat.
  • DJ Skyline
    fater úgy csinálta,hogy asszem rákente,majd sikálgatta,és rögtön elkezdte marni...nem áztatta be
  • RCM
    Szakmai ártalomezt használom én is.Sokáig ne maradjon benne a modell mert a fémet is megkezdi 2-3 nap múlva!
  • DJ Skyline
    tényleg,nekem is így rémlik,honnan tudtad?!:D
  • RCM
    Üdv,valoszinűleg Kromofag.
  • DJ Skyline
    azt máshogy kell...úgytudom azokra ráégetik a festéket,így lekell róla marni...a korvettemet (már nincs meg) úgy festettük át,hogy lemartuk róla a festéket,lemostuk szappanos vízzel,majd utánna festettük le...majd megkérdezem fatert mi volt az az anyag amivel lemarta a festéket
  • DJ Skyline
    az asszociációs topikba kerestem flak 88-at,és akkor bukkantam erre a googleban!:D
  • kemszi2
    ebbe a ledezés témába belekóstolok én is.Meg van az alany:1/24 gt3 porsche fém modell (Burago)A matricákat már eltávolítottam.Továbbá gondolkodom vmi egyedi festésen is
  • kemszi2
    hú nekem van egy jó legóm....egy technik:)természetesen egy autó:P
  • MikX
    Ennyi asszociáció között te ráérsz ilyenekre :D :D
  • DJ Skyline
    azta!
  • DJ Skyline
    Lego Zero

Lego Flak 88

de ez se rossz,pláne hárul a Hummer:D
  • Placebó
    öööö..:)

ez meg egy jó kis dió téma:)

American Star
    még kép róla
  • DJ Skyline
    a nyomtatás kimaradt!
  • Placebó
    Vágsz, ragasztasz, örülsz...
  • DJ RUSH99
    köszi! voltam pécsen elmagyarázta a tvszerelő pali,meg olyan rendes volt h 2-őt össze is forrasztott nekem:) szal talán mostmár menni fog
  • LSL
    Íme
    Elég hasznos. Ja és kicsit reszeld meg a ledek lábait, hogy biztos legyen a kontakt. Az elmekhez, meg szerzel egy kis rézlapot, egyik felét a kábelhez, másikat az elem pólusához forrasztod. Vagy marad a doboz.
  • DJ RUSH99
    hmm... köszi ha lesz időm vmikor átvizsgélom meg kérek segítséget tőlük:D
  • DJ Skyline
    hi
  • DJ RUSH99
    ezt üzenem annak aki tud LEDezni és nem mondja el:(:D

• DJ RUSH99
    legalább nem vok már 1edül:D
  • gordon 24
    Thanks.
  • Glpetyus
  • Glpetyus
  • DJ Skyline
    egyszerű...2 eszkösz kell...forrasztópáka,és forrasztó ón...az ónt felkell hevíteni a pákával amíg folyékony nem lesz,ez a "ragasztó",amivel a kábelt odakötöd a ledhez,de a kábel végét lekell csupaszítani kicsit,mert látod hogy van rajta egy védő réteg...nem kell a fél kábelt levágni,elég pár mm,max fél cm-t levágni abból a védőgenyóból...a led egyik része picit hosszabb mint a másik,ez különbözteti meg a negatív,és pozitív részt...csak nem tom melyik melyik!:D nekem ennyi a tudományom,az hogy több ledet hogy kell összekötni,pláne ellenállással,az még nekem is kínai...
  • DJ RUSH99
    megint sikerült felhúznom magamat a LEDEKKEL!!! úgyis az lesz a vége h rájuk lépek és nem fog itt semmiféle bmw világítanikezd nagyon elfogyni az a kicsike türelmem is
  • DJ RUSH99