69150
-
Marci7 #65940 :D :D :D -
Kferro #65939 Á felesleges, akkor álarc volt rajtam.
A valóságban így nézek ki:
Csak szóltam... -
Jólvan Ferenc, megjegyeztem az arcod!
:D -
Kferro #65937 A szomszédnak kutyái vannak... :) -
Mi ez kitömted a szomszéd macskáit? -
:) -
Kferro #65934 Tessék:
Ja, a Messzerről? Arról még nincsenek. :) -
Voltak hibái, elismerem. Képek? :D -
Kferro #65932 Haladgat. Kijavítottam egy-két apróbb hibát amit az előző tulaj elkövetett. :D -
Mi van a messzerrel Feri? :D -
Javítottam a kipufogó állását, feltettem az esztergált antenna tartót és megcsináltam az első különálló görgőket.
-
raptor22 #65929 Nem, a kabin az maradt "gyári", így vettem pakkba. Aztán most szívok, mert nem fér bele az ülés a gyári teknőbe:) Maga a készlet sem egy nagy durranás, igyekszem a legtöbbet kihozni belőle. A kabin kap még egy kis fémet:) -
Kferro #65928 Tetszenek a legújabb feljavítások, s természetesen még mindig csodálom a kitartásodat. Én már rég félretettem volna ezt a gyantakupacot. :) -
Kferro #65927 Nagyon szépek az ülések! Várom a folytatást. A kabin is gyanta lesz? -
H!
Felraktam a kipufogókat, imitáltam a leszerelt/leszakadt első sárvédőket, kalapáltam a rácsot a motortéren......sajnos nem versenyképesek a fotóim, sorry!
-
raptor22 #65925 Végre nekikezdtem az 1/48-as F-14-nek. 2 ülés elkészült itt az eredmény (telós képek) Gyanta ülések, a katapult kallantyút tettem még fel. Aztán festés.
[img=http://www.kephost.com/thumb/2013/11/3/a1_2013_11_3_z5m3q6591b_tn.jpg]
[img=http://www.kephost.com/thumb/2013/11/3/a1_2013_11_3_t8rupt1gz6_tn.jpg] -
Humbrol oktató anyag.:
http://www.youtube.com/user/humbrol/videos -
Bestbuy! -
A lidl-ben most ez a befogós tartós nagyító (világít is) 1800 Ft, szerintem megéri. Benne van az elem is :D
-
-
Sok érdekes kép a Magyar Hadseregről:
http://forums.relicnews.com/showthread.php?248853-Royal-Hungarian-Army-project-(Closed-2013-08-17-) -
Figyu! Nem kötözködöm csak jobbító szándékkal leírom a véleményem. Tudod olyan baráti alapon. Ha mindenre azt mondod, hogy 'nekem tetszik' és PONT akkor tényleg kötözködés. De még akkor is ha nem is hasonlít az eredetihez. Tudsz te jobbat is, csak hajlamos vagy a legegyszerűbb megoldást választani. -
Az eredetin még buflább volt:
-
Azt deformálódás nélkül nem tudod megfogni hajlítás alatt.
Makettezzé, ne kötözköggyé :D -
Forrasztó ónból sok méretből tudsz válogatni. Vagy ónhuzal de az ritkább. Nekem is tetszik csak baromi aránytalan. -
1 mm-es drótból van. Ez ugye csalóka, mert az eredetin szögletesből indul az anyag és úgy kovácsolva nyújtották kör alakúra. Ez ilyen köztes megoldás, nekem tetszik, még ha nem is ez a tuti. -
Brutális ez a sok szegecs. A malacfarok nem túl vastag, így nem sok mindent lehetne rá fűzni? -
Egy scannelést megérne! -
Kferro #65912 Egy kis időt kihagyok itt, s máris milyen haladások történnek! :)
Zsolti!
Nagyon jól néz ki a T-90-es, kíváncsian várom a porozást, sarazást. A fotók meg szokás szerint nagyszerűek! Majd egyszer felugrok már megnézni, hogyan is fotózol. :)
Pisti!
Továbbra is le a kalappal, csodálom a kitartásodat! Nagyon tetszenek a házi scratchek. -
Sikerült szereznem eredeti 43-as magyar újságokat (pdf) bibiiiii :)
-
Zrínyi: tovább. Zsanércsere, malacfarok és kipufogó tuning.
-
Üdv itt.
Ha megvárod míg megszárad óvatosan lelehet kapargatni. Már én is jártam így nem is egyszer. -
Hucsek #65908 Hosszú idő (évek) után ma ismét nekikezdtem gyerekkori hobbimnak.
Nem lett könnyebb. :D
Neki is láttam egy 1/72-es Fokkernek, de már az elején elrontottam. Véletlenül rácseppent a szárnyra a ragasztó és nem vettem észre... amikor megpróbáltam letörölni... jött vele a szárny felülete is. -.-'
De kezdésnek nem volt olyan rossz. Na persze még nem festettem, csak ragasztgattam. Azt majd jövő hónapban fizetés után. Ez a kis alsószárnyas Fokker E 3-ast még karácsonyra kaptam... Gondoltam, hogy nem lesz mestermű. :D
De azért a csiszolgatás egész jó lett.
Na majd a következő! :D -
Úgy jó lesz, szvsz. -
NNos a koptatás nélküli képen láthatod a régi festést. Elkezdtem a koptatást és mint mindig túlzásokba estem. Másnap már én is láttam rajta hogy milyen elnagyoltra sikerült, ezért az egészet leszedtem és újra festettem. Most az alap kamuflázs lett csúnya a kopás meg elmegy.
Ha a 2 képet megnézed más a minta. Egyébként ugyan az a festék csak ilyen jól eltalálja a gépem a színeket :)
Talán ha zölddel rámegyek kicsit kevesebb levegővel. De majd meglátom. Úgyis csumma sár meg kőpor lesz az egész. -
Stílusos AK reklám:
-
Marci7 #65904 Egyébként a zöldet átfújtad, vagy csak a fotón más most? -
Marci7 #65903 Szép ez a koptatás! :) Szivacs + ecset? -
Olyan mint ami leesett a polcról. XD 
Csak a hátsó kötények túl újak. -
Jó lett, tetszik!