69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • Csoder
    Hát szinte semmit se haladtam :c
    El kéne kezdeni.
  • gordon 24
    Köszi.Kb még 600000 ezer darabba van de a moci má kész!!! Már beinditani be lehet!!!!!
  • DJ RUSH99
    szép
  • gordon 24
    Neki fogtam ismét egy NASCAR autónak!!!

Ez Jeff Gordon-é lesz!!! Két napi munka után itt tartok:::(ebből sose lesz semmi)

• DJ RUSH99
    igen,ezt már elmagyarázták ugyan így 1x,össze is kötöttem,de vmiért csak a fehér smd-k világítanak:((((((((

• DJ Skyline
    úgytudom,hogy pirost pirossal,kéket kékkel...tehát pozitívot pozitívval,negatívat negatívval...
    így kb

próbáld ki,de nem tudom úgy igazán én sem!:D
  • DJ RUSH99
    annyira nem vok nagy sg-s,hogy sms-t küldözgessek... inkább megoldom más módon! csak irritál h régen lehetett most meg már nem
  • DJ RUSH99
    szerint(etek)ed hogyan lehetne összeötni a LEDeket az elemmel? ugyanis most kész vok első lámpákkal meg hátsókkal is,de nemtom hogyan lehetne összekötni őket az elemmel úgy,hogy egyszerre világítson az összes:(

• DJ Skyline
    különben legegyszerűbb az lenne ha a saját galériádba töltenéd fel a képeket!
    "50 MByte tárterület a Galériában" ha VIP vagy persze...ez a VIP dolog is megéri,ha az ember aktív SG-s! itt van bővebben leírva...igaz,hogy 500Ft 4 hónapra,de megéri szerintem
  • DJ RUSH99
    csak azokat nem ismerem... meg képfeltöltés.hu a legegyszerűbb!
    és azért mert van képfeltöltési lehetőség (ami kb annyit ér mintha nem lenne) nemtom mért nem lehet máshonnan is linkleni:D sztem nagyon idegesítő,hogy nem lehet képfeltöltés.hu-ról... jópárszor anyáztam már magamban emiatt
  • DJ Skyline
    mert van itt is képfeltöltési lehetőség...igaz,hogy 20 Kbyte,de ha VIP vagy akkor 200...de iaro.srv.hu a másik képfeltöltős oldal..ugyanolyan mint a képfeltöltés
  • DJ RUSH99
    árulja már el nekem pls vki,hogy mi a */!%/+@&/ ért nem lehet képfeltöltésről belinkelni képet ebbe a /!%/+@& fórumba
  • DJ RUSH99
    ahogy látom ennek is így világít...

• DJ RUSH99
    van msn-partnerem akinek m3-masa van:P már kértem tőle
  • DJ Skyline
    jó most per.pill. örülök,hogy találtam világítós képet!:)
    de ha annyira izé,akkor írj egy BMW-s topikba,hogy a kislámpás hátsó lámpa az e30 325-n hogy világít!:D
  • DJ RUSH99
    amúgy rosszat raktál be,mert ezek a nagylámpás e30-asok:D nekem kislámpás van:)
  • DJ Skyline
    ja 1-1 csík...bentről kifelé haladva a második!
  • DJ RUSH99
    akkor elméletileg csak 1 csíknak kell majd világítania mind2 lámpában?
  • DJ Skyline
    megnéztem a BMW összeállítás útmutatóját

9-es lépésben jól látszik,hogy hogyan kell összerakni a hátsólámpát
    én azt csinálnám,hogy kiszedném a ledet onnan ahol most van,majd fúrnék egy lyukat,ott ahol világít a lámpa,amikor bevan kapcsolva!

a piros kör a jelenlegi led helye...azt onnan vedd ki...a zöld az új lyuk helye
    az átlátszó burkot lefested ahogy kell,majd ahol világítani fog ott falazd körbe sztirollal,vagy vastag kartonnal,vagy Rama,Delma doboztetővel!:D
    méretezd le,hogy mekkora kell,stb,azán az fog világítani ami kell!
    itt van 2 kép,hogy hogyan világít az e30 lámpája
    egyik
    másik
  • DJ RUSH99
    haditerv?:O inkább arra kéne nekem haditerv,h hogyan lehet összekötni az összes szart az elemmel:((
  • DJ Skyline
    most dolgozom ki a haditervet képpel illusztrálva,pill!:D
  • DJ RUSH99
    nincs putty-m
  • MikX
    Jahh, azt mondjuk puttyval, azt talán nem világítja át...
  • MikX
    #36710 ez az utolsó hsz amit írt, írj neki privátot...
  • DJ RUSH99
    igen ez van meg...hát sajna ez igaz,de eleve ott alakították neki ki a helyet,meg nem is lehet máshonnan berakni! nem tudok mit csinálni! örülök,hogy világítesetleg letakarom majd a rükverclámpa részt vmivel,h ne világítsa át
  • DJ Skyline
    ez a makett van meg neked?

mert elvileg ilyen egy 325-s BMW (természetesen E30) hátsó lámpája!

tehát ahol nálad pirosan világít az pont nem jó helyen van! rükverc lámpa fog világítani pirosan!:\
  • DJ RUSH99
    nah itt vannak a képek:)))

• DJ RUSH99
    hy all! készen van a hátsó lámpa világítása! nagyon állat:O képek később:P
  • gbianka
    Szio,

Geronimo?!?! Őt hol tudom elérni!?!? Sajna itthon én sem találtam semmit.. :(
  • MikX
    Szia!

Hát rendelni valszínűleg csak külföldről, itthon nem valószínű, hogy találsz, de nem kizárt...
    Vagy megkeresed Geronimo-t, ő valószínűleg tud neked szerezni!
  • DJ RUSH99
    kép lemaradt

• DJ RUSH99
    neje
  • DJ RUSH99
    persze,hogy megvan:P minnyá kikeresem
  • gbianka
    Sziasztok!

Segítségek kérnék Tőletek, ismer valaki olyan emberkét, aki F1-es maketteket készít, illetve esetleg van neki valamilyen eladó, ha lehet 1:12-ben!?!? Tudtok esetleg valami olyan helyet, weboldalt, ahol be lehet szerezni F1-es tamiya maketteket!?!? Előre is köszi mindenkinek!!

Sziasztok: Bianka
  • DJ Skyline
    nincs meg az a képed,amikor belinkelted a BMW-ről az elejét,ahol a lámpák vannak...ilyen fekete alkatrész volt asszem
  • DJ Skyline
    nem csak beteg vagyok,meg fáradt meg minden bajom vam,és ilyenkor hajlamos vagyok arra,hogy elhadarom gyorsan a dolgokat!:D
  • MikX
    Épp akartam monddani, hogy ez így kissé zagyva... :D
  • DJ Skyline
    most lehet így nem érted,majd mindjárt leírom részletesebben!:)
  • DJ Skyline
    nem rossz! agyaltam azon,hogy hogyan lehetne angyal szemeket csinálni!:)
    ahol világít az angyalka,ott fúróval kikell fúrni szépen,ahogy a képen van,4x persze,igaz eléggé pepecselős,odafigyelős munka,de a végeredmény szép lesz,ja és a ledet mögé kell betenni...
  • RCM
    Üdv, nincs valakinek eladó FUJIMI Honda CRX Del Sol?