69150
-

-
nekem rossz emlékeim vannak asszal,sőt celluxal is próbáltam,de az még szarabb... -
Kösszi!! Mondjuk ebbe nem kell led,(hál istennek) mert ugy ezeken csak matrica a lámpa.. -
durva 
én meg haladtam bömbivel.. befejeztem ledek felforrasztását,meg beraktam kapcsolót.. csak lusta vok képet rakni mert méretezni kéne:D majd holnap!
-
Köszi!!! Jó éjszakát! -
prütty, prütty, prütty...
LOL, nemhiszem le, hogy ilyesmiről beszélgetek így 10 körül :D
Na mind1, asszem megyek is aludni :D -
Azt valahogy nem tudom leírni. Ötlet? -
Aham, így már úgy néz ki, mint egy nascar autó kasztni nélkül :D
Jahh, az aláírásodból kihagytad azt az idióta prüttyögő hangot, ami minden amarikai versenyen van :P -
Ezen talán jobban látszik, délután óta kicsit haldtam,:
-
Felesleges is kivágogatni, én úgy csinálom, hogy felragasztok egy csík maszkolót, és egy szikével kivágom a panalvonal meg ugye megvezeti a pengét, és odillő lesz... -
Nem draga a maszkolo szallag....es ha egyzser kiprobalod eldoboz a "sima ragasztoszallagot" es hallani se akarsz rola... -
én sima ragasztószalagot használok
de a célnak megfelel.Inkábbb azzal rontom el,hogy nem elég pontosan,,vágom méretre"
-
Maszkoloszallagal. -
az ablaknál lévő szegélyeket hogy lehet szépen megcsinálni.Most van egy kis ,,saját"teknikám de még nem 100%-os -
Mennyiiii?!
Normalis boltban 1000-1100Ft max (4€)
(en a tavaly az akkori katalogust videken! boltan vettem kb 1200-1300-ert..es ez a realis ar...ha nyugaton 1.1K akkor itthon legfeljebb is 1.3-1.4K..de nem 2.9K!!!) -
kiskrapekkk #36818 HElló
Eladom, két hete vett revell 2006 os katalógusomat.A bolti ár 2900.
ÉN 1000-Ft eladom.170 oldal.Rengeteg ujdonsággal.
Akit érdekel Írjo naz e-mail címemre:[email protected] -
elég komoly!! Grat
-
Igen ő egy Nascar gép Jeff Gordon autója lesz! (A 24 Dupont) -
Énmeg kicsit foglalkoztam a Skyline-al, polírozgattam, meg az elején a logót egy kicsit átalakítottam, KBX-é alapján (Tudom nem szép lopni, nade ez van :D)
-
Nem sokat látni még belőle, de egy Nascar gép talán?
Adj képet a kasztniról is majd, ha meglsz!! -
Csoder #36813 ááááá... én néha az 1:35-ös alkatrészekkel sem boldogulok... de ez 1:72 -
készül a gép, 5 nap alatt ennyi:
-
harmincotos?!...a kep alapjan biztosan lehetne az is..de neeeeeeem
..ez biza hetvenkettes!
-
-
-
-
RCM #36807 Olyan mintha lézerrel vágták volna ki!Ha egy bomba oda betalál fél cserép nem marad a helyén az biztos.
A többi külön külön gyönyörű csak mint írtam nekem kicsit sok minden van fent. -
a tető nekem sem volt teljesen frankó (leginkább a betört rész) de nem mertem szólni egy rossz szót sem
-
RCM #36805 Nagyon szépen van megcsinálva csak szerintem kicsit zsufi.Viszont a kis ház tetejét eléggé elrontotta. -
úúú! ezeket nagyon csípem! ilyet tolhatsz még 

-
Csoder #36803 hamégnemvót..
-
Ok, lehet, hogy csak nekem annyira egyértelmű akkor? :D
Mondjuk tanultam anno azt is, többek között (elektrotechnika) :D
Bár régebben volt, és csak 2 évet jártam abba a suliba, de ragadt rám valami... -
időm mint a tenger:) szeretek minél többet dolgozni a maketteken... meg legalább már úgy tudok forrasztani,mintha 10 éve csinálnám:D pedig sosem forrasztottam még ezelőtt.. -
miért,én sem tudom,hogy kell bekötni ledet,pedig csináltam már régen,meg tanultam is,de mivel nem tartozik a minden napi tevékenységeim köré a led bekötés,így elfelejtettem az évek során!:)) -
Csoder #36799 "sok kísérletezés után:)"
Időt spóroltál volna.. :P -
minek,ha így is összejött?:D
:SSSDASDASDAS -
1. tankönyv
2. tankönyv
:SSSDASDAS -
a válasz egyszerű
1: szar voltam fizikából,meg nem figyeltem:D
2: nem értek hozzá.. de látod h sikerült végülis sok kísérletezés után:) kapcsoló is elsőre sikerült -
Tulajdonképpen nekem még mindíg talány, hogy miért nem tod bekötni ezeket, pedíg igencsak egyszerű, általános iskolában is vett anyag fizikából a soros, vagy párhuzamos kapcsolás... -
hy all!
Egy haverom segített kitalálni egy kötési módot,amivel mind a 4 lámpa 1xerre fog világítani! végülis műkszik,csak vmiért 4ből 3 világít... kerestem sokáig a megoldást,de semmi! szal majd azt az egy ledet külön kötöm az elemre,nem szarozok veleközben próbálgattam smd ledeket üvegen keresztül (mert beraktam fronton rácsba a kis lámpákat) és észrevettem h messze nem olyan mint amire vágytam... szal kikaptam fehér led-szerűségeket egyik tescos autóból és megkapta a bmw! így sokkal jobb