69150
-
Jólesz...
Csak nekem fura, hogy minden bézs színű, a műszerfalat kivéve...
Ott oldalt a könyöklőknél nem fekete lenne?
-
nem rossz...ilyen megoldást sem láttam még,hogy az alvázra kell ragasztani az első üléseket...hozzászoktam a tamiyához,ahol kosárszerű a belseje,amibe belepakolod az ülséeket,egyebeket,majd azt ragasztod rá az alvázra -
nah haladtam bmw-vel... sokat!!:D lököst akartam először lefújni,de elszúrtam ,azt most lecsiszoltam,holnap lesz kövi próba! szal a beltérrel fpoglalkoztam inkább!
a beltérben sok minden történt! elhelyeztem végleges állapotukban a kábeleket az alvázban,rögzítettem őket,majd felraktam a padlószőnyeget! (idő közben kiderült h a hibás kapcsolónak köszönhetően melegedik az elemtartóm,így azt kiiktattam,sajnos ki kell vezetnem a drótokat és majd kívülről kötöm rá az elemet:( ) felraktam a padlólemezre a szőnyeget,beraktam az üléseket,meg minden,műszerfalat megcsináltam! már csak a kormány és kézifék sdtb hiányzik! nekem tetsszik a beltér! nektek?:)
nagy kép:D -
Nemigen...
Vagyis lehet, de az sem hagyományossal, mert az csak 25frame/sec... -
Vagy inkább írj privátot...
De sztem ő sem tudná olcsóbban, max ha rendel onnan még, és kap kedvezményt, de én ezt nem tom pontosan, de egy próbát megér... -
Puntigamer #36868 oks thx:) majd remélem visszaolvas:) -
-
vagy esetleg egy tomcat fényképezte le,TARPS-al!
:DDD
asszem a tomcatemet TARPSos verzióra építettem!
-
Nem. Princkrín-nek
-
geronimot kérdezd,ő lehet tud neked segíteni! -
értem,thx
mikor kissebb voltam nézegettem a hasegawa katalógust,és ott úgy van,hogy az egyik nyitott,a másik zárt állásban van...mondom biztos elrontottak rajta valamit,de most már tiszta a kép!
-
És esetleg videókamerának hívják ?
-
Persze ettol meg van olyan kepem amint a GSF redony TF-30-ason lealitott helyzetben is mindketto teljesen nyitott helyzetben van..de van olyan kepem is amin az egyik teljesen a masik meg csak 80%-osan van nyitva csak...szvsz csak a gazkar allasa szabhatja meg lellitaskor hogy mi lesz a "vegeredmeny" . De a lenyeg hogy Tomcatnel teljesen normalis ez a jelenseg, es ennek az abrazolasa a maketteken. -
:P :) -
Puntigamer #36859 Üdv!
Nem tudná nekem ezeket valaki v.mivel olcsóbban beszerezni?
Mivel összeadtam, hát bezony 9 ropi:( és akkor még a szállítás nincs benne, drágább mint maga a makett:D:D
http://www.scaleautostyle.com/350z.php - £7.00
http://www.scaleautostyle.com/Brakes.php - Slotted Type - £5
http://www.scaleautostyle.com/exas.php - £4
http://www.scaleautostyle.com/bbscs.php - £5.00
http://www.scaleautostyle.com/CfDecal.php - Single Decal Sheet £3.00
24.00 GBP = 9,150.02 HUF
-
Mondjuk egy olyan géppel, ami mp-nként vesz fel vagy 100 képet, nem olyan nagy szám... :D -
én nem értek hozzá anyira de ez nagyon szép 

-
Ezen a kepen mar egy moderniazalt D valtozat van (vagy A+), F-110-es hajtomuvel aminel mar ez az eset nem all fent. Csak az A es B valtozat TF-30-as hajtomuinel. -
Oszt esztet láttátok mán? -
nakéremszépem. Tippeket kérek (mennyi volt a zesély egy ilyen fotora?) 
-
és parkolásnál is így áll(?),mert egy csomó képen lehet látni,hogy a 2 redőny ugyanúgy áll!
vagy akkor hogy működik,hogy egy idő után visszaáll autómatikusan "alapállásba"?
-
Paszmeeek! Ez butifull! 
-
Csoder #36851 bumbumbumbum
Hamarosan lehet festeni.. -
Az igazi Szornyella-defrasz" :D ....Tamiya's 1/72 F4D-1 Skyray
Viszonyt meretehez kepest nagyon szepen meg van csinalva!
-
a flokkolás leginkább a tuning és a rally autokon terjedt el, egy ilyen selymes hatást lehet vele elérni, a lényege az hogy nagyon kicsi müanyag csikokat ragasztanak fel a felületre ugy hogy azok "egyenesen" áljanak, merülegesen pl a müszerfalra, ne tapadjanak le.
Nagyon jol tömiti el a kisebb karcokat, horpadásokat, és nem fényvisszacerö! ezért használják a rally autokban a müszerfalflokolást.
nagyon jol tisztithatót, bármilyen szinre festhetö, ás eltüntei a felületi sérüléseket, ezért nagyon jo a flokkolás.
sorry az offért, de ez elöljároban
makett: Ha jol tudom akkor ilyennel már probálkoztak itthon is ilyennel, és lisztel szorták meg a felületet, megkötött, majd a maradékot leszorták, és már kész is volt.
bár valahol hallotam hogy aprora örült müfüvel is lehet probálkkozni,de eerröl nem tok pontosat. -
redogy=redony
amugy nincsmit -
érdekes,nem is tudtam,kösz!:) -
Igen volt rola szo..en is rosszul tudtam anno, s feltunt ez a dolog nekem (vagy 2 eve volt)...aztan utanajartam es kideritettem hogy minden macseknek igy allnak a hajtomuvei leallitas utan..egyik GSF redogy osszehuzva masik full kitagitva. -
Szep nagy :)) kell neki egy sajat vitrin -
Most is ilyen és utálom is rendesen Technokol rapid rlz!
-
szerintem inkább technokolt kéne,a sulifix az egy nagy szar!:D olyan mint egy zselé,és tök nehezen szárad...legalábbis amikor én használtam ilyen volt -
sztem jó oda a SuliFix is :) [Úúútálja amúgy , tekknokollt használ...] -
Elmer fehér ragasztója!:D -
dunno, de ki kéne próbálni... és a kötőanyag? -
itt van ugyanez angolul!a "flocking" lesz az,de nem tudom mi az!:\ megnéztem mi az a flock szó,és azt jelenti,hogy pihe,pehely...
magyarul szerintem a vasutas boltokban kapható kis porszerű anyag lesz... -
Mi a rosseb az, amit rászór? Már egy csomó helyen láttam, de nem bírtam rájönni... -
egy érdekes kárpitozási módszer,ami nem is tűnik nehéznek!
ez se piskóta...szárítókamra!:D
-
Jaja, én is láttam már ilyen képet amin ilyen volt valameik gépnek, csak most így eszembejutott -
asszem régebben volt már itt róla szó,de most nem találom perpill...én sem tudom,nekem is ez ugrott be,hogy az egyik hajtómű nincs beindítva
amúgy nem kamu,van ilyen
-
Hmm, nem nagyon értek hozzá, de az miért van, hogy a baloldali hajtómű kifúvócsöve összébb van húzódva?
Nincs "beindítva" csak a az egyik, vagy miért?