69150
-
sima nyomtatóval rákell nyomtatni a mintát és annyi? -
ja, és utána le kell lakkozni ugye...
-
vegyél matrica lapot,és akkor a hello kittytől kezdve a batmanig mindent tudsz rárakni a kocsira!:D
rákell nyomtatni a mintát ennyit tudok róla... -
csak most nem tudok honnan szedni egyet sem!LEhet valahonnan külön matricát rendelni? -
MATRICICA inkább. Vannak joak! :) -
az gt3-as!Még egy két helyen festeni kell.Meg lehet vmi feliratot még fel festek rá -
ÁÁÁÁáááááááááá! Ez kész! :))) 
Sokan csinálják ezt. Mgveszik szétszedik és updatelik (biztonsági öv, féktárcsa miegymás...) -
ez gt3-as porsche ha minden igaz!? ja az lesz a gt2-esnek van egy rés a csomagtartó alatt
jó lesz! -
komolyan az 1/24 burago fém modell -
LOL! Komolyan kárdeztem :) -
:)Burago -
Milyen gyártmányú a Posche? Tamiya? -
Ma szünet van szóval egész nap csak a porsche-val foglalkoztam.Itt az eredmény:
Első próbálkozásra nem is lett olyan rossz a világítás! -
nagyon bitang lett! -
nagyon vad! 
gratula
-
Ok, én sem akarom már, de a lyukakba futtatok híg feketét sztem...
A fényezés meg, háát, képekben nem rossz, de nincs olyan nagy fénye, majd polírozás után remélem...
Jahh, mi a helyzet szállásügyben? Van már valami?
Vagy a hídalatt alszunk? :DSDASDAS -
Húú, nagyon állat, a fékek nagyon szépek, azt ne is festd le!
A fényezés is jó!! -
Jahh, és ittvannak a képek:
Ideiglenesen összeraktam az elemeket, hogy hogy fog festeni, és sztem egész jó lesz... Ja, meg majd a polírozás után még remélem szebb fénye lesz...
-
Én is gondolkodom, hogy veszek majd egy Dual-ost, ha meglesz a kompresszorom, mert azzal sokkal precízebben tudnák festeni mint ezzel... -
hi
na elvileg lesz ma szórópisztolyom!
Kager 130as ha jól emlékszem!:)) -
Szép :)
Ez már hanyadik sky ?
-
Puntigamer #36932 :):)
ki tudja hol lehet olyan por alapó,kárpitózós cuccot szerezni? kéne majd a 350z-hez:) -
nem! eredetileg ülés alatt elfér, (szóval eredeti elematartóval),de nem adtak hozzá ilyen fém biszbaszt,így nem használható... szal vettünk sima 2elemes tartót,de most derült ki h nem férne el az ülés tőle... szal végére úgy lett,hogy kivezettem drótokat és kívülről csatlakoztatom rá:D -
Huhh, látom nem igen spórolsz a maszkolószalagon :D
Én a nagyobb részekre papírlapot teszek, csak a széleit fedem le, hogy ne menjen be a festék, így mindíg csak egy csík kell, és gyorsabb is mint ősszevissza ragasztgatni, legalábbis nekem...
De averda mint mondtam már nagyon ottvan!!
Én meg haladtam elég sokat ma az Enzoval, le van karbonozva a beltér, meg a kasztnin ami látcik ki részek, meg magkapta az első réteg festéket is az össes kasztnielem, holnap a 2.-at, utána polírozás, és már nem is van messze így a vége, mostmár úgy látom, hogy megleszek Móvárra...
Jahh, meg a fékeket is összedobtam, elég jó lett sztem, szal lehet le sem festem a maratást...
Majd holnap világosban nyomok pár képet...
Na szal így utólag elolvasva annyit haladtam ma, mint eddíg 1 hét alatt :D
Hála Gerónak, ha nem lenne, nem is tudom mi lenne :D -
Puntigamer #36929 de a ceruzaelem nagy, az hol van ha nem használod? csomagtartóban mint n2o-s palack?:D
-
Sziasztok! Nekem is egy kis segítség kéne. Akinek van, milyen nyomáson használja a festékszóró kompresszorát? Tudom ez függ a festékszórótól is, ezért ha lehet azt is írjátok meg milyet használtok. Kösz! -
a bmw-vel mázlim volt,mert alapból ilyen ,,ledezhető,, makett,szal lámpák helye megvan... igaz így is volt mit alakítani!
lehető legvékonyabb drótok kellenek! pl számítógépben amik vannak drótok azok jók bele... szal vmi kiszuperált gépből találsz egy életre drótot:D
ledeket elektronikai boltban kapsz elméletileg... én két ceruzaelemmel használom:) -
Puntigamer #36926 én is akarok majd világítást a 350z-be, de az belemegy minden kocsiba? nehéz beleoperálni? vékony kábel kell hozzá nem? hol is kapunk ilyen pici ledeket?
és milyen elemmel toljátok? gomb?
kell kasznit fúrni hozzá? mert pl sztem a 350z-nél nem fér be a led,az első lámákhoz
nagyon szépen köszi a helpet -
jah és itt a műszerfalról egy jó kép! nem ilyen ám (hogy középen ennyire világít) csak rossz a kép... igazából szépen egyenletesen világítja át:)
-
mert ezt nem lehet úgy.. egyrészt alatta is le kell fújni a kasztnit,másrészt bizti h nem úgy folyna az illeszkedéseknél a festék,hogy szép legyen:I nem véletlen van ez külön:P -
miért nem úgy csinálod,hogy egybe fújod majd le a kasztnit,nem alkatrészenként?:)) -
holnap jön rá a lakk
-
hy all! lefújam a lököst! asszem jobban sikerült mint tnap 

-
frankó!
szép lett a fényezés
-
Eltüntek a kedvenceim, nektek van/volt ilyen probléma?
-
Emánlezsjó!
-
Szep..tenyleg zsep..de sajna nekem mar szo szerint hanyingerem van egy skylinelattan...az hogy a csapbol is az folyik az mar anyira kozhely hogy szinte emlitesre semelto ..detenyleg szep!
-
Helló mindenki!
Ha már mindenki, akkor én is berakom a készülő autómat (R34) :))
Ez pedig Kemszinek, hogy hogy kell maszkolni :D
-
ja nem rossz,de a fenyők tényleg olyanok,mintha WC keféből,vagy üvegmosóból lennének!:\ -
Mintha drótokból lenne összeragasztva :)
De láttam már rosszabat is.