69150
-
na kiváncsi leszek
-
Most hál' istennek megleszek az enzo-val, és eddíg erre vagyok a legbüszkébb, nagyon tetszik most... -
őőő igen!:D
meg tamiya tigrishez eduard zimmerit maratást!:D
mondjuk idén gazdag nyúl lesz(nem tudom miért,pedig nem voltam olyan jó:D),meg nem is vagyunk millerek,de majd a főatrakciót vasárnap mutato meg!:) -
szórópisztolyt hozott a nyuszi? 

-
én majd jövőre...addigra meglesznek álmaim makettjei,időm is lesz makettezni,pláne,hogy van szórópisztoly!:D -
Kösz, bár nem eszik olyan forrón :D
Nekem már az is jó, ha nem vagyok utolsó :D
Az első 10-be nem is gondolom hogy leszek... -
én feketére gondoltam... szívesen csinálnék ilyen króm keretet,de nincs króm festék,max ezüst,az meg nem olyan szép:P szal marad a fekete:) -
attól függ,hogy milyen színűre szeretnéd festeni pl az ablak keretet
lehet fekete,lehet ezüst,de akár festheted a kasztni színére is...én félfényes,vagy matt feketére festeném...szerintem festhetsz a lakkra,nem lesz semmi baja -
hy all! nagy gondban vok! készülök a bömbi festésére,de nem tudm,hogy majd a díszléceket,ablakkereteket,stb-t (tehát a fekete részeket) lakkozás előtt,vagy után fessem-e... a festéket elméletileg megoldja a másik festék,a lakkra meg szar festeni úgy hallottam! szóval segítsetek pls! (tudom,hogy kérdeztelek kbx,de szeretnék több véleményt is hallani:P mindenki mást mond
)
-
Hát, ahogy a Toyotádat elnéztem, verseny kategóriában biztos befutó lesz!! 
A fényezéssel mi a helyzet, Robi mondta, hogy volt egy kis gondod...? -
Kemény!
Én már labdába sem fogok rúgni az utcai autó kategóriában :(
-
H0, azaz 1/87 arányban sima diorámákat is építenek már nem csak vasutat. Pl.: http://www.1-87vehicles.org/ -
Puntigamer #36981 thx a helpet, amúgy nekem van 1-2 H0-s vasútam, meg sín, meg trafó, nem lehet nagyot, kb egy szobányi anyag, van terepasztalszerűségem is, váltóm is, csak rég hülyültem vele, szegény megboldogult nagyapámank volt ez a mániája:) ő vitt bele minket ebbe,meg a makettezésbe, de én maradtam a sima maketteknél -
mind1,jól elkalandoztam!:D
lényeg,hogy H0-ás (Há Nulla) méretarányú dolgokat fellehet használni diorámához,meg egyébb cuccokhoz -
pl diorámához (mondjuk egy 1/48-as kifutópálya mellé) kiváló a H0-s fűszőnyeg!:D
de autós témához is jó...na persze nem kell 10m x 10m biztos lehet kapni kicsit is,de az első kis diorámámak az alapja az volt!:D
vagy 1/35-s harcjármű diorámához lehet kapni szép fákat H0-s méretben,azok is jók...hiába 2 különböző dolog (félig-meddig) a vasútmodellezés,és a makettezés,mégis vannak dolgok,amiket átlehet "importálni":D habár végülis a terepasztalépítés is felfogható makettezésnek,mert míg megépül az asztal addig makettezel,utánna jön a modellezés rész!:D
emlékszem mikor kicsi voltam mindíg jó nagy terepasztalról álmodoztam,volt a Petőfi csarnokban terepasztal kiállítás,és ott olyan jó nagy,szép terepasztalok voltak...de sajna ez a legnagyobb hátránya,hogy hely kell neki,meg pénz,és idő...persze lehet építeni N,Z,TT méretben,de egyik kissebb mint a másik,az meg már nem olyan jó!:\ H0 az igazi!:D és jó drága:D -
Puntigamer #36978 ebben van valami hallod-e:)
ez nagyon jó 5let:) -
Kérdezd meg a Játék-Makettet, rendesek voltak, azt mondták, hogy úgyis hoznak vissza rossz pisztolyt, és annak a vezetéke nem kell, és odaadta... -
egyszerűbb,ha bemész egy vasutasboltba,és annyi féle por van ott,amennyit akarsz! és nem kell külföldről rendelni,és olcsó is szerintem -
15.000
már csak air kéne amivel fújok!:D kompresszor nincs,egyenlőre marad a sűrítettlevegős palack...meg még1 cső amivel a levegő átmegy a palackból a pisztolyba!:D -
elég drága cuccok vannak!De nem találtam semmi Bmw-re valót....főleg 1/18-hoz
-
Puntigamer #36973 úristen 4,5 rongy a kárpitpor:O:O -
Jónak néz ki...
Mennyi volt? -
Gondolkodtam róla anno, de most örülök, hogy ezzel is készleszek Móvárra :D
De egyet majd csinálok mindenképp, kell egy pár ennek :D -
Puntigamer #36970 rendben:) -
na lett szórópisztolyom!:)) nem kager hanem valami más márka
ilyen -
én szétnézek
-
thanks!Ezek nemtudom,hogy ledek e.Karácsonfa izósorrból végtam ki magamnak.
Amúgy a következő páciens 1/18-as BMW 850i Maisto.Nagyon szépen kivan dolgzova.Eddig fel sem tűnt,csak most hogy szétszedtem -
Puntigamer #36966 király, még hangszórókat is lehet kapni, asszem rendelek:)
ha másnak is kell valami innen akkor rendeljünk együtt, így olcsóbb lenne a postaköltség
-
Puntigamer #36965 találtam 1 oldalt, ahonnan lehet rendelni extra cucckat mekettekhez, féktárcsák, és egyebek:)
http://www.hobbylinc.com/prods/skf.htm -
Puntigamer #36964 obiban voltam ma ott nem találtam... -
nekem 2 PVC vágom van már 1000 éve...egy kissebb,meg egy nagyobb...mind2-ben OLFA penge van (made in Japan:D ),szal csak akkor törik el,ha én töröm el,vagy ha nagyon erőltetem a vágást,és beletörik,de ilyen eset ritkán van! menj be egy Praktikerbe,vagy ezermester boltba,és biztos lesz... -
vass17 #36962 orvosi boltban lehet kapni: néhány 10Ft a penge de jó ha veszel hozzá nyelet is 1000Ft-ért!
-
Puntigamer #36961 ja, meg az is érdekelne hogy olyan fém sebész szikét honnan lehet beszerezni amit 1-2 képen látni nálatok? sehol nemtaláltam olyat... a műanyag szikékkel meg televan már a ***öm:) -
Puntigamer #36960 ki tudja honnan lehet szerezni olyan kárpit port?
meg még 1-2 ilyen extra cuccot, ami szépéé teheti a szépséget?:)
leginkább a kárpitpor érdekelne -
látom terjed a LED-láz
szép:)
-
Puntigamer #36958 azért a veyron odabasz:D -
ha még ettől is lesz brutálisabb verzió,akkor kezdhet félni a veyron -
több kép róla
szerintem jól néz ki,bár a hátulját még szokni kell...legalábbis jobban tetszik,mint a gyári enzo -
MikX csináld meg ilyenre az Enzot! 
-
elvileg igen,de én előtte fekete fehéren kinyomtatnám egy sima papírra,hogy hogy nézne ki meg stimmel-e minden,aztán mehet a matricalapra!