69150
-
Az a tengeralttjáró nagyon komoly, Esküszöm olyan mintha tényleg igazi lenne.
-
ejpazdmek 

-
-
-
Most mar ehhez is rendelheted a feljavitot (letezik hozza jopar fele kiadas) ;)) -

-
az én tigrisemben is (makettel együtt) van már vagy 16.000Ft
makett 10.000 körül
maratás "szett" 4000 körül
zimmerit maratás 2000 körül -
De az nem jelenti azt, hogy csak jól lehet megcsinálni :D
Vannak hiányosságai is ennek is, dehát valamiből kell tanulni, de sztem ez a legjobb munkám eddíg...
Persze meg lehetett volna csinálni sokkal szebbre is, de végülis nekem tetszik... -
azigen
ehhez képest a bmw sehol nincs
-
tudom,majd még tömítgetni kell meg minden...majd később,most hagyom hogy egy kicsit szárdjon!:)) -
Csoder #37063 Süti, de a maratást majd jobban hajtogasd rá itt-ott, vagy majd puttizd, szal hogy télleg valami zimmerit szaga legyen a dolognak. :) -
a makett 10e
a maratás 4,5e
karb.matrica 2e
festékek kb 3e
meg a fékeket elrontottam, és kellett egy másik öntőkeret, az 2e volt... (De azon van a motor is, szal van egy plusz 6.0 V12-m :D) -
ez az enzo már cuccok nélkül is drága
mennyibe volt neked csak a kit?
-
Komolyan néz ki! -
Thx, hát most nemrég kezdem el megint, de régebben is csináltam, de azt tekinthetjük semmisnek is, mivel akkor voltam kb 10 éves :D
Egyébként most ez az enzo nagyon bejön nekem, lehet csinálok mégegyet vmi más színben, mert nagyon jó! Bár nem most, kicsit azért sokba van ez az enzo :D -
nem,csak tamiya spray-m van... de meg vagyok vele elégedve! pillanatnyilag nem is vágyom másra:)
én biztos nem bíznám másra a fényezést:P a legjobb rész
skyline: durva
-
na így állok most a tigrissel
-
Jó értem nem kritizálom, ne értsd félre.
Nagyon szép, csak nekem annyira nem tetszik a piros szín.
Egyébként neked van rendes fújó cuccod?
Az én maketteimet mindig a bátyám fujja. (ő autó fényező) -
íme a bizonyíték 
egyébként meg azért sem metál,mert nem metált akartam,hanem pirosat
:DADSDDSADAS
-
325-ös bmw-nek?
nagyot tévedsz.. ez a szín illik hozzá a legjobban! tűzpiros bmw-szín
-
Miért nem valami szebb szinre fújtad?
Sokkal jobban állt volna neki valami szép metál fény. -
nah lelakkoztam a bmw-t:P nagyon jó lett! polír után végképp behalós lesz:))
( a jel nincs feljőve,csak pont oda esik vmi árnyék,vagy mi és úgy néz ki:D.. de gondolom ti tudjátok h lakk alól nem jön fel:P)
-
feltettem a zimmeritet a tigrisre,még 1 pár alkatrészt rábiggyesztek,aztán jönnek a képek!:D -
1/72-es! lemértem és 94cm(!!!) hosszú!!! pont befér a vitrinembe,ugyanis a polca az 1 méter hosszú!:D -
szép lesz! mikor is kezdtél el makettezni? úgytudom nem rég,ahoz képest egész gyorsan fejlődsz!
-
Nahh, én megint haladtam a verdával egy kicsit, de még várok a teljes polírozással 1 napot, utna viszont biztos meglesz egy-két nap alatt remélem...
Csináltam bizt. öveket, meg bekábeleztem a motrot, majdnem kész van már, meg még egykét apróságot csináltam...
-
Wow!
Az U-boat mekkora is? Kicsit nagynak tűnik :D
Ez a maratás meg Nagyon állat lesz a Tigeren! -
ezt is hozta a nyúl,ill úgy volt,hogy régebben megrendeltem Fabulisnál (kb 3-4 hete),és 1 hete jött meg kb,aztán úgy állapodtunk meg itthon,hogy hozza ezt is a nyúl!
Eduard Zimmerit maratás a Tamiya Tiger I-hez
-
na lefényképeztem a tartalmát!:)
8 keret,a hajótest 2 részben,és egy "csomag" cérna,meg matrica amiből áll
6 féle közül választhatunk:
U-69
U-82
U-203
U-253
U-552 korai/késői verzió
az összerakási útmutató tipikus revell!:) füzet szerű széthullós,zsúfolt,de érthető útmutató!:D 28 oldalas
íme:
-
Csoder #37044 állat!
:)
-
nemsoká lakkozom bimmert
-
Boldog húsvétot neked is/ nektek is! 

szép a hajó skyline:)
amúgy a milleres dologról annyit,hogy nem kell magyarázkodi,stb... ha azok vagytok azok vagytok,ha nem nem:) nem bűn millernek lenni..ha rendesen megdolgozott érte vki akkor még tisztelni is lehet:P -
kellemes húsvétot mindenkinek!
nos íme a főatrakció amit említettem a #36991-ben
megjegyzem nem vagyunk se nem millerek,se nem újgazdagok,nem is kapok minden nap ilyet,hanem most így jött ki a lépés!:)
-
Van benne igen!! NASCAR modelt a Revel, és az AMT csinált. Amit a multkor nutattam a 48-as autó az Revel (abba is van moci)
Ez a mostani pedig AMT.
De egyébként a moci is össz vissz 7 db van. A két fele a motornak a karburátor, szelep fedelek, hütő, két hűtő cső, két kipufogó. azt ennyi, de várjá ez igy már 10 db.
Egy bajom van ezzel az hogy a Revel a normál mérete (1:24) gyártja, az AMT pedig 1:25-öst.
De szerintem mind kettőnek sok hibája van. A Revel model jobb mint az AMT, csak annak a kasztnia nem jól van magcsinálva, az erdetihez képest, mert túl hegyes az orra.
Az AMT ilyen szempontból jobb viszont gyengébb a kidolgozottság. -
Motor nincs ebben?
Mert szoktam látni majdnem minden Nascar autó makettben!
Bár nem nagyon értek a Nacsarhoz, hogy mien gyártók ,miet csinálnak, szal azértkérdezem... -
Jó de ezen nincs mit tökölni, mert elég kevés darabból van, minden amit látsz csak matrica,nem kell a lámpa festésekkel meg ilyenekkel foglalkozni.
Ráadásúl amiatt hogy verseny autó, majdnem minden belső eleme fekete, meg aluminium szinű.
Összesen két falyta festék kellet hozzá meg a szine.
Szóval azért ezt nem olyan nagyon bonyolult összerakni mint egy utcai autót.
Ott van mindem belsőtér, ülések,kardánboksz kárpit stb.
Itt meg csak egy ülés meg egy csomó bukócső.
Szoval ezért egyszerű. -
2 hetet??
Énm ár nem is tom, 4 hónapja csinálom az enzo-t :D
-
Köszönöm szépen!!
Hát sznvedtem vele egy 2 hetet ,de jó! -
Jólett! Szép! -
Ezt hogy érted, hogy sohasem fogjuk megtudni?