69150
-
Volt vki mostanában az Arany János utcai Mega modellben ?
Nagy még a vlaszték ?
Egyáltalán még megvan a bolt ? -
f@szomat belétek :DD -
nekem díszléccel jobban tecc:) -
...ráadásul különleges kiképzést is kaphattak akkoriban a kutyák, pl.: Tigris tornyáras való felugrás. -
flémeljünk! :) -
Sztem fel tud odáig ugrani... és SZERINTEM meg >JÓ< ott :DDDDDDDDDDDD -
nyulhun #37187 Na kérném nem lenézni a német juhászt.
1 métert csak tud ugrani.
-
őő,hát én nem festettem volna le a díszléceket :o -
Nagyon jó,de SZERINTEM a kutyát ne rakd a toronyra :)
Magától oda nem tudna felmenni,egy sáros-vizes 35 kilós kutyát senki nem cipelne oda fel szvsz :DD
-
nyulhun #37184 Sztem /csak tanács/ a tömítést tüntesd el és körkörösen csiszold. Ha a képen jól láttam akkor ide oda csiszoltad 1 vonalban. És sár csak alul volt, a vízszintes felületeken nem igen.Még 1x csak tanács nem köpködés. -
hy all! én meg festegetem a díszléceket,ablakkereteket.. 2 oldalsó díszléc teljesen kész,a lökösökön lévőkkel még kell majd szórakozni,ablakkeret pedig 2 oldalsó van félkész állapotban!
-
Zsír lesz, a kutyus jó lesz a tornyon, nagyon jóóóóó
-
na egy kis tigris update...tömítettem,csiszoltam,szar lett!:D nem baj,úgyis havas/saras lesz szal eltűnnek majd a hibák!:)
a szitu kezd kialakulóban lenne...a keptön,meg egy fószer dumálnak a tankon,az egyik kezében térkép lesz! a keptön nem félkarú rabló,fellesz ragasztva a másik keze is,csak máshogy nem férne be! a torony tetején dekkolna egy kutya is még,lesz majd még 1 kutya,de az majd ott fog sétálgatni valamerre!:D az elhagyott willys mellett lenne 1-2 bagózó katona! így ennyi egyenlőre:D
itt vannak a képek
-
Üdv! Nekem is tetszenek a Dragon cuccok, csak annyit látok, mint Hasegawát :)
(évente egyet)
kíváncsi vagyok mi lesz a tiggeredből... Hajrá! [a megszokott pom-pomlányok :)] -
Hát ez...dedurva

-
faja
nekem meg sikerült rendbehoznom díszléce(ke)t! holnap tolok képet
-
nyulhun #37177 sok csöves bolt -
nyulhun #37176 ja és nem is lehet kapni nálunk -
Csoder #37175 naja, az igaz -
nyulhun #37174 Drágák nálunk kinn nem -
nyulhun #37173 'ként ő lenne a kicsike -
Csoder #37172 

szeretem a dragon-t
főleg az újakat, csak drágák :( -
ugy i lehet mondani hogy autot csinalok..de kozben nem..ez egy csorompos dio lesz...mar eleg regen mikor megvettem a Jagdtigerem akkor dontottem l hogy dio lesz es mi lesz a tema. Ebbe a temaba kell a Jeep. -
Autót csinálol?
És ez egy Dio-lesz, vagy csak úgy "natúrba" csinálod? -
itt tartok a Jeep-el...booven meg mit csinalni...most raktam ossze a futomuvet...
-
és mi az a ,,self healing cuttingmat,,?:D:D 

-
nyulhun #37167 Sry csak most jöttem vissza. A zöld lap az 1 self healing cuttingmat és ebay. A maratás jár hozzá. -
frankó!
amúgy lehet hülyeséget kérdezek,de mi az a kockás lap ami a tank alatt van? sok helyen láttam már! és mire való?
-
szép lesz! 
a maratás az a maketthez járt,vagy vetted külön? -
Puntigamer #37164 tiéd ez a zöld lap? honnan szerezted?:) -
nyulhun #37163 Még 1 ucsó kép -
nyulhun #37162 Dragon tigrise van valakinek? -
nyulhun #37161 De jók, ha a tiétek ha nem. -
üdv! pontosan 2003. 12. 31 óta van a topik!:)
amúgy van ami a miénk,van amit meg más oldalról linkelünk be! -
nyulhun #37159 Sziasztok! Tök jó ez a forum régóta van? A makettek a képeken a tieitek?Én is berakok 1 párat. -
thx -
Csoder #37157 sokszerencsét x) -
Hmmm...az 5let nem is rossz...van ketkomponensu gyurmazhato epoxy putty-m ami altalanos felhasznalasra van..igaz hogy gyorsan kot..de jol lehet vele egy ideig gyurmazni..kb mint az igazi gyurmaval...zsepibecsomagolva kis kockakat gyartva ...hmmm nem is rossz 5let! ;)) -
van rendes maszkolóm és maszkoltam is! csak nem lett jó! -
Csoder #37154 Homokzsákokat pl hőre megkeménykedő gyurmából: megformázod egy ruhadarab segítségével a darabkákat, pl ruhazsebkendővel hogy a szövet mintákat ejtsen a gyurmán. Szal hogy amolyan "zsák hatása" legyen. Aztán gyakorolsz rá hőt ;) Vagy hallottam olyat is, hogy kis méretre-alakra vágott nedves papírzsepibe homokot csomagolt az ürge, aztán ha megszáradt, akkor még megfestette.