69150
-
igy már én is jártam a régebbi revell ragacsokkal, felraktam pl egy viszapillantotükröt, és kb estére leesett, ugyhogy hozzá sem ért senki :S -
:DDDD -
-
-
-
:)
-
Azt is hasznalok, Gél-eset. De nagyobb feluletek ragasztasanal jobban szeretem a tus folyekony ragasztoto mint amilyen a Humbrol-e. Raadasul tomiteni is jo..es nem lesz beton a szaradas utan mint a pillrag... -
szar,használj pillragasztót :)
Tényleg mértnem azt használsz ? :) -
Jaja! A jo ragaszto megolvasztja amuanyag feluletet es igy osszedolgozza a kep ragasztando felet..ellenben a regi Revell ragaszto olyan volt hogy bekented..latszolag osszeragadt..aztan egy erosebb mozdulattal szethulott serules nelkul a ket fel...nah kivancsi leszek milyen az uj revell ragaszto! -
Csoder #37304 Nekem volt régen tűs, de az kb olyan volt mint a papírragasztó.. -
Nem köt meg ha nem kap levegőt :P
Ja,én régebben az a tűset használtam,a tubusos szar volt.
Most csak pill. ragasztót használok :) -
A tizevvel ezelotti nagyon fos volt arra emlekszem..soot van meg mindi belole..es ez is mutatja menyire szar ragaszto! Mai napig nem szaradt be a tobb mitn tiz eves ragaszto!
..most vettem ketfele Revell ragasztot egy valami "quick" meg sima tuset...majd kiderul.
-
Jó a revell,én azt használtam régebben. -
Skyline!
-
Nah vettem vegre ionkezelt vizet a vizbazisu festekeimhez higitani...(120Ft volt..egetrengeto ar...de volt denaturalt szesz is 200Ft kornyeken...max ha nem jon be azt is veszek...)
mas:
eddig Humbrol ragasztot hasznaltam es az nagyon bejott...most elfogyott..es nem is volt a boltban..igy vettem revell-t...tapasztalatok?!
megint mas:
Ehh bazz szoszerint menekultem ki az Alfoldbol! Kecsoiak! Kesz alom mennyi zsir Academy makettjuk van most....a fel polcot szivem szerint elhoztam volna
-
nyugodtan, nem védettem le :))))
ha tudok valamiben segiteni akkor szolj :) -
kbx iszonyat szépet alkottál!
flamerPUG eszméletlenül tetszik ez a kábelezés, engedelmeddel elcsórom az ötletet
-

-
amugy kösi srácok, haladok vele szépen lassan
-
-
Csoder #37293 tiger jöhet feljavítostúl zimmeritestűl:D
[fizetni nem akar] -
hüü kbx le a kalappal!
hol lehet töled makettezö orákat venni ?
-
van sherman,meg félkész tiger I !:D -
Csoder #37290 nekem valami harckocsit tegyé félre
-
Csoder #37289 nm,
egyébként süti lett a skyline-od kbx
-
mindjárt gondoltam!:DDDD
-
[vevő az úbótra,10-é'] -
Az a szin 

-

itt mindenki ilyen pro? eladom mindjárt minden makettem!:D -
bekábeleztem az aksit,a kábelek még nincsenek rögzitve
-
:XDDDD -

baromi jó lett!
-

mondtam,hogy ne itt gaykodj!:D -
-
thx! ŐŐ, ahogy DjRush írta, csak kb 2-3as ecsettel szoktam futtatni, aztán hígítóval letörlön a fölösleget...
Amúgy nem tudok szépen panelezni, mert mindig kifut stb, csak amikor visszamosom akkor lesz ilyen szép! -
Na ezt kipróbálom,htx -
Csoder #37277 elösször mosd át az egészet tiszta higítóval, úgy már sokkal könnyebben fut a matt panelvonalakban a cucc, de vigyázz, mert így a panelvonalakból való kifutásra is hajlamosabb -
Előnyben vagytok,mert fényes rétegen sokkal könnyebb,de pl egy hajót,vagy hk-t nem fogok fényesre lakkozni,panelvonalazni,majd mattlakkozni. Pedig úgy kellene :)
Matt felületen horror a vonalazás,el is szoktam b@szni gyakran
-
hát kbx már régi motoros
én bmw-n fogok először csinálni (ha csinálok:D) de előtte egy selejt kasztnin próbálgatom majd:) de egyenlőre ablakkereteket festem.. napok óta
-
Én is így csinálom,csak ritkán sikerűl ilyen szépre :S

:)