69150
-
valami ilyen kene
-
nyulhun #37352 és végre meg jött a Tigrisre az Aber maratott védőrács. -
nyulhun #37351 Láncot lehet venni a neten nézz körül. -
Hat jah..ott van a kezdo kep...a festetlen festesre varo makettek es mellette egy konyvtarnyi szakirodalom....ezt hivjak a kispalyas ellentetenek: NAGYPALYAS a muki!! Kegyetlen szep maketteket epit!!! -
hát lehetne töle mit tanulni 

egy két kézikönyvet öszedobhatna a makettezésböl, én már a shermann-nál lefagytam, és utána jöttek még a durvább dolgok
-
Azta 
Ez a szingapuri faszi nagyon tud makettezni...minden kepet berakhatnak ide!
Ebayen arulja a kesz maketteket...es nem is olcson (most ketto van neki elado 120$ koruli aron)...de mind nagyon szep...a linkelt oldalon az alja fele vannak meg amiket arul...a "Sold" az elkelt mar...) -
utánanézek:) -
Bootba, nemtudom, google?! -
és hol? mennyiért?
-
-
Jahh, nekem meg el kellene mennem pakolni :D
Seaweed, meg a többiek: Meglett a logó, úgy csináltam ,hgoy lefestettem sárgára, és filcel a feketét bele...
Egész tűrhető lett
Szal THX az infót mindenkinek... -
Nida'! Megujjult a makettinfo.hu!
Hat mar rafert!!!
-
respektáció...
Naon ottvan...
Nahh, majd holnap jól megnézem :D -
AMT
-
hy all! nem tudjátok véletlenül melyik cég gyárt(ott) K.I.T.T makettet? és,ha létezik hol kapok ilyet? előre is thx:) -
jah,sok múzeumi fotón még pl. a tigrisekről is sokminden hiányzik
-
Nah jah
-
Sokszor az allagmegovas is sokba kerul (foleg ilyen magangyujtemenynel)...es se ido, se energia, se penz arra hogy az allagmegovas (rozsdatlanitas-festes) utan az eredetihez hasonlo vagy megegyezo uzemeltetesi feliratokat ujra felfessek....ez van...ez meg kulfoldon is gondot okot...foleg az orosz technikanal... -
:)
Jó ürügy,hogy megint elmenj :P -
nah itt egy kep kecelrol
...jo sok latszik az SA-2esbol
(mondomen hogysajna nem az fotoztam anno..repulokrol mindrol van korbefotozasom...meg ugy nagyjabol a csoromposok/egyebrol...de legvedelmis cuccokrol kozelrol nincs :(((()
-
Na,az nagy hiba...hamár restaurálnak,akkor pontosan kellene
-
Voltam 2x is Kecelen a hadtech parkban..de sajna nem azeket fenykepeztem....de megnezem hogy van e kepem rola...(de az igazsag az hogy ott sok minden "restauralva" van..azza le van festve ha szarul nezett ki es az eredeti uzemelesnel hasznalt feliratoknak hire hamva sincs!....sajna) -

Menj el a ...hol van az a nagy magángyüjtemény a magyar harcjárgányokból
Kecelen talán ?
Na ott biztos látsz,mert minden van.
Annó még bkv-val közlekedtem,azt' az összes alúljáró televolt velük :)
(szerintem még manapság is)
-
Igen mind az SA-2-esek mind az SA-6-osokat magyarra tervezem..ez utobbinal nem lesz nehez hisz hadrendben van..az elobbinel borulhat a "papirforma" ha nem tudok elegendo anyagot osszeszedni rola hogy anno nalunk hogy neztek ki festesileg es feliratok szerint....
Lanc...hmm nem igazan jarok ilyen helyekre...de nalunk a foteren mindig van ilyen-olyan kirakodo vasar meg bovliarusitas...majd szetnezek!
-
Röhögni fogsz,én annó egy ilyen kirakodós bizsus cigó csávónál megláttam álmaim láncát. 
Sajna csak 2 db volt neki ami megfelelő fonású + nagyságú volt,de így összesen majd 1 méter láncom lett kemény ~800 Ft-ért :DD -
Csak azt amit írtál :D
Szal akkor magyar-ra építed? -
Masodik VH-s diohoz es ezekhez iskell majd nekem "tobbmeter" lánc(1/35)!
Otlet? hazilag csinaljak vagy lehet venni is?!
Tudom menjek oda valami maffiozohoz oszt tepjem ki a nyakabol a gagyisztan felcentis nyaklancot mi?!
-
Mi he?! Mit nem ertesz?! -
Nah dobd el a neted a geped es ok minden
Leleptem, feljottem masik ipvel, uritettem kesst es nekem mind latszik..
-
őőő...he ?
-
Terveim szerint mivel mind volt vagy epp van is meg amagyar haderoben igy mind magyar lesz vagy max orosz ;)) -

-
A Kub-ot simán magyarra építeném ^.^ -
váááááá b+
[irígy] -
mig nem tudom melyik kep nem latszik...nem tudok mit mondani...amugy sejtettem hogy a missing lynx nem fogja engedni...azok nem latszanak?! -
a piros X-ek mennyibe vannak? :) -
hmm nezegetem Trumpi oldalat...uj autoja:
http://www.trumpeter-china.com/war513/products/en_message.asp?id=340
-
Csoder #37316 aaaaaaaa
[elélvez] -
Jah es hozzateszem teljesen korrekt aron!
1:35 SA-2 Guidline Missile on Transport trailer 35.95€
1:35 SA-2 Guidline Missile on launcher 12.95€
1:35 SA-6 Anti Aircraft Missle 12.95€
-
Most rendeltem par jo cuccot...( ketharmada szimulatoros..maradek makett)
egy ilyet:
egy ilyet:
+ egy ilyet