69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • DJ Skyline
    menne,ha nem lenne linkvédett...az azt jelenti,hogy hiába linkeled be jól,helyette vagy X,vagy egy kis kép egy felirattal lesz...pl www.fabulis.hu alatta meg hotlinking is not allowed!:D
  • nyulhun
    Úgy látom nem csak nekem nem megy a kép linkelés
  • Puntigamer
    nem nyert, úristen ezt el se hiszem, budapest összes makettüzletét felhívtam, és sehol nincs:S
    komolyan mondom, külföldről fogok rendelni, de ott meg mire postaköltséggel együtt kijön, meg a fizetés is macerás...
  • DJ Skyline
    hi
    visszakerestem itt a topikban,és találtam 1-2 boltot még:
    ho-ki 351-2335

Kolosy téri Makett és Modell Szaküzlet / 1036 Kolosy tér 5./6 / 250-8087

hátha
  • Puntigamer
    hihi, felhívtam a boltokat, sehol nincs:S
  • Glpetyus
  • DJ Skyline
    jeeee...

nem baj jobb klikk/kép megjelenítése,és jó az!:)
  • Glpetyus
    ez mi? ilyet nem is láttam még"

Bronco
  • Glpetyus
    szép x-ek :)
  • DJ Skyline

• DJ Skyline
    van 1-2 szép "cucc"

ez mi? ilyet nem is láttam még

ez nem semmi!!!

folyt.köv.
  • DJ Skyline
    makettinfon fent lesz tuti,csak várni kell :)
  • Jagi
    Gratula mindenkinek a Mosoni versennyel kapcsolatban! :)
    Az a szívás, hogy én a világ másik végén lakom :(
  • RaST
    Ez nagyon tetszik ;P

• Glpetyus
  • geronimo77
    Köszi skacok.
    Nem értem hogy a tiédek közül miért a Cobrát pontozták. A másik sokkal szebb. Ha el sem hoztad volna a Cobrát szerintem tuti előrébb végzel a Skylinal :)
  • Seaweed
    jo8
  • Seaweed
    En meg kinezek jobbra az ablakon es latom itt Kecson a repuloket fel meg felszallni, meg amit a repter felett csinalnak
  • flamerPUG
    nah én elteszem magam!
    jo éjt
  • flamerPUG
    nah nekem ezért jön be a repnap, ilyet nem nagyon látok máshol
  • Seaweed
    (alltalanosan kijelentheto hogy akomolyabb teljesitmenyu forgoszarnyasok kepesek bukfencet vetni az egen ;))..de nem szoktak veluk csinalni ha nem "muszaj"...a lengyel W-3 Sokol is csak azert szokta kenni repnapon mert ez jol demonstarlja hogy a lengyelek milyen jol feltupiroztak az osoreg "Csirkecombott" azaz Mil Mi-2-est ;)) ..es ez jo marketing is a piacon)
  • Seaweed
    A koncepcio az hogy egy elhagyott Jagdtigerhez jonnek a haboru utolso napjaiban a jenki bakak a Jeep-el hogy atnezzek...
  • flamerPUG
    sajna repülökben nem vagyok otthon de rendszeres látogatoja vagyok a kecskeméti repülönapnak, ami meg nagyon teccik!!!
    itt láttam elöször A-10-et, Harriert repülés közben, meg egy kis helikoptert ami megcsinálta a szaltot amiröl eddig ugy tudtam hogy helikopterrel nem lehet megcsinálni :P ugyhogy az a "megmozdulás" teccik, meg olyan hangokat lehet hallani amit máshol NEM!
  • flamerPUG
    gondolom diorámára rakod, mi a z elképzelés ? :) hogy fog összeálni a dolog?
    köszi a kéépet, szép lett a rácsozás, nekem már beleremegett volna a kezem ilyen kicsiknél, és öszeragasztoztam volna még a plafont is
  • Seaweed
    A hatterben latszik szegeny A-7 Corsair II-m...most mar neki kene esni befejezni...az tuti hogy legkesobb akkor nekifogok annak is amikor festeni kell a jeepet! (annal ugyanis a festes egy fazisaban hagytam felbe..igyhat festeni kell azt is)
  • Seaweed
    thx..(igazabol festes utan derul ki menyire lesz "lethu" az utoracsozas)...de ezen ne muljon..gyorsan lottemegy kepet kerek nelkul (Amugy hatul lesz a kerek a "helyen")

ilyen kialakitasu lesz a Jeep (gondolok itt a hatul elhejezett M2-re pl)
  • flamerPUG
    igen igen vettem észre :)))
    gero mocija és toyotáját nagyon meglestem a safari rallis celica is király kép alapján!
    köszi a linket!!!!

szép lett a jeep-nek a hütörácsa, csak az a baj hogy az is eltakarja a potkerék... :P
  • Seaweed
    RLM.at-n se sokat talalsz...Gero egyik motorjat felismertem a parbol ami fentban....de elnezve a felhozatalt nem az auto meg a motor volt a fo tema es erosseg ezen a kiallitason...aztan lehet volt meg 1x enyi auto csak se az osztrak lap keszitoit se a magyar lap keszitojet nem erdekli.
    (amugy amagyar oldalon tegnaphoz kepest bovult a kepek szama)
  • flamerPUG
    igen igen azt már végignéztem köszike!!!
    csak pl itt nem volt polgári jármü :(
  • Seaweed
    (Lap aljan ott amasodik reszhez a link)
  • Seaweed
    megegy galeria...ez a RLM.at-soktol...
    http://www.rlm.at/cont/gal993.htm
  • Seaweed
    Sanos a motorbol az egvilagon semmi e fog latszani ha felteszem a motorhaztetot! (mivel leboritott szelvedeovel+vedoponyvaval lesz ellatva a Jeep, igy nem tudom megcsinalni azt hogy a motorhazteto "mobil" legyen...) Ugyhogy siman feketere lefestem. (Amugy is fekete vagy zold volt a regi kepek tanulsaga szerint szinte az egesz motorter)

• Seaweed
    Tegnap mar linkeltem egyet.
    http://www.albatros.extra.hu/makettek/kiallit/movar2006.html
  • flamerPUG
    esetleg tudnátok mondani egy oldalt ahol vannak képek movárral kapcsolatban??
    megköszönném, mert nagyon kivi vagyok a felhozatalra
  • MikX
    hjahh...
    Habár...
    Sztem volt egy két jó, aminek igényesen ki voltak dolgozva a futóművei, meg a lökhárítói!
  • DJ Skyline
    hmm...nem tom...inkább mondok boltokat,aztán holnap hívd fel őket!
    Modell & Hobby
    most így más nem jut eszembe,mert a makettinfo fejlesztés alatt van,és nem tudom fejből a boltok számait!:D
  • Puntigamer
    thx
  • DJ Skyline
    megnéztem most 4 helyen:
    jatek-makett.hu
    fabulis.hu
    modellbolt.hu
    replica.hu

de sehol nincs...gondolkozok még
  • kbx
    passz, nem tartom fejben az összes bolt árukészetét...:P
  • kbx