69150
-
menne,ha nem lenne linkvédett...az azt jelenti,hogy hiába linkeled be jól,helyette vagy X,vagy egy kis kép egy felirattal lesz...pl www.fabulis.hu alatta meg hotlinking is not allowed!:D -
nyulhun #37473 Úgy látom nem csak nekem nem megy a kép linkelés
-
Puntigamer #37472 nem nyert, úristen ezt el se hiszem, budapest összes makettüzletét felhívtam, és sehol nincs:S
komolyan mondom, külföldről fogok rendelni, de ott meg mire postaköltséggel együtt kijön, meg a fizetés is macerás...
-
hi
visszakerestem itt a topikban,és találtam 1-2 boltot még:
ho-ki 351-2335
Kolosy téri Makett és Modell Szaküzlet / 1036 Kolosy tér 5./6 / 250-8087
hátha -
Puntigamer #37470 hihi, felhívtam a boltokat, sehol nincs:S -
-
jeeee...
nem baj jobb klikk/kép megjelenítése,és jó az!:) -
ez mi? ilyet nem is láttam még"
Bronco -
szép x-ek :) -
-
van 1-2 szép "cucc"
ez mi? ilyet nem is láttam még
ez nem semmi!!!
folyt.köv.
-
makettinfon fent lesz tuti,csak várni kell :) -
Gratula mindenkinek a Mosoni versennyel kapcsolatban! :)
Az a szívás, hogy én a világ másik végén lakom :( -
Ez nagyon tetszik ;P
-
-
Köszi skacok.
Nem értem hogy a tiédek közül miért a Cobrát pontozták. A másik sokkal szebb. Ha el sem hoztad volna a Cobrát szerintem tuti előrébb végzel a Skylinal :)
-
jo8 -
En meg kinezek jobbra az ablakon es latom itt Kecson a repuloket fel meg felszallni, meg amit a repter felett csinalnak
-
nah én elteszem magam!
jo éjt
-

nah nekem ezért jön be a repnap, ilyet nem nagyon látok máshol
-
(alltalanosan kijelentheto hogy akomolyabb teljesitmenyu forgoszarnyasok kepesek bukfencet vetni az egen ;))..de nem szoktak veluk csinalni ha nem "muszaj"...a lengyel W-3 Sokol is csak azert szokta kenni repnapon mert ez jol demonstarlja hogy a lengyelek milyen jol feltupiroztak az osoreg "Csirkecombott" azaz Mil Mi-2-est ;)) ..es ez jo marketing is a piacon)
-
A koncepcio az hogy egy elhagyott Jagdtigerhez jonnek a haboru utolso napjaiban a jenki bakak a Jeep-el hogy atnezzek... -
sajna repülökben nem vagyok otthon
de rendszeres látogatoja vagyok a kecskeméti repülönapnak, ami meg nagyon teccik!!!
itt láttam elöször A-10-et, Harriert repülés közben, meg egy kis helikoptert ami megcsinálta a szaltot amiröl eddig ugy tudtam hogy helikopterrel nem lehet megcsinálni :P ugyhogy az a "megmozdulás" teccik, meg olyan hangokat lehet hallani amit máshol NEM!
-
gondolom diorámára rakod, mi a z elképzelés ? :) hogy fog összeálni a dolog?
köszi a kéépet, szép lett a rácsozás, nekem már beleremegett volna a kezem ilyen kicsiknél, és öszeragasztoztam volna még a plafont is
-
A hatterben latszik szegeny A-7 Corsair II-m...most mar neki kene esni befejezni...az tuti hogy legkesobb akkor nekifogok annak is amikor festeni kell a jeepet! (annal ugyanis a festes egy fazisaban hagytam felbe..igyhat festeni kell azt is) -
thx..(igazabol festes utan derul ki menyire lesz "lethu" az utoracsozas)...de ezen ne muljon..gyorsan lottemegy kepet kerek nelkul
(Amugy hatul lesz a kerek a "helyen")
ilyen kialakitasu lesz a Jeep (gondolok itt a hatul elhejezett M2-re pl)
-
igen igen vettem észre :)))
gero mocija és toyotáját nagyon meglestem a safari rallis celica is király kép alapján!
köszi a linket!!!!
szép lett a jeep-nek a hütörácsa, csak az a baj hogy az is eltakarja a potkerék... :P -
RLM.at-n se sokat talalsz...Gero egyik motorjat felismertem a parbol ami fentban....de elnezve a felhozatalt nem az auto meg a motor volt a fo tema es erosseg ezen a kiallitason...aztan lehet volt meg 1x enyi auto csak se az osztrak lap keszitoit se a magyar lap keszitojet nem erdekli.
(amugy amagyar oldalon tegnaphoz kepest bovult a kepek szama) -
igen igen azt már végignéztem köszike!!!
csak pl itt nem volt polgári jármü :( -
(Lap aljan ott amasodik reszhez a link) -
megegy galeria...ez a RLM.at-soktol...
http://www.rlm.at/cont/gal993.htm -
Sanos a motorbol az egvilagon semmi e fog latszani ha felteszem a motorhaztetot! (mivel leboritott szelvedeovel+vedoponyvaval lesz ellatva a Jeep, igy nem tudom megcsinalni azt hogy a motorhazteto "mobil" legyen...) Ugyhogy siman feketere lefestem. (Amugy is fekete vagy zold volt a regi kepek tanulsaga szerint szinte az egesz motorter)
-
Tegnap mar linkeltem egyet.
http://www.albatros.extra.hu/makettek/kiallit/movar2006.html -
esetleg tudnátok mondani egy oldalt ahol vannak képek movárral kapcsolatban??
megköszönném, mert nagyon kivi vagyok a felhozatalra
-
hjahh...
Habár...
Sztem volt egy két jó, aminek igényesen ki voltak dolgozva a futóművei, meg a lökhárítói! -
hmm...nem tom...inkább mondok boltokat,aztán holnap hívd fel őket!
Modell & Hobby
most így más nem jut eszembe,mert a makettinfo fejlesztés alatt van,és nem tudom fejből a boltok számait!:D -
Puntigamer #37438 thx -
megnéztem most 4 helyen:
jatek-makett.hu
fabulis.hu
modellbolt.hu
replica.hu
de sehol nincs...gondolkozok még -
passz, nem tartom fejben az összes bolt árukészetét...:P -
Ja, és még a nők sem néztek ki olyan jól :D
.jpg)
.jpg)
.jpg)