69150
-
:DDD -
Csoder #37513 Ok, én meg majd leütöm a futárt és elmenekülök a pakkal
-
Berendeljem ? 
Kollégám címére-nevére ?
-
De figyeld meg a többi Dragon kittet,mindhez van vmi -akár több- extra is!
Vááááááá....mekka !!
-

-
Kb 5 perc alatt el tudnék b@szni 2-300K-t -
hmm ez tenyleg baba kit! -
Hmm ez sokaig benne volt a kosarban ..de vegul az SA-2-esekre es SA-6-osra cserelodott...(bar ott van is raktaron) -
Ettől függetlenűl ez nagyon megéri az árát !
A két figurakészlet önmagában 4k. -
Hmm igy leertekelve a Dragon maketteknek mar egeszen EU versenykepes arai vannak! -

Pont az a 8 manus van meg,amit hozzáadnak bónuszként :/ -
Csoder #37503 jajj ne.. bárcsak ne kattintottam volna a Dragon-ra...
a tigris meg a half-trackok nagyon csábítóak... -
nekem megvan 
-
Addig eljutottam,hogy olasz cég
-
áá de kéne! tigrincs hátuljára felültetni a 2 manust!:D bár így már elég sok német katonám lenne a dion...12 lenne,most van 8 + 2 kutya -
Nem talaltam weblapot...jo kicsi ceg lehet..(erdekes kulonben hogy elkezdtek ilyet forgalmazni!) -
-
oppá
Télleg...a zvezda mennyi okosságot árúl 1:35-ben
-
Ha jol tudom igen..most keresem weblapjat (ha van) -
Hmm ahogy elnezem bovult ott minden..Dragon, Fujimi, Zvezda.. -
Ezek műgyanta makettek igaz?
-
Hmmm..nem lattam...(regen jartam arra)...nem rossz 
-
Heinkel 280 az egyik kedvence gépem :I
Nehogy rendeljek egyet
-
Na,ha már ilyen kedvesek vagyunk ma egymással,észrevetted,hogy a játék-makett-en elkezdtek igazi különlegességeket árúlni? :o) -
-
Hmm nem rossz..de ahogy elnezem ez amcsi oldal.es pl televan CMK kiegeszitovel ami meg europai (cseh)...szerintem nezz szet az eus boltokban! -
ááá,kelllllllllllll
-
megnéztem az uccsó oldalon a netes oldalakat a PMben,az egyik oldal ajánlón találtam is 1-2 érdekes cuccot U-Boothoz -
wow,köszi!
-
Skyline!
ha vizet akarsz csinalni mar nem lehet problema! Itt kaphato az osszes Vallejo viz efekt!(szvsz teljesen korrekt aron!) (itt meg kepet is talalsz roluk) -
Tegnap vegre fujtam a Vallejo festekkel (Jeep motorteret feketere). Erdekes egy festek! Eleg nehezen tapad(talan nem veletlen az sem hogy a hasznalati leirasaban a neten es a prosiban is kulonosen ajanljak az alapozast, alapozo festekkel!..van kulon ilyen is...ilyet is vettem...majd ezt is tesztelem..)..zsiros feluletre meg egyaltalan nem! (talan pont mert vizbazisu ugyebar!!) Meg be kell lonom a higitasi aranyt, az mar az elejen latszot hogy ez maskep fed mint a tobbi festekfajta! Be kell tanulni..vizsonyt ha "megkapaszkodik" a feluleten eszmeletlen szep homogen arca van, es ami a legjobb: alkohollal vagy akriloldoval olyan pengen le lehet torolni mintha csak tempera lenne!!!! (kezzel viszonyt ertelem szeruen lerobbantani se lehet a feluletrol!!..es ez jo..mert tudjuk hogy vannak festek fajtak amik hajlamosak szaradas utan kopni erintesre (pl MM))
Szal az elso benyomas jo! De bele kell tanulni! Mindenkinek ajanlom! -
Nah mivel tartozik 1-2 egyen penzel nekem es a bankbol nem fogok kivenni az ujsagert penzt..igy elvileg este hozzak az ujsagot nekem...(remelem)
-
Ehh bazz..most latom hogy a hollandoknal leertekeltek ezt a mekettet....ha ezt a rendelesem leadasa elott teszik meg, enyert tuti beteszem a kosarba..nah mind1...majd legkozelebb... -
Csoder #37481 ouupsz, félre ment, #37476 -re akartam.. -
Csoder #37480 [hrrrr, hörög mint a vérszomjas vámpír..]
-
Ja, amúgy kapott egy emlékplakettet a Skylinom :)) De láttam a tied is kapott 1-et! -
Hát, vagy lehet hogy azért nem foglakoztak vele, mert sok Sky volt, de mindegy... Az én értékrendem szerint, a Cobrának nem adtam volna semmit, mert túl sok hiba van rajta, azt csak azért vittem el hogy ne csak 1 autóm legyen:)
De mindegy örülök azért, fejlődő tendenciát mutatok, tehát jövőre már dobogó lesz:D -
kosz! Megyek is! -
Seaweed mehetsz az újságoshoz!^.^
végre
-
nyulhun #37475 Azé oan hüle nem vaok!