69150
-
A második az nagyon bejön :) -
remélem nem linkvédett,ha igen akkor megeszem az U-Bootomat:D
-
még egy kis Móvár'
-
:)
én is ezt kérdeztem... :DDD -
nem tudnád feltolni valahova egy .rar-ba,vagy .zip-be őket?
-
Gero grat a 3 első helyezethez,meg a különdíjhoz!:) 
kbx látom te meg 4.dik lettél,az se rossz hely! -
Puntigamer #37667 elkezdem csinálni, majd ha kész az alváz, akkor azt lefotózom:)
jópofa lesz, csak a revell leírása, sokszor nem egyértelmű, tamiya azért precízebb:) -
Puntigamer #37666 nekem megvannak... -
RCM #37665 Tudnak élni a franciák!Sarazzin ezzel az Aston Martin V8 Vantage-al ment az idei Lyon-Charbonnieres rallyen!
-
nekem régebben megvolt egy pár szám!
most az NFS 1,3,4-ből vannak meg zenék -
Hogy lehet ilyen tisztán dolgozni? :)
Nincs meg vkinek az NFS5 soundtrackje? -
NFS 5 zene komoly az oldalon:D -
Puntigamer #37661 http://emoz.atw.hu/
itt meg lehet sasolni a képeket, my pictures alatt, 1-2 picit, nagy bocsi érte, de legalább nem itt van, azért nem ide rakom mert 20 k nagyon kevés, akit meg nem érdekel az úgyse nézi meg, szal akit érdekel lesse meg:) -
Puntigamer #37660 teszek képeket róla a honlapomra, ott követi lehet majd a fejleményeket, de majd 1-2 képet ide is berakok:) -
Puntigamer #37659 no, letettem egyenlőre a 350z-ről, vettem egy shelby AC Cobra-t:)
nagyon szép kidolgozása, pedig revell:)
szép motor, szép belső tér... -
na felkerültek makettinfóra az eredmények,és a képek!
mondjuk nem valami sok kép, pl autóból van 3db! :\ -
aha
-
Makettinfon galeria Movarrol -
Az is olyan mint a 350Z nem, hogy a hátsó ablaka fényezett!? -
Hát, nekem nagyon lényeg lenne a motor, meg nem tok kibékülni a diecast cuccal... :D
Nem is értem miért erőltetik, miben jobb, mint a műanyag? -
jaja, meg hogy nincs motorja...
Sztem is szép, nincs kétségem affelől...
Jahh, keresgéltem egy kis referenciát Chevell-hez, hááát, vam már vagy 80 kép, nagyrészt a motorról :D)
Már csak néhány kellene egy szép makettről, mert a kábelezés átláthatatlan... :D
Ja meg elkeztem a motort összerakni, hát jahh, kidolgozása jó, csak az a sok sorja, meg illezstési hiba, meg hogy az egyenesek azok görbék, de reszelgetek ezerrel :D -

az új Raybrig NSX brutálisan jó. Főleg a matricája. Az egy dolog hogy nincs motorja, az alváz meg úgysem fog látszani
-
Peti azt montda, hogy azért szép, főleg a hátulja, de csavarozni kell, az meg tök gáz!! -
Elérhetetlen szint számomra :)
-
Így visszagondolva,de nagy hülyeségeket csináltam....
Egyszer egy frankó Vadásztigrist cseréltem el egy szar Abrams-re,meg egy közepes M-925-re

-
uhh,dedurva!
-
Nahát ha 10-es a legjobb,akkor ez 20-as. -
naugye.
Menthetetlen "első" darabokat minek tároljam,ha semmi "érzelem" nem kötődik feléjük?
(kivéve pár diorámát :P)
-
én megtudok válni cuccoktól...én is kiselejteztem egy csomó makettet...ami széjjeltörött,festetlen,vagy szanaszéjjel mázolt műanyag volt!:D na persze ami szép,meg ami a szívem csücske azt nem dobtam ki!:D -
Amúgy ha vkit érdekel kb. 20 db 1:72-es világháborús repgép,szóljon 
Padláson vannak még,ha az egér is úgy akarja :)
Bár müanyagot csak nem eszik má' -

Néha muszáj selejtezni :I -
Jaja, én is vhogy így vok vele...
nem lenne szívem kidobni semmit... -
Jahh, csakmost néztem ,hogy az Új 2005-ös raybrig NSX mekkra ratyi...
Diecast underpanel + no engine...
Prdíg olyan jól néz ki külsőre... -
Dehat kidobni?!!! Nem vagy normalis! Ki vett erre ra?! En tizevig eltem ugy hogy nem maketteztem...de nem dobtam ki semmit se! ..es mindig tudtam hogy ujra hozzafogok majd...
Nekem meg a gyerekori cuccaim is megvannak, az iskolas cuccaim is...pedig lassan az is tobb mint tiz eve volt...de nem dobom ki! Inkabb rohadjon a padlason... -
:D
Nem is tudom....
De 2.vh-us lesz az tuti
Ahhoz van a legtöbb cuccom,épületek,táblák,kiegészitő apróságok
-
Csoder #37638 
Majd felkészülök, x. -
Okéé!
Miet?
Móvár után én is kedvet kaptam, de vmi autósra, dehát még az autó sem sikerül olyan szépre, hát még a dio... :D
-
Csinálok egy új diorámát
-
Hát nem :)
Viszont egy egész flakont könnyen el lehet fújni.(érdemes keresni a majd fél méter magas kiszerelést,alig kerül többe,mint a kicsi,de dupla akkora)
Ja,és természetesen a kifújt trutyi ahogy szilárdúl úgy DAGAD,szóval vigyázzál,mert kell az ember a gátaknál,nem érnek rá veled foglalkozni
-
Csoder #37634 Okok, kifogom. Tervezek egy nagyobb emelkedőjű/terjedelmű diort, arra alkalmas lesz, legalább purhabbal nem lesz 20 kilós.. :)