69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • Jagi
    ha nem fogy el a festék igen. Ecsetet, minden maketthet újat veszek, de a régivel sincs semmi, csak kicsit szét van a sörtéje.
    A ragacsból meg ameggyi marad annyi...

A seteket én nem szeretem. Nem tudom mennyire érik meg, de én mindig külön veszem...
  • bazs1
    ok:)
  • DJ Skyline
    ajjajjjajjj egy ilyet rendelek az fix!
  • DJ Skyline
    addig használod,amíg ki nem fogy!:) de ilyen szetteket nem nagyon árulnak makett boltban
    kis kép sajna,de a lényeg látszik,hogy van a makett,hozzá egyéb szarok

• bazs1
    És ami abban van ragasztó, festék, ecset azok egyszer használatosak, vagy legközelebb is fel lehet használni?
  • DJ Skyline
    vannak start szettek amihez jár festék,ecset,ragasztó,de azokat inkább a nagyobb bevásárlóközpontokban lehet kapni,Tesco meg ilyen szar helyeken
  • bazs1
    ok!
  • Seaweed
    Amugy ha ez a vagyad az Airfix, a Heller , az Italeri es a Revell is gyart olyan kitt-et amiben benne van a ragaszto es a festek is(van amelyikben ecset is van). Vegyel olyat. Ezek direkt kezdoknek vannak, kezdo szintu makettekkel.
  • Seaweed
    Abban a csoda malomszarban semmi sincs! Csak egy kupac plazapatkany aki le fel flangal egesz nap....

Ragasztot se adnak hozza! Miert adnanak?! Hasznalja ki melyiket szereti...ez nem lamasag!
  • bazs1
    Ugye a 2es fok az még nem olyan nehéz!
  • bazs1
    Még ragasztót se adnak hozzá? Ezt a LÁMAságot!
  • bazs1
    Tudom röktön arra gondoltam, de lehet hogy a MALOMban a BAMBINIben is van! nem tom! DE Alföldben van pár 100 darab!
  • Seaweed

• Seaweed
    Az Alfold Aruhaz emeleten a jatek es sportosztalyon talalsz maketteket, meg festeket, par alapveto szerszam is szokott lenni. Mashol a varosban en nem tudok. (persze ettol meg lehet)
  • bazs1
    Ok, köszi! Holnap mek Kecskemétre majd ott szétnézek!
  • Seaweed
  • Jagi
    helyesírás 1-es :)
  • Jagi
    ragasztó festék putty, csiszolópapír, szerszámok (tűreszelő, csipesz, különbözó csípő- vágófogók, cutter) ezeket mind neked kell megvenni, de ezek ccsal egyszeri beruházások és sztem normális szerszámokkal lehet jó eredményt elétni :)

seaweed tudna mit meséli, neki milye van :D
    8-as betűvel is egy oldal :)
  • Seaweed
    Neked kell venni..es szerintem eloszor olvasd el a FAQ anyagait.
  • bazs1
    OK! egyébként a festék az hozzá jár, vagy nekem kell külön venni?
  • Jagi
    Mindenképpen olcsót, hogy gyakorold a "tisztamunkát" (ragasztás, tömítés, csiszolás) és a festést...
    De ha úgy gondolod vehetsz egyből nagyobb, drágábbat is csak sanszos, hogy nem lesz olyan szép, bár... "kituggya"
  • Glpetyus
    Nem is csináltam még :)
    Majd,ha kész lesz :)
  • DJ Skyline
    képt!:))
  • ChevyG work
    linekld be PLZ a digifotós topikba, had ámuljanak kicsit
  • Glpetyus

Jövő héten kész leszek az S-100-assal :o)
    Elég jól haladok,és tetszik is az eredmény :)
  • Glpetyus
    de dúrva az a búváros dió
  • DJ RUSH99
    ez majdnem mind nagylámpás kép volt ez viszont tükrözi a valóságot.. ez kell nekem:P eszerint csinálom majd meg

• bazs1
    Kedvet kaptam ehez a dologhoz, csak nem tom hogy meiket lenne érdemes kezdőként vásárolni! Eddig BBURAGO pattintós 1:18asokat és 1:24eseket raktam össze! Minden fajta érdekel csak a motorok nem!
  • DJ Skyline
    egy
    kettő
    három
  • DJ RUSH99
    jóvanna:d azért kérdeztelek meg titeket
  • MikX
    Aham...
    Nekem még az összekötést kell megcsinálnom, mert az még nem lett meg, mert nem ua a tengelytáv, megugye nem is pont oda illik, szal az még jó lesz :D
    De azon is gondolkodtam, hogy a hátsót is levágom, és a Skyline diffiét rakom fel, csak át kellene azt is nagyon alakítani, mivel ennek ugye hátul merev felfüggesztése van...
    De az már nem olyan gázos, megoldható...
    Deviszont valszínű, hogy csak az R33 gyári 17-es kerekei mennek fel majd, mivel meg is lett ültetve a futóműtuning során, így nem fér el nagyobb... :D
  • kbx
    Ja, az, de nem lehet, vagyis nincs összekötve a 2 kerék, csak olyan a kerekek rögzítése, hogyha nem ragasztod be akkor lehet forgatni, de a 2 teljesen függettlen egymástól! Én így kitérítve ragasztottam be őket.
  • MikX
    OK, én azért várok, vagyis addíg mást csinálok :D

Jahh, meglett az első futómű, majd teszek fel képeket, hogy mien lett, egész jó sztem, már csak a hátsót kell megoldani vhogy, bár az egyszerűbb..

Jahh, Kbx!
    Neked a Buick Riviera-d is AMT? Mert láttam ,hogy annak is lehet forgatni az első kerekét, nem?
  • kbx
    Minek hiszel, egy szar dobozgrafikának vagy referencia képekenk???
    Biztos hogy van tolató lámpája, csak lusták voltak ábrázolni!!
  • kbx
    Szerintem simán lehet!
  • MikX
    Holnap már políroznád? Nincs az kicsit korán? Nem tom ki hogy van vele, de én várok a festéssel vagy 4-5 napot legalább...
  • Puntigamer
    lefújtam a karosszériát, nagggyon állat lett, ha megszáradt átnézem mindenhol jó-e a festés, még egy polírt rányomok, vagyis leghamarabb holnap d.u:)
    aztán ha okés, akkor jöhet a lakk, életem legszebb makettje lesz:)
    majd csinálok képeket róla ha kész, haverom 8mpixeles gépével:)
  • DJ Skyline
    de akkor mégis mivel tolatna? nincs tolatólámpa? mert akkor azt is ábrázolhatnák,hogy hova akarják tenni!:D szeretem az ilyen "találd ki" dolgokat
  • DJ RUSH99
    azt mondod?pedig ezek a képek ahogy elnéztem a pontos festést akarják ábrázolni
  • DJ Skyline
    fake!