69150
-
Biztos hogy Letterman! Mert ilyen kiszerelesben o gyart csak...az mas kerdes hogy mire Taiwanbol ider mar mas neven aruljak! Kager meg tuti nem lehet...vagy at akart baszni az elado vagy eleteben nem latot meg KAger pisztolyt es dobozt..az egy mas kategoria!!! (Johigynem mar egybol Iwata
)
(Tudod nekem is van 2 Lettermanom...szal ismerem oket) -
skacok ajánljatok már nekem vmi makettet amit megkapok hlj-n... vmit akarnék rendelni de nem tom mi legyen
-
Most miert?! Van aki tobbszazezerert vesz videokartyat meg processzort...van aki meg kompresszort..elobb utobb en is veszek egy komolyabb kompresszort..es nem a barkacsboltbol az tuti!! Elmentem egy DIREKT kompreszorokra szakosodott ceghez, es utanakerdeztem a dolgoknak! Arra jutottam hogy ad 1 hangos mint a fene az olyan teljesitmenyu ami nekem kene es majdnem anyiba is kerulne! (persze nem gagyi kompreszorol volt szo amit a ceg forgalmazott...ez mar latszott mert 2 ev Helyszini! teljeskoru garancia is jart hozza (ezert is volt draga es nem olyan olcso mint a barkacsaruhazakban arult tarsaik), ad2 nagy helyet foglal meg a legkisebb is...mert nem lakasba hobbyra terveztek hanem minimum muhelybe autot festeni... szal vegul arra jutottam hogy inkabb gyujtok penzt es ket ilyen "ipari" kompresszor arbol veszek inkabb majd egy ilyen Revell Omega-t vagy valami hasonlo (ezt se a Revell gyartja de ezt mar targyaltuk vagy 2 eve) masinat (azok is mind enyibe vannak (300-400 euro) -
:D ez már a 3.dik márka amit hallok a pisztollyal kapcs...aki eladta az azt mondta,hogy Kager,az oldalon Black Bull-t írnak(Black Bull Airbrush BD-130 double action),itt meg Letterman!:D -
na ja a fújás redukálja az ecsethasználatot, ráadásul sokkal szebb a felület : )
-
100K-ért venne a f@szom :D -
Ez ujszerias Letterman..itt a gyari weblapja. -
-
ilyet! -
most mit csináljak,fújjam alulról?:D praktikerbe még nem mentem el olyan kis kompresszort nézni,Revell Omega kompresszorra meg nincsen 100.000-em!:DD -
Milyen pisztolyt kaptal?! -
köszi! -
-
joetvagyat
-
nekem lett pisztolyom,még ki nem próbáltam,nincsen air amivel működne a stukker!:D -
tudom melyikre gondolsz,majd mindjárt megkeresem,csak pizzát rendelek!:D [éhes nagyon] -
Nekem szinte az osszes Ita ecset, nyest es loszor..en meg vagyok veluk elegedve es nem is voltak olyan hude dragak! (ugyis pisztolyal fujok ma mar a legtobbet...szal
)
-
Jah jut eszembe eloszor valmelyik masik gyarto kezdett gyartani embereket a Type VIIC-hez...amit lattam azok ilyen akcio pozban voltak...pl viharban a "hidon"-toronyban esokabatban kukker a kezukben/szemuk elott meg az agyut kezelve. -
:DDD !
-
Nem jó. Kezdetben... drága hozzá. Én művészellátóban veszem az ecseteim nagy részét kb fele annyi áron. a nagyon piciből ugye sűrűbben kell újat venni.
Bár 4-5 éve vettem egy revell ecsetet 300 Ft körül (óccsó volt) és azóra is megvan^^ -
Ez kurva jó :) -
De visszaterve a kezdo problemaira:
Vegyel makettgyarto ceg nevevel ellatot ecsetet azok altalaban jo minoseguek! (van tobb fele, loszortol a draga nyestszorig minden fele..) -
én 2-es nebuloból szoktam csinálni, de sajna nem időtálló (a minőség ugye...) :) -
Simán, ott még volt vélaszték hellyel-közel...
nekem 2-3 napon belül lehozták amire szükségem volt, de sajna... -
Jah sima normal ecsetet osszelapitod..hat vegulis igy keszul gyarilag is a lapos ecset
-
nincs,eléggé kevés ecsetem van ha azt nézzük...6 ecset ha nem számolom bele a 5/0-s,és 1-es ecseteket amikből kettő van...de olvastam valahol hogyan lehet laposecsetet csinálni!:D -
Csoder #37807 Sztem ennyi elég is :)
nekem sincs sok, viszont most kellene vennem egy ötnullásat (nekem adode a tied?
) és egy nagyobb laposat, mert a másik már elég régi
-
Laposfeju ecseted nincs is?! En azt szeretem a legjobban! A legtobbet egy ezer eves Tomcat laposecsetem hasznalom (emlekeztek meg a Tomcat makettboltokra)..
Illetve ha valaki tud valamit az ecsetekrol az a Vallejo! -
Nekem se sokkal tobb van..kb 10-12db +2-3 gagyi ocso' ecset a mar vazol feladatokra ;)) -
Van osszeallitasi utmutato termeszetesen, es van benne festesi utmutato is..ellenkezo esetben eleg nehez lenne osszerakni... 
A ket linkelt kozul az egyik 1/72-es a masik 1/144-es meretarany...ez utobbi kicsi. (szamomra mindig is kerult meretarany volt) 72-es az altalanos meretaranyes foleg ezt ajanljak kezdoknek. -
nekem össz-vissz ennyi ecsetem van!:\
-
persze,hogy kapsz összeállítási útmutatót...nem nehéz összerakni,de kezdés ként lehet az 1/144-es /kék-fehér/ MIG érné meg jobban,de viszont az 1/72-es az nagyobb -
Jaja en is iroszer reszlegen vasaroltam par gagyi ecsetet ilyen celra...pl kivalo a putty pacsmagolasara..azutan mar tenyleg ki is dobhatod..mert a fele sorte oda lesz a muvelet vegen 
-
Én a fujimi Sky R32-est fogom megrendelni...
Ahhoz van a motor? Egyáltalán megéri? -
De ezek nem túl nagyok! -
Hú ez nagyon tetszik, meg ez csak nem tom hogy mennyire bírnám összerakni, meg ezekhez kell venni festéket meg ragasztót is! Amúgy kapunk hozzá összerakási útmutatót mint a BBURAGOhoz? -
Csoder #37797 én az ilyen "iskolai" ecseteket nem ceretem, könnyen hullik a sörtéjük, és beleragadhat a felületbe, viszont száraz koszoláshoz, poroláshoz, és egyéb ilyen műveletekre kiváló -
nekem vannak 1000 éves ecseteim is,amiről már jön le a fa "bevonat":D de van Herlitz ecsetem is,ami nem makett ecset,hanem rajz órán fest a nép vele temperával,meg vízfestékkel!:DD de ugyanolyan jó,mintha vennék egy Revellt pl -
Csoder #37795 "Ecsetet, minden maketthet újat veszek"
??
Hát én kiszoktam mosni az ecseteket higítóban, és oylan mintha új lenne, sztem pénzkidobás minden maketthez új ecsetet venni. -
de van a revellnek easykit részlege is,amit nem kell festeni,ragasztani,hanem csak pattintani kell,mint a Bburago-t,de ha van festéked,ragasztód meg miegymásod,akkor kedvedre szórakozhatsz rajta