69150
-
Volt bizony! A rohadt budos kurva fattyukat! -
Az biztos hogy a kis szarosokat is a homokozoban veresre pufoltem volna ha en vagyok ott...nekem most ettol is elszallt az agyam..nem hogy ott helyszinen...szerintem en mar a fogdaban ulnek gyilkossagert vagy halomozottan sulyos testi sertesert! -
tavaly is volt lopás?
-
A budos kurva anyjat azt! Nyilvanosan megkovezni majd karoba huzni aztan felnegyelni es a negy egtaj fele szetkuldeni a testreszeit egy tablaval hogy "Igy jar minden tolvaj!"
(Tancsak nem ez lopott tavaly is?!) -
jobbanmondva asszem értem,de nemtom mire megy ki a játék:D -
jaj ne,most csináljak képi illusztrációt? :\ -
-
na jólvan most van az h nem értem:D
-
Csoder #37945 :(
Pedig vártam a jeepes képeid.. -
grat! 
döbbenj le!:D--->#37914 és #37927 -
igen,meg az indexre,meg a féklámpára:DD
az egészre kivéve ott ahol világít majd,tehát csináld azt,hogy ami világít azt kimaszkolod,majd lekened ezüsttel ahol kell,majd az ezüst részeket maszkolod ki,és pirossal lefestegeted még ott ahol világít -
Ááááhh bazz! Most ertem haza (kep nem lesz..meg van melom es hulla faradt vagyok!)
Ha nem kellett volna elmennem mar kezemben foghatnam a hollandoktol rendelt cuccokat!!! De sajna el kellett ma mennem paksra....azert jo is volt a mai napban!
Nyertunk, igy holnap Magyar Kupa dontot jatszunk a Paksal!!! -
akkor lényegében csak a rükvercre kell ezüst... nem? -
csináld azt,hogy a piros réteg után lefested ezüsttel,így nem kell az üreget lefesteni! de ahol világít ott ne fesd le ezüsttel,hanem ott inkább több réteg pirossal -
nem feltétlen a rükverc miatt... mert a rükvercet úgyis le kell takarni:D (tudod, világítás) hanem mert azért vmennyire átlátsszik ez a festék... és ezüst háttérrel biztos jobb lenne a színe mint pirossal
-
mármint a hátsó lámpára gondolsz? végülis kilehet,így életszerűbb lesz egy picivel -
a kasztnin is kifessem ezüsttel a ,,lámpaüregeket,,? -
tudom:)) megjegyzem ám bölcs szavaidat:D
-
eddig jó! a rükvercet majd úgy csináld,hogy belülről ezüsttel!:) -
én is szeretem mikor a fél miliméteres alkatrészeket kell felragasztani!:D -
én meg festegetem a lámpát:))) az index rész most jön:P
-
asszem ez nem így megy,tehát te viszed le a makettedet,aztán ott kiállítják! írták is,hogy páran megőrzésre hagyták ott a maketteket a verseny után,csak a majmok meg megfújták!:\ -
Csoder #37931 franc, olyan kicsik hogy mindig elcseszem a szegecsek ragasztását :/
-
elmenne egy életre a kiállítástól a kedvem... mondjuk én azt sem bírnám nyugodtan h rengeteg makett között egy zötykölődő kamion vinné a makettemet:D:D -
lassan már mindenhova biztonsági őr,vagy rendőri őrízet kell! 
vagy lehegesztett ketrecben kell kiállítani a makettet,és akkor nem fognak vele játszani:D
szomorú sajnos,hogy idáig fajulnak manapság a dolgok!:( -
így vigyen az ember kiállításra makettet 

-
makettnfóról egy szösszenet ezzel kapcs.:
"A lopási történet végtelen egyszerű, a verseny utáni napon az aulában dobozokba helyezve várták az elszállítást a makettek. A személyzet felmosott és nyitva hagyta a hátsó ajtót, hogy száradjon a padló. A gyerkőcök meg belógtak és felkapták a dobozokat, "szerencsére" volt velük egy idősebb pénzéhes vezéregyéniség, ez a makettek nagy részét eladásra hazavitte. Pár makett maradt a srácoknál munkadíj gyanánt ezzel kezdtek játszani, amikor az Andris rajtuk ütött a fiával. A srácok bevallották kinél van a többi makett, a rendőrség meg rögtön házkutatást tartott a cikkben említett tettesnél, és visszavett mindent. Az egész kb 3 óra alatt lezajlott. Pénteken kapjuk vissza őket. Ennyi. Szerencsére az Andris intézte az ügyet, mert ő egy türelmes alkat...
Az újságnak meg jól jött a sztori. Eszméletlen dühítő dolog, de nem lehet visszacsinálni. Túlnyomórászt 1:35-ös járművek voltak. Gondolom attól kapott vérszemet a csapat, hogy látták 100eu-ért árulni az 1:35-ös tankokat a kiállításon." -
Hát ez...
Az embernek ilyen az eszébe sem jutna...
Nekem legalábbis a gyánúja sem merült fel bennem, hogy lenyúlhatják az autóimat...
De kb ha velem megcsinálták volna...
Hát, lehet, hogy a csákó egy pici kórházi kezelés alatt állna... -
és itt hol?:D mert nagyon sok izé van... nemtom h van angolul ez az állvány:d -
Puntigamer #37924 sztem sokat:D
http://www.hobbylinc.com
amúgy asszem itt van hasonló -
nem tudjátok hol lehet kapni ilyen fújóállványt és mennyit kérnek érte?
-
Puntigamer #37922 lolság, hát sztem aki, homokozóban játszik makettel, nemigen tudja mi az a D-day:D -
hát ja...nem tudom mit csináltam volna,ha pl Ubootal indulok a versenyen,azt megfújják,mert azt hiszik,hogy játék,aztán egy tó alján fog pihenni!:\ vagy a tigris tankomat,amivel itt szenvedek már egy éve,ő meg a homokozóban játszik Afrika Corpsosat,vagy a bokrok között D-Dayt 
-
Csoder #37920 Az ilyeneknek törném kezük-lábukat! -
nyulhun #37919 sztem macerás nekem a dragonhoz amit adtak jobban teccik. -
igen,de még csak gondolkodóban van a dolog!:) -
nyulhun #37917 friul gyártmány? -
nyulhun #37916 he?
-
ez megalol komolyan... -
hajjajjj-ajjajjj