69150
-

-
nem minden eseteben,tul.képp szabadon választott,de ahoz,hogy másmilyenre fesd kell lenni megfelelő infónak (képek elsősorban),meg matricának!:)
de ez kategóriánként változik,pl egy autót úgy festesz le ahogy akarsz,egy repülő már más tészta -
Fogom igen festeni! a belsejét nem akarom! Lehet hogy az üveget lefestem valamien szürkés színre(NEM BIZTOS)! Ti mindig ugyanúgy festitek le a gépet mint ahogy a papiron van? -
eddig nem rossz,de fogod festeni is(?),mert ha már felragasztottad a kabintetőt,akkor a belsejét már nem tudod festeni! -
a makett átlátszó darabjai mindíg is neccesek voltak...2 féle megoldás van:
1. nagyon kell vigyázni,hogy ne legyen ragasztós,a felragasztása előtt jobb megnézni ragasztó nélkül,hogy mit kell ragasztózni,és azt is nagyon finoman kell beragasztózni
2. lekell csiszolni a ragasztót 2000-es polírpapírral,majd felkell polírozni,és elvileg olyan lesz mint amilyen volt,de ilyet még nem csináltam,szal csak ennyit tudok róla!:) -
Nem folyt szét csak ami a kezemen volt az ráragatt a gépre! Sz@r ügy! -
REpcsi(1):
Képminőség elég gyenge! bocsesz!
-
Csoder #38306 nemtom, hasonló problémám nemigen volt eddig, majd talán az okosabbak megválaszolják :) De a legkönnyeb megoldás, hogy legközelebb vigyázz rá hogy ne follyon szét a ragasztó :D -
És mondjuk az üvegről? -
Csoder #38304 Nedves csiszoló papírral, vagy ha kényes helyen van, megpróbálhatod szikével felpattintani. -
Ti mivel szeditek le az esetleges ragasztó maradványokat a makettekről? -
Csoder #38302 Egy anyag amivel a matrica könnyebben felfekszik a felületre :) Ajánlott a használata.
FAQ-ban van is róla szó asszem, a Matricázás fejezetben. -
Puntigamer #38301 őő az meg mi?:D -
Csoder #38300 Matrica lágyító sem egy utolsó dolog ;) (Feltéve ha nem használtál) -
Puntigamer #38299 hm... jó 5let:)
-
nem rossz! én a matricát egy fülpucolóval szoktam rásimítani a felületre,így kijön alóla a felesleges víz,meg a buborékok is orvosolhatók vele -
Puntigamer #38297 kész a shelby:)
Sajna a hátán megszakadt a matrica, mert nem simul rá rendesen v.mi miatt, de amúgy sztem egész jó lett... bocsi a sok képért...
-
BAki itt! valami nem jó az árakkal! -
RCM #38295 Üdv,ugye hogy az Aoshima +gyanta a nyerő? -
NA kész van mindkét repcsi, most kisebb igazításokat csinálok és aztán lefestem! -
Én is! -
neem:D -
Jahh, ez a 190Evo Merci? Azt hittem egy Mitsu :D -
ez az:) -
igen,fujimi fekete evo II-es... 1999-en néztem már... nincs is nekik olyan:/ -
Nem jön be a kép, de ez egy Fujimi nem?
www.1999.co.jp/eng/plamo -
nem tudtok nekem mutatni olyan képet amin mutatják a doboz tartalmát erről az evo-ról?:d
kép -
Húúú.. 

Az a 25$ nem sok. -
Ok akkor nem teszek bele! -
Csoder #38284 Egyáltalán nembaj :) -
tudom h nem makett,ezért sry,csak gondoltam ilyn kérdéssel hozzátok fordulnék,hátha:D
szal: nem tudjátok hol tudnék szerezni bburago v bármilyen más modellben citroen xantia-t? előre is thx:)) -
Elkezdtem össze rakni a másodikat is! Nem tudom hogy baj e ha nem rakok bele pilótát? Szerintetek? -
Ohh...
Akkor a mielőbbi viszont látásra!
Aztán ne tartson soká :D -
Üdv mindenkinek!
El kell hogy búcsúzzak egy darabig. Elköltözök és az új lakásban még nincs net. a munkahelyemen meg tiltólistán van az SG.
Szóval, "I'll be back!!"
-
Hehe, add nekem a pisztolyt...
Bár nekem van, de egy régi Badger 350-es Single, nem egy nagy szám, de amíg nem veszem egy másikat, jó lesz
-
MAjd holnap, mer csak webkamim van azt már rosszak a fény viszonyok!:D -
honnan lehetne vajon rendelni egy 1/24-es Interceptort! 
nézegetem azt a japó oldalt,de nem tudom!
az az igazság,hogy soha nem rendeltem még külföldről!:D -
nekem meg kompresszorom nincs,de pisztolyom van:D -
kéne az 1/24-es Aoshima kit,meg a Mad Max Conversion Kit ami $25! :\ -
Hi All!
Meglett a kompresszorom, még nincs lefestve, meg nem végleges, de műxik legalább :D
Ki is próbáltam, yo lett...
Már csak egy jobb pisztolyt kell vennem...