69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • Seaweed
  • DJ RUSH99
    köszi:))
  • bazs1
    Ezek mire jók? A pisztolyokhoz?
  • Csoder
    próbálgatom a kipufogó pántjait megcsinálni a maradék maratásból... (az eredetit lefaragtam szikével majd csiszoltam)
  • Csoder
    "csomagban a Tamiya Weathering Master A es B szettek"

áááááwááúúú
  • Puntigamer
    jók lettek, gratu:)
  • RCM
    Szia,a legnagyobb különbség hogy fekete egy évjárattal fiatalabb.
  • Glpetyus
    szépek :)
  • Seaweed
    Valki kerdezte minap hogy hol es menyiert lehet kapni a Tamiya festoallvanyat!
    Itt es sirka 6400 forintba faj (szvsz ez nem is olyan veszes!)
  • Seaweed
    Nah atneztem a maketteket!

Eszmeletlen! Meg most is kapkodok a levegoert..es keresem az allam a foldon! Mind a 3 makett valami dobbenet! A KUB lanctalpasa, a Zil vontato...de meg maguk az Sa-2es raketak is....hat keszvagyok!

Nem veletlen irtak anno hogy az SA-2-es vontatoval a Trumpeter felkerult a Tamiya szintjere! ..Igaz is!

Jeeprol most nem csinalok kepet mert gyakorlatilag semmi valtozas nincs egyenlore az utolso berakott kep ota csak az hogy zoldre le lett fujva! Holnap azaz ma mar makettezni akarok (eddig szimeztem meg egyebek), es folytatni a Jeepet..foleg hogy megjottek a csomagban a Tamiya Weathering Master A es B szettek, amit ertelem szeruen ki akarok probalni a Jeepen..ezert este lesz kep vagy holnap!
  • DJ RUSH99
    azért arra kivi vok mikor lesz olyan makettem ami majd nagyobb lesz a bálnamercinél:DDD
  • DJ RUSH99
    igen,ennek én sem örültem:I hülye fejemmel nem gondoltam h átvilágítja:D
    legközelebb megpróbálok odafigyelni erre... ha nem lett volna olyan nehéz beszenvedni a ledeket a helyükre simán javítanám utólag,csak nehéz volt így nem piszkálom:D ugyanis alvázat le lehet kapni... tudjátok ilyen beakasztós,nem kell ragasztani:)) majd megcsinálom vmikor nyugdíjas időmben:DDDDD
  • DJ Skyline
    egyetlen egy bökkenő van a BMW-vel! a ledek telibevilágítják a fél autót!:D
    jobb lett volna ha sztirolból,vagy akár kartonból építesz köréjük egy kis dobozt,és nem lesz díszkivilágítás az egész autóban!:D
    amúgy jók,csak máskor erre figyelj
  • MikX
    Fűnyíró a lehjobb
    Jólett! A világítás is tök jó lett!
    Bár bevilágítja az egész elejét a led, de jó!
  • DJ RUSH99
    ennyi:))

• DJ RUSH99

• DJ RUSH99
    nah szal itt vannak a képek! ennek is vannak kisebb hibái,d sztem talán annyira nem szarvashibák,van amelyik az én hibámból adódott,van amelyik a makettéből,de én meg vok elégedve magammal! főleg h sikerült megcsinálnom a világítást,ami csak a fényezésnél volt nagyobb meló!

• DJ RUSH99
    nah megjavult:D leméretezem a jobb képeket aztán majd belököm ide:)
  • DJ RUSH99
    jah télleg... nekem a sima spoilere jobban tecc:D most úgy tervezem h ezt meg az evo mercit rendelem meg:) amúgy kész a bmw csak nem tok képet rakni mert beszart a bluetooth progim és nem tok képet küldeni:@@@:(((
  • gordon 24
    Nem Pl Nézd meg a hátsó spoilert.
    Az egyik ami a képen van az ha jól tudom az N-es Subaru utcai változata.
    A link a WRC utcai változata. Jó igaz semmi köze hozzá, de a spoilerek megegyeznek.
  • MikX
    Az első spoiler, hátsó, meg s szárny, meg gyengébb is
  • DJ RUSH99
    és mi a különbség vajh a 2 közt?
  • MikX
    Nem...
    Más, ez egy Spec C mint látszik...
  • Puntigamer
    úgy néz ki jaja, kb megegyezik:D
  • Puntigamer
    vágós:)
  • MikX
    úristen...
    Miket írok...
    Pedíg nem is ittam...

Szal fólis van rajta, és légbuborékos maradt, ezért vannak rajta...
  • DJ RUSH99
    szerintetek ez a kit megegyezik a képn láthatóval?

• MikX
    A szélvédőn mondod nem?
    Azok légbubik, mert fólis vanrajta, de sehogy sem jü, de le is szerem, és a Geró által javasolt módon fogom smoke-al fújni sztem...
  • Puntigamer
    jók, de a skyline-on sok a folt... ragasztó, vagy festék nemtudom, itt ott picit ködös...
  • MikX
    Jahh, én meg nem is nyomtam fel képeket, elfelejtettem, itvan a kész enzo, meg a Skyline:

• Puntigamer
    jóhvan, chill testvér:D
    nem olvastam el az összes hozzászólást, de igérem, megbántam:D
  • bazs1
    NA elkezdtem polírpapírral! Alakul!
  • Seaweed
    Szerintem eleg erthetoen leirtak hogy csiszolas majd polipasztaval polirozas...en is csinaltam mar ilyet..es mukodik a modszer...tokeletesen atlatszo lesz, es nyoma se lesz a ragasztonak (bar en nem szoktam osszeragasztozni az atlatszo reszeket mert azzal kezdem hogy kimaszkolom..igy az vedi...)
  • bazs1
    Akkor szopacs!
  • Puntigamer
    hát az üveget cseszheted:(
    mert a ragasztó megmarja az üveget, és attól kezdve, már ott nem lesz áttetsző...
    márha olyan műanyag üvegre gondoltál, mint pl szélvédő, ha meg tényleges üvegről beszélsz, akkor lazán le lehet szedni higitóval:D
  • Seaweed
    okok...meg nem ertemutol magam..most meg mindig a csomag szimes reszevel foglalkozok..ha odaerek a makettehekhez akkor csinalok fotot igerem!
  • DJ Skyline
    ezt is érdemes elolvasni,még ha nem is rak valaki össze autót akkor is érdekes lehet!:D
    Pillanatkép Dubai autóskultúrájáról
  • Csoder
    Jeepről jut eszembe... Seaweed
  • DJ Skyline
    Willys Jeepek itthon!:))
  • kbx
    Én már igen! A Skylinenál, mikor már minden készen volt, az üveg arra várt, hogy beragaszam, akkor vettem észre, hogy egy apró ragasztófolt van a szélvédő közepén!! Úgy hogy csiszolhattam 1000-el aztán 2000-el, majd 2500-el, aztán ruhávlal átpolíroztam, aztám jött a polírpaszta! A végeredmény csodálatos lett, semmi nem látszik!!!