69150
-
azta mit találtam!!! ezt eddig nem is láttam még! lehet megrendelem:)) -
Csoder #38432 Tisztára mint a németek, ezek is összeszedtek minden használhatót.. :D -
Csoder #38431 Jöhet 
pdf? -
Yamato v a Mushasi? -
ááááááez is dejooooooooooooooo....(olvassatok el a feliratot)...viszi a T-34-es a Jeep-et...keszvagyok...
-
...ez is de kurva jo dio lenne!!! Aztaa 
-
Durva foto! Megerne egy Diot!! (Megse votl olyan mindenhato az a Tigris!..Ivanek begyurtek a szonyeg ala...)
(ugyanazak a kep felirattal)
-
"Feknyom"-ot (alal MH) siman, elszinezodest nem. -
Erdekel?
-
jahhm köszi a felvilágsitást, hallotam dolgokat erröl a "dologrol" akkor ezzel jol lehetne imitálni pl a gumifoltokat is?
gondolok itt arra pl: bornout {gumiégetés} után az auto sárvédöjénél elöjönnek a gumi darabaji,szerinted ilyet lehet imitálni vele? gondolom igen, mert elég szép dolgokat lehet vele müvelni, amilyen képeket láttam rola eddig.
jah és még valami, a kipufogo elszinezödését meg lehet ezzel oldani, vagy marada festés? mert az ugye ilyen lilás kékes lesz, azt meg nem nagyon láttam a szinek között. -
egy kep:
-
Csoder #38422 Értem én. De még így is jobb lett szvsz, mint az eredeti. A háromszöget meg meg lehet oldani egy darabka sztirollal. De sztem azzal már nem szenvedek, hisz lehet, hogy nem is volt ezen a verzión, csak az öntést nem tudták/nme akarták máshogy megoldani a Dragonosok. -
nyulhun #38421 Amit én raktam fel ott a lényeg. Az a 3szög alaku lemez amit te kivágtál -
én ablak mellett ülök,szal nekem nem gond nappal a fény,de este ezek a sárgás műfények (szobai/asztali lámpa) nem a legjobbak...a vaku,meg átégeti a makettet olyan erős!:DD bár vannak kifejezetten jó képek,amik lámpánál készülnek
itt fel volt kapcs az asztali lámpám,mellette világított még a szobai is
itt meg csak a szobai
-
Hat ez utobbi mar melto allapotban is van legalabb es nem a rozsda zabalja fel epp!
-
Csoder #38418 lehet, de nem biztos :) -
Nah jo..sok mulik a fenkepezogepen is! Az en kepeim egy szimpa neon asztali lampanal keszulek! -
ilyenkor este nem jó fotózni...én nem szeretek este fényképezni,mert keine fény!:\ :D -
gyenge a vaku - kapcsolj lampat - rossz kifogas 

-
nyulhun #38414 Kevés a fény -
Nah megy ez ha akarod!
-
nyulhun #38412
-
nyulhun #38411 igen -
nyulhun #38410 Sztem kár volt kivágni -
Csoder #38409 Na most még kínozzál meg te is! :DD rohattak
Külföldről rendelted? -
nyulhun #38408 Tessék Kb 21 fontba került -
Cirka 5300-5400Ft-ba van egy ilyen keszlet!
(Ami perzse nem teljes ennel joval tobbfele van Mig-nel)
Tervben van nekem is vetel..talan majd pont a Jagdtigerhez. -
mennyi volt? -
Ez nem egeszen ugyanaz! A Tamiya ugy oldotta meg hogy ketfele ezkozt gyart! Az egyikk a set-ek amik a finom megoldasravannak, a toll szeru akril "vakolat" meg a vastagabb megoldasokra!
Miguel cege meg ennel joval tovabblepett. Tobbfele pigment tobbfele "meretben" es joval nagyobb felhasznalhatosagi szintel! (akar sar is keszitheto belole..a Tamiyabol kevesbe).
Sajna a latom fotozas nem megy
(fokusz a billentyuzeten van)..es igy nem tudom elolvasni hogy mik is vannak a dobozokra irva! Csinalj mar uj kepet ami ertekelheto plz!
-
nyulhun #38404 Ilyen nekem is van csak nem ilyen.
Két napja jött meg. -
hát abban is vok:/
simán megépítésre lenne 10000 jelöltem,de ilyen átalakítósra semmi 5let:((( -
Komoly bajban lehetsz ha mondani kell hogy mit epits meg makettben es nem tobzodnak 10000 szam a fejedben az 5letek! -
Gyakorlatilag atomfinom pigment..olyan mintha arkil festek meg lenne szaradva es ledaralva atomfinomra majd belegyomoszolve a dobozba (jah kb mint a puder :D)...vizzel nagyon jol katalizalhato.. Miutan megszaradt olyan mintha festes lenne!..es epp ez a jo benne!
Minden fillert megert! (7€ volt csak / set) -
tyűűű jó is lenne!! -
szerintem előbb nézz szét,hogy mi van makettben,aztán keresgélj tuning verziót
amúgy nincs asszem... -
ilyen van makettben? -
Puntigamer #38397 tyűha,riszpekt, kira lett -
a fehér sztem egész fasza:) de már nézelődök h mit kéne megcsinálni:P -
Igazad van!!! Ez minden csak nem szép. -
na de igényeset,ne ilyen hátőőő...maszlagokat,hogy szépen fejezzem ki magam!:D