69150
-
kicsit off,de :
-
Csoder #38593 -
ok,akkor egyhangú döntés szerint nem!:)
vége a "szavazásnak" !:D -
Én is abbahagytam 4-5-6 évre,most kezdetem újra nemrég.
Köszönhető a tápig-nak
-
szerintem se!! Jó ez így! -
sok a meló,pláne itt az sg-n a sok ész embert helyrerakni!:D (büntipontok) -
Csoder #38588 Az rég volt..
Kicsit feleleveníthetnéd a múltat, jatek-makett.hu-n pl most vannak akciók.
(Tudoom, nincs időd makettezésre :D) -
akkor itt az idő folytatni!:D sok szép makett kijött 97' óta,pláne csörömp' témában!:)) -
tényleg! :O -
makettEmEt
-
Egéybként,ha google-be beírjátok,hogy "makettezés" ,ez jön ki 4.-nek !
Szal ha vki akar,megtalál. -
hát én kb 97-ben vettem az uccsó makettomat, de szerintem se :) -
Csoder #38582 Hát én is petyus véleményén vagyok, sztem így jók vagyunk, mint egykis zártkörű makett-club ^^
De nekem valójában mind1. :)
-
ok,eddig 1 nem -
mindből roncs lett :) -
NE :P -
nnná...100 év után bővítettem az sgmakettet!:D felkerült "pár" link,meg írtam a főoldalra valami szart!:DD
Kérdés!!! a makettezes.lap.hu-n lehet linket ajánlani! ajánljam a fórumot,és akkor elvileg bekerül az sg topik a Fórumok közé ott az oldalon,vagy jó így ahogy most van?:) tulajdonképp semmi nem történne,csak egy idő után többen lennénk valószínűleg! ne csak 2 ember "szavazzon" ha lehet,hanem mindenki aki ide ír!:D
-
-
RCM #38576 Szerintem nincs gond ,másképpen gondolkodunk .Ennyi. -
Csoder #38575 "azzal valami szerintem nincs rendeben"
Hát ez egy elég tág megfogalmazás, és az is döntő szerepű kérdés, hogy nekem/neked mi/ki számít "normális ember"-nek. Nah, off, és ismétlem tényleg nem kötekedésnek szántam, csak mások a nézeteim, és zavart kicsit a hsz-ed. :) -
-
RCM #38573 Néhány dolgot azért leírnék a 38554-ben RatBag berakott egy képet és ez volt felette:"hogy tetszik?"nos én erről megírtam a véleményem és ezt most itt részemről ezt az egész kérdést be is fejezem:igen egy kilőt gépet vagy harckocsit gyönyörüen megcsinál valaki azt én is elismerem de ha valaki hullákal rakja körbe,tömegsirba lő a diorámán hadifoglyokat és közúti balaeseteket épít és ezt utánna nap mint nap otthon nézegeti azzal valami szerintem nincs rendeben.De ez az én véleményem és bár nem vagyunk egyformák azért bízom benne hogy nem vagyok ezzel egyedül. -
tom volt már,de erre kinek van pénze!? :o pláne készen,festve!
-
Jó az,nekem a Commando Car van meg,amiből Seaweed is épitkezik,meg ez a felső tamiya.
Nem is tudom melyik a szarabb :D
egyik kb 30 éves,a másik is csak 35... -
hmm
jók,kivéve az Italerit!:D -
ezek voltak nekem:
-
^^ -
amúgy jól néz ki,csak nagyon látszik a PS!:D de annyi baj legyen!:) -
Forbidden! :\
(szedjétek ki a http://www. részt,majd enter és bejön) -
Dekomoly .o -
nem sámli :o -
mennyi hibát felsorol már!
-
jaja,jó oldal.
Meglepő,hogy milyen "gagyi" az 1:15-ös Verlinden Jeep
-
ez egy állat,ez mindent összeszedett a willysről! pl a 2. Vh-s jeep makettek 3-ban komoly leírás van,hogy mi hiányzik a makettről! +fav. -
találtam egy fasza gportálos oldalt a willys jeepről...a képek/pictures-nél egy raklap kép van!
-
Azért a kettő "kissé" eltér egymástól.
Mer' mégha valakit kilapított volna....,de így ? És amikor kilött / lezuhant haditechnikát csinálnak? Az is "beteg állat" ? -
Csoder #38558 Az a "beteg állat" jelző szvsz túlzás. Attól, hogy egy embernek más az ízlése, mások az értékei, mer ilyet csinálni, és tetszik is neki, az még nem bűn. Attól, hogy kicsit eltér az átlag embertől, vagy az olyanaktól mint te, attól hogy más a személyisége, "nem megszokott", attól még nem kéne így megnyilvánulni róla. Nem lehet mindenki ugyanolyan, szerencsére.
A fentieket ne sértésnek vedd, csak már unom a megkülönböztető "fú, ez egy beteg" kijelentéseket. -
nyulhun #38557 A régi helyükkel szembe költöztek állítólag -
az tuti hogy nekem tamiya volt :) -
RCM #38555 Régen volt valami amit jó izlésnek hívtak,ez túl megy azon.Ez számomra az a kategória ami már volt fenn itt az oldalon amikor német katonák tömegsírba lövik a foglyokat!
Ez nem Neked szól természetesen hanem annak a beteg állatnak aki ilyeneket csinál.Próbálja ki azt az Alfát így az életben elmegy a kedve ettől garantálom.