69150
-
igen:) -
Fujimi? -
sztem nagyon fasza kit:) sokkal jobbat kaptam,mint amire számítottam! egy igazi pepecselős makett:D -
Én is gondolkozok hogy majd veszek egyet! VAgy lehet hogy Skylinet vagy nem tom! -
igen:) -
Ez egy 300zx? -
hy all! nekiestem a fairlady-nek:)
levágtam a gyári lökösökből amit kellett,hogy majd később felmehessenek a veilside-osok,meg elkezdtem a targatetőt... az egyik fele majdnem teljesen kész:D még finomítgatni kell majd..
( ezt a rész később szépen lecsiszoltam,csak nincs róla kép)
holnao jön a targatető másik fele... a dolog neheze:/
-
Nekem nem tetszik, szerintem izléstelen, etikátla ilyen diot csinálni! A kivitelezése, technikailag tényleg szép minden tiszeteltem, de a téma választás nem a legjobb! -
-
-
-
végülis igazad van...esteleg tudsz még ilyen vagy hasonlo diorámrákat??kiváncsi lennék rájuk -
Huu jo messze tanulsz akkor Kecsotol...
-
/Lehet, mindenesetre nem vagyok vele egyedül.../
Egyébként nem, nem Szhelyi vagyok, de ott tanulok. A térképet meg thnx, meg fogom keresni. Mégegyszer kösz az útbaigazítást. =) -
Csoder #38700 Ja, és a képen ne a nyilat figyeld, hanem a világos részt. ^^ -
Csoder #38699 Szhelyi vagy? 
Váci 72.
Már pontosan nem is emlékszem, de valahol itt:
http://www.sg.hu/galeria/10856732431146846388.jpg
Asszem egy tömbház aljában
Az útról/járdáról látni.
A bejárat felett van egy BYG Computer&Modell tábla. -
nyulhun #38698 Ha az erkölcscsőszt rám értetted akkor 1 kicsit el vagy tévedve. -
(Részemről csak egy kérdés... a haditechnika mégis, miről szól? Vagy az mivel etikusabb...? Ha cinikus akarok lenni, ez is csak haditechnika, szemlélteti az MP-40 képességeit. Ha meg nem akarok cinikus lenni, akkor is megjegyzendő, hogy még csak vér sincs a dión. Egyébként pedig akciót akarsz látni? Igen, a diorámák többségén megjelenített "akció" kimerül egy-két cigarettázó, kilőtt harckocsi mellett elkocsikázó bakában. Vannak olyan diorámák is azonban, amelyek golyót kapott, patakba vérét eresztő SS-katonát, vagy német harckocsik által péppé taposott amerikai hullákat jelenítenek meg, az mivel humánusabb vagy etikusabb? Legvégül, egyébként pedig az alkotói szabadság már elég régen alapelv bármilyen területén a kreációnak. Véleményezhetsz, de amikor már csak fröcsögsz és ítélkezel, attól még messze nem leszel "több" az alkotónál. Sőt.
Elnézést kérek, ha fölöslegesen folytatom a már lezárt vitát, de az önjelölt mártír-erkölccsőszök láttán mindig kinyílik a bicska a zsebemben, ám töröljenek, de le kell írnom.)
Egyébként Csodi, francba már, áruld el légy szíves, pontosan HOL a francban is van az a makettüzlet a Váci utcában? Nyárra akarok valami csörömpöt venni magamnak, de a Borostyán páhnzárájai már megvoltak. :) -
Ha a fasiszta brutalitást akarta bemutatni, akkor tökéletes jól választott témát.
A makettezéshez, szrintem ez is vele jár. nem elég tudni milyen fegyverekkel, járművekkel és felszereléssel voltak ellátva a csapatok, és azok pontosan hogy néznek ki. Nekem nagyon bejönnek, az ilyen elrettentő példák.
A háború nagyon mocskos dolog, fura, hogy amcsik azért élnek jól, mert folyton háborúznak.
/off -
köszönöm! valoban lehetett volna jobb témát találnia a készítőnek mert ha ezzel emléket is akartak állítani akkor sem ez a megfelelő modja...maga a dioráma jol van megcsinálva de más témában kellett volna ezt kamatoztatni...tankok vagy egy háborus csendélet...bármi -
nincs probléma,én is már sokszor linkeltem be olyat,ami már volt!
-
hát szép kötélzete van az már biztos! -
nem gond..de ez a hajo ha jol emlekszem pl nem volt meg -
bocs, nemkem ugyan ugy uj volt mint ez a hajo is az 

-
Ok ;)
Lassan kesz lesz a Jeep is (bar mostanaban bringa javitasal meg fejlesztessel vagyok full elfoglalva..szal hozza se nyultam azota miota kepet raktam be rola), azt fel teheted majd. -
nnna...feltettem Seaweed 3 makettjét az sgmakettre!:) -
voltmar vagy 1-2 eve -
nyulhun #38687 Ez királ! -
Ez a faszi tutira órás :)))) és g*cire nagy türelme van és nyugdíjas... -
Elöbb találtam ezeket a képeket, és én lehidaltam töle!!!!
All Aluminum Corsair Model by Dr. Young C. Park
Ha már volt akokr sorry érte! -
nyulhun #38684 Csak most jöttem haza és mit látok sárba tiporják a szólás szabadságot a szabad vélemény nyilvánitást. Pedig csak 1 pár napja nyertek a komcsik. Mi az hogy ne vitatkozzak veled? De legyen okos enged... ismered. Az utolsó szó jogán írtam e szavakat. Részemről is vége. -
Így gondoltam én is Park talán Citröennel ment... -
Mig-15 : Dragon 1/72
Mig-21PF: Fujimi 1/72
Su-7BKL: KP 1/48 -
Seaweed még annyit,hogy:
méretarány / gyártó / makett neve
kösz!:) -
nah meg kep az sgmakettre (pedig csak a lap aljan levo keresot hasznaltam hogy megkerressem a regi hszeim
)
-
hát én sem vagyok egy nagy rally szakértő,de nem egy autóban voltak...Burnsnek Reid volt a navigátora, Park meg Markko Martiné ha minden igaz! -
kiskrapekkk #38678 HONLAPOM:www.gportal.hu/rjani
lécci nézzétek meg
elörre is köszi
véeményeket a honlapomon található fórumba lécci -
Skyline
Burns és Park egy autóval mentek?
Most hirtelen nem vagyok benne biztos, hogy igen, sztem keverem vmivel, homályosíts már fel lécci... -
Jah ok -
Jovan maaa ok-ok...tessek par kep kezdesnek: