69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • DJ RUSH99
    igen:)
  • bazs1
    Fujimi?
  • DJ RUSH99
    sztem nagyon fasza kit:) sokkal jobbat kaptam,mint amire számítottam! egy igazi pepecselős makett:D
  • bazs1
    Én is gondolkozok hogy majd veszek egyet! VAgy lehet hogy Skylinet vagy nem tom!
  • DJ RUSH99
    igen:)
  • bazs1
    Ez egy 300zx?
  • DJ RUSH99
    hy all! nekiestem a fairlady-nek:)

levágtam a gyári lökösökből amit kellett,hogy majd később felmehessenek a veilside-osok,meg elkezdtem a targatetőt... az egyik fele majdnem teljesen kész:D még finomítgatni kell majd..

( ezt a rész később szépen lecsiszoltam,csak nincs róla kép)

holnao jön a targatető másik fele... a dolog neheze:/
  • kbx
    Nekem nem tetszik, szerintem izléstelen, etikátla ilyen diot csinálni! A kivitelezése, technikailag tényleg szép minden tiszeteltem, de a téma választás nem a legjobb!
  • Seaweed

• Seaweed

• Seaweed

• csn tamás
    végülis igazad van...esteleg tudsz még ilyen vagy hasonlo diorámrákat??kiváncsi lennék rájuk
  • Seaweed
    Huu jo messze tanulsz akkor Kecsotol...
  • PrasCo
    /Lehet, mindenesetre nem vagyok vele egyedül.../
    Egyébként nem, nem Szhelyi vagyok, de ott tanulok. A térképet meg thnx, meg fogom keresni. Mégegyszer kösz az útbaigazítást. =)
  • Csoder
    Ja, és a képen ne a nyilat figyeld, hanem a világos részt. ^^
  • Csoder
    Szhelyi vagy?
    Váci 72.
    Már pontosan nem is emlékszem, de valahol itt:
    http://www.sg.hu/galeria/10856732431146846388.jpg
    Asszem egy tömbház aljában Az útról/járdáról látni.
    A bejárat felett van egy BYG Computer&Modell tábla.
  • nyulhun
    Ha az erkölcscsőszt rám értetted akkor 1 kicsit el vagy tévedve.
  • PrasCo
    (Részemről csak egy kérdés... a haditechnika mégis, miről szól? Vagy az mivel etikusabb...? Ha cinikus akarok lenni, ez is csak haditechnika, szemlélteti az MP-40 képességeit. Ha meg nem akarok cinikus lenni, akkor is megjegyzendő, hogy még csak vér sincs a dión. Egyébként pedig akciót akarsz látni? Igen, a diorámák többségén megjelenített "akció" kimerül egy-két cigarettázó, kilőtt harckocsi mellett elkocsikázó bakában. Vannak olyan diorámák is azonban, amelyek golyót kapott, patakba vérét eresztő SS-katonát, vagy német harckocsik által péppé taposott amerikai hullákat jelenítenek meg, az mivel humánusabb vagy etikusabb? Legvégül, egyébként pedig az alkotói szabadság már elég régen alapelv bármilyen területén a kreációnak. Véleményezhetsz, de amikor már csak fröcsögsz és ítélkezel, attól még messze nem leszel "több" az alkotónál. Sőt.
    Elnézést kérek, ha fölöslegesen folytatom a már lezárt vitát, de az önjelölt mártír-erkölccsőszök láttán mindig kinyílik a bicska a zsebemben, ám töröljenek, de le kell írnom.)

Egyébként Csodi, francba már, áruld el légy szíves, pontosan HOL a francban is van az a makettüzlet a Váci utcában? Nyárra akarok valami csörömpöt venni magamnak, de a Borostyán páhnzárájai már megvoltak. :)
  • LSL
    Ha a fasiszta brutalitást akarta bemutatni, akkor tökéletes jól választott témát.
    A makettezéshez, szrintem ez is vele jár. nem elég tudni milyen fegyverekkel, járművekkel és felszereléssel voltak ellátva a csapatok, és azok pontosan hogy néznek ki. Nekem nagyon bejönnek, az ilyen elrettentő példák.
    A háború nagyon mocskos dolog, fura, hogy amcsik azért élnek jól, mert folyton háborúznak.
    /off
  • csn tamás
    köszönöm! valoban lehetett volna jobb témát találnia a készítőnek mert ha ezzel emléket is akartak állítani akkor sem ez a megfelelő modja...maga a dioráma jol van megcsinálva de más témában kellett volna ezt kamatoztatni...tankok vagy egy háborus csendélet...bármi
  • DJ Skyline
    nincs probléma,én is már sokszor linkeltem be olyat,ami már volt!
  • flamerPUG
    hát szép kötélzete van az már biztos!
  • Seaweed
    nem gond..de ez a hajo ha jol emlekszem pl nem volt meg
  • flamerPUG
    bocs, nemkem ugyan ugy uj volt mint ez a hajo is az
  • Seaweed
    Ok ;)

Lassan kesz lesz a Jeep is (bar mostanaban bringa javitasal meg fejlesztessel vagyok full elfoglalva..szal hozza se nyultam azota miota kepet raktam be rola), azt fel teheted majd.
  • DJ Skyline
    nnna...feltettem Seaweed 3 makettjét az sgmakettre!:)
  • Seaweed
    voltmar vagy 1-2 eve
  • nyulhun
    Ez királ!
  • Jagi
    Ez a faszi tutira órás :)))) és g*cire nagy türelme van és nyugdíjas...
  • flamerPUG
    Elöbb találtam ezeket a képeket, és én lehidaltam töle!!!!

All Aluminum Corsair Model by Dr. Young C. Park

Ha már volt akokr sorry érte!
  • nyulhun
    Csak most jöttem haza és mit látok sárba tiporják a szólás szabadságot a szabad vélemény nyilvánitást. Pedig csak 1 pár napja nyertek a komcsik. Mi az hogy ne vitatkozzak veled? De legyen okos enged... ismered. Az utolsó szó jogán írtam e szavakat. Részemről is vége.
  • Jagi
    Így gondoltam én is Park talán Citröennel ment...
  • Seaweed
    Mig-15 : Dragon 1/72
    Mig-21PF: Fujimi 1/72
    Su-7BKL: KP 1/48
  • DJ Skyline
    Seaweed még annyit,hogy:
    méretarány / gyártó / makett neve
    kösz!:)
  • Seaweed
    nah meg kep az sgmakettre (pedig csak a lap aljan levo keresot hasznaltam hogy megkerressem a regi hszeim )

• DJ Skyline
    hát én sem vagyok egy nagy rally szakértő,de nem egy autóban voltak...Burnsnek Reid volt a navigátora, Park meg Markko Martiné ha minden igaz!
  • kiskrapekkk
    HONLAPOM:www.gportal.hu/rjani
    lécci nézzétek meg
    elörre is köszi
    véeményeket a honlapomon található fórumba lécci
  • Jagi
    Skyline

Burns és Park egy autóval mentek?
    Most hirtelen nem vagyok benne biztos, hogy igen, sztem keverem vmivel, homályosíts már fel lécci...
  • Seaweed
    Jah ok
  • Seaweed
    Jovan maaa ok-ok...tessek par kep kezdesnek: