69150
-
Ha van dombornyomott bankartyad en a helyedben kulfoldrol rendelnem meg! Par nap es ott van, plusz altalaban mindig van "minden" raktarok. -
jaja és ami még nagyon dúrva, az kicsit lejjebb egy teljes műszerfal szett de az csak előrendelető, majd telefonon utánaérdeklődöm hoyg mennyi idő kb mmire az megjönne..... -
megnéztem én is,azt a 2-t tudod is rendelni! ha ott van a ikon,akkor raktáron van nekik! mázlid van!:D
-
wow, modellposta.hu-n, egyből meg is találtam mind a 2 létező külső/belső maratást. :) köszönöm a segítséget -
hali
replica.hu, ő náluk van eduard maratás(igaz ők nem postázzák el neked),de a fabulisék (fabulis.hu) is tudnak szerezni,és ők el is küldik!! hát választék az olyan,hogy örülj ha kapsz!:D de tényleg,szal nagy mázli ha épp van az amit keresel! -
Sziasztok!
Én jó 5-6 éve nem makketteztem már, habár akkoriban imádtam, de most barátnőm meglepett egy gyönyörű 1/35-ös UH-60L BLACKHAWK-kal (Academy). Az lenne a kérdesem azokhoz akik jártasak az itthon kaphatő kellékek, kiegészítők világában, hogy mekkora választék van Eduard maratásokból illetve, hogy honnan lehet ezeket beszerezni itthon, (ha lehet egyáltalán).
Köszi
Ő az egyébként:
-
Törökbálniti Corának a külsö boltjai egyikében én láttam pick-up NASCAR autot, és még el is volt értékelve, amikor én kint voltam kb 1 honapja, nagyon szanálták a maketteket, és a régebbi dobozokat dobálták ki iszonyat kevés pénzért! az is valami 2300 volt ha jol emlékszem, egy probát megér
-
Törökbálniti Corának a külsö boltjai egyikében én láttam pick-up NASCAR autot, és még el is volt értékelve, amikor én kint voltam kb 1 honapja, nagyon szanálták a maketteket, és a régebbi dobozokat dobálták ki iszonyat kevés pénzért! az is valami 2300 volt ha jol emlékszem, egy probát megér
-
-
-
Igen tudom hogy ók foglalkoznak NASCAR makettekkel, de nem tudom hogy Truck-ot is gyártanak-e . Az én egyik autűm is AMT: -
Jaja,AMT-ből régen rogyásig voltak a boltok polcai. -
az AMT régebben gyártott ilyesmiket,de nem tudom,hogy lehet-e még kapni!
-
Ileneket keresek Makettbe, nem tud valaki olyan helyet ahol lehet ilyet venni?
Imádom a NASCAR-t nagyon kéne egy Craftsman Truck Két Nextel Cup-os Autómhoz
-
Np,itt minden elfér :D -
Soryyyyyyyyyyy!!!!!!! Nem Direkt! -
wrong tápig 
:) -
Én is!! Legjobb Sport!! -
Hat nekem a bringa olyan minta cipo...mas kisgyerek koromban is a szomszed hazba is bringaval mentem at
Nagyon szeretek bringazni!
-
Aha!!! Nagyon jó irány!!! SPORTOLNI!!!
Jó bicozást akkor és a tervek megvalósűlását kívánom!!!! -
Jah meg majd akarok uj valtot elol hatul...de azt is majd kesobb x-edik korben... -
Kecskemet nagy placc...a usztan...domb is csak mudomb van (vizmubomb)...szal street csupan. Nincs egy uber 400K-s bringam csak egy Merida Kalahari 575 vaz, ezen csereltem le az alap telot(2-3K-s RST volt rajta...gyagyi szar volt..) most egy RST Omega Combora..meg az ezer eves BCA montim is ujjitom fel szal Meridarol az azzal vett alap Suntour hatomu atkerult, es vettem helyre egy Shimano Deore hajtomuvet izmos pedalokkal! Kellenek alam az ilyenek..ha "sovany" vagyok is akkor is 90-100Kg a "versenysulyom"..szal elkepzelheted..amugy meg nem kimelem...pedal, monoblokk az nalam 1-2 ev max...most pl uj monoblokkot is kellett vennem mert szethajtottam a Merida gyari monoblokkjat 
(meg par aprosag volt meg "csomagban"...ezutan akarok majd meg egy komolyabb felnit fuzetni magamnak, meg elore tarcsat rakni....de ez mar most nem fert bele..majd masodik vagy harmadik korben...igy is kurva sokban van mar a bringa :|)
-
Milyet????? Ez érdekel én is nagy bringás vok!!! Dh-Ds? Te mit nyomsz? -
-
off:
uhh bazz ma cak 80K-t koltottem bringara..ebbol 2/3-a az uj telo volt...
kesz is vagyok...egesznep bringat szereltem...
ON: -
hogy állsz a dizájnnal? :)) -
Puntigamer #38808 ááá, neeee, ez beteg:D -
nyulhun #38807 Az bizony . Huzagolás miazmás
-
Csoder #38806
jajjj fiiinom.. hakakaka
-
-
-
Rambina wazz:DDD -
nyulhun #38802 Hurrá megjött a lövegcső. -
hát nemtudom milyenek a géppel való festés mai technológiái, de szerintem olcsóbb kézzel... -
Az biztos.
Csak abból gondolom,hogy azt írják,hogy festve,készen szállítják :o -
csak a mihez tartás végett...:D -
Há én nemtom, de nagyon ott vannak... -
Ezeket gép festi nem? -
komoly -
ikon,akkor raktáron van nekik! mázlid van!:D