69150
-
nyulhun #38914 igényelj a banktól -
na olyanom meg megint nincs 
-
jó,ott pl igazad volt.. de az ilyen tippekkel kapcsolatban tényleg csak ide tudok fordulni! -
nyulhun #38911 Lehet sima kártyával is ha dombor nyomott -
Csoder #38910 Akkor keress tovább. és olvass vissza több fórumban is. Sok kérdést, és sok VÁLASZT fogsz találni.
Hogy mit kéne bevallani? Azt, hogy tudnál te összeszedettebb is lenni.
Pl ezek a kérdések feleslegesek voltak nem? Tudsz te néhány online modell-makett boltot, de mégse mentél oda szétnézni, hanem itt megkérdezted előbb.
"neten lehet ilyet rendelni vhol?"
"mennyi a legolcsóbb? nem tudod?" -
nyulhun #38909 thx de én nem vagyok az -
nyulhun #38908 thx de én nem vagyok az
-
igen,idáig én is eljutottam.. csak haverom mondta h nem lehet paypallal fizetni:(( akkor hogyan lehetne innen rendelni? 
-
nekem nem így tűnt,hanem így:
,, meg ne próbálj (megint) kérdezni,mert úgy tökönrúglak,hogy a heréiddel fogsz makettezni!!!
-
mit is kéne bevallanom magamnak?
amúgy meg nemtudom hogy kéne keresnem.. hidd el egész nap ezt a témát bújom,és minden (külföldi) tutirial oldal megvan már,de nekem magyar kéne... magyar makett oldalakat is láttam már,nem egyet,de semelyik nem ért egy **-t se!
-
Vannak itt is,bármilyen hihetetlen.
-
Talán a "shipping" gombot nyomd meg 

Eddig voltam okos,mert külföldről még nem rendeltem soha semmit
-
nyulhun #38902 Kérdezz nyugottan azért van a kezed hogy klimpírozz vele és a forum meg azért hogy válaszoljanak -
na basszus:D következő vitatéma: NEM IS VAGYUNK PROFIK!!!!
-
KÖSZÖNÖM!!! 

-
nyulhun #38899 profik? hol?
-
hidd el,egybe írnám a dolgokat,ha lehetne,de ezek nem 1xerre jönnek.. mert pl kitaláltam h milyen lesz az integra,akkor annál volt kérdésem,de azt az oldalt ahonnan ezeket a lökösöket lehetne venni valahogyan ( nem tudod hogyan?ez az az oldal [megint egy kérdés[#idiota]]) és akkor ezzel megint jött egy kérdés:)) sajnálom,hogy zavar ez titeket,higyjétek el nem direkt csinálom
-
Csoder #38897 Nagyon sok cikk, és folyóirat is fellelhető a zinterneten. És fogd már fel, hogy olyan apróságokkal, alapvető dolgokkal bombázol minket, amit kis időráfordítással seccperc alatt megtalánál a zzzinterneten, vagy rájönnél magadtól. És amit petyus is mondott, az is szemszúró hogy hsz töredékekben nyafogsz.
Valdd már be önmagadnak. Csak az idióta tart ki tévedéseiben. -
Hi. Ritkán szoktam ide irogatni, de mindig figyelemmel követem az eszmecserét. Nem akarok beleszólni, de nem értem miért kell bántani szegény srácot amiatt hogy sokat kérdez. Senki nem ugy született hogy tud makettezni, és mindenki örül(t) a jo instrukcióknak. Ha valaki kérdez akkor az azért van, mert kiváncsi a ti véleményetekre is (azért kérdi tőletek), és szerintem biztos megfogadná a jo tanácsokat. Szerintem ez a fórum is azért jött létre hogy (és javítsatok ki ha nem igy van) információt, tippeket, trükköket cseréljünk egymással. Lehet hogy egyszerübb lenne a választ leírni a piszkálódás helyett.
További jo makettezést mindenkinek. -
Felőlem kérdezz csak nyugodtan.
(álltalában úgyis csak autós kérdéseid vannak,szal.. :D )
De egy jótanács: próbáld meg inkább összeszedni egy hsz-be a kérdéseket,ne egymás után 362527-hsz-en keresztűl téged "kelljen" olvasni...,mert szerintem sokaknak az nem tetszik - megjegyzem:némi joggal :) - .
(egyébként meg én pl. olyan távol vagyok a profitól,mint te a szépségtől:),de azért htx
)
-
LOL
-
nincs itt már rég szó semmiféle mértékről... lassan azért is leb*ást kapok,ha megkérdem: hogy vagytok? -
mekkora ték
-
nem hőbörgök,csak unom... van egy makettes fórum,veletek profi makettezőkkel,és itt vagyok én,közel sem profi,de az szeretnék majd 1x lenni! vannak időnként kérdéseim,amelyekkel hozzátok fordulok,mert ti értetek hozzá (abból adódóan,hogy profik vagytok) mielőtt vmi baromságot csinálnék! nemtudom ezen mi kivetnivaló van! hová kéne fordulnom,ha nem hozzátok? vagy az a baj,hogy nem tudom magamtól? úgy kellett volna születnem,hogy tudom?ti úgy születettek? -
Csoder #38890 Kérdezni szabad, csak mértékkel. -
lehet menni a gumiba vitatkozni! -
Tényleg nem a GYÁRI type-r.
Merhogy' az ilyen.Az más,hogyha arra jó.
Amúgymeg mit hőbörögsz? -
azt tudnám mi a jó büdös francnak van ez a fórum,ha nem szabad kérdezni!!! 

arról megennyit,hogy nem type-r!!!!
-
1. Ez nem a Type R lököse
2. fogalmam sincs(megint jönnek a hülye kérdések!!!
)
-
találtam egy elég faja dolgot... integra type-r front:)))
ezt elméletileg fel tudom műteni az én integrámra is?
-
nyulhun #38884 Vagy a jó öreg Neoflex
-
KÉPT Plz! -
Kopi Papa #38882 Hi!
Van 2-3 Gari eladó felnim! Ha valakit érdekel írjon: [email protected]
-
Viszont ha az nincs,akkor a sima autó-gitt is kiváló :P -
nyulhun #38880 Csak nincs mindenkinek több ezer ftje rá.
-
Ja es ha mar ittttratunk ugye nem veletlen ajnaroztam a Tamiya Light-Curing Putty-t...az egy isten! nonpluszultra! -
oksa,asszem majd szerzek vhonna egy ilyen pity-puttyot
köszi mindenkinek a segítséget meg a türelmet
-
Probald ki...nem tudom...az BIZTOS hogy nekem eszembe se jutna massal tomiteni mint makettezeshez GYAROTT tomitoanyaggal.<= pont mint PONT! -
kezdődik... -
Csoder #38875 De igen. Csak már unom, hogy minden kis apróságot megkérdezel itt, és csak utánna nézel szét a neten.