69150
-
Nekem egy bajom van! Az a gyarto logok! Vagy mindent vagy egyet se! mert az Airfix....khmm tobben utaljak mint szeretik....vagya Fujimi?! szinte mar csak az autosok "mekkaja"...enyi erovel kovetelhetnenm oda a Dragon vagy a Trumpetert is....szal inkabb semmit.
Amugy nekem tokeletesen megfelet a regi design is. Persze ha akartok ujat az nem igazan zavar..ugysincs szerintem semmi jelentosege az egesz lapnak. (Ha ugylatnam hogy lenne akkor felrakhatnam a Bop-ra/sajat lapomra is a makettejeim....sot BOP-on fentlesznek...egyszercsak amugy is cikkent) -
Puntigamer #39113 egyenlőre ilyen...
a maketteink, és a tagok még nincs kész, az kicsit bonyolultabb lesz...
Tessék meglesni -
Jahh, közben meg én szétbontottam az Enzo-t (hálistennek nem volt erősen ragasztva, gondoltam rá, hogy Móvár után javítok rajta :D), kiszedtem az ablakokat, és kijavítom a hibákat, meg lefújom Gunze lakkal, hogy szebb fénye legyen...
A Chevelle is készülődik, csak nincs túl sok kedvem mostanában hozzá, mivel sok munka van azzal a felfüggesztéssel... -
Hát ezen semmi csicsa nincs, egész jó lett/lesz... -
Puntigamer #39110 dologozom az ügyön... de ha nem tetszik nemcsinálom tovább...
feleslegesen hadd ne dolgozzak... tudom sky hogy nem neked van bajod vele...
De jólenne ha rush megmondaná miért csicsás? -
ezen mi a csicsa?
-
új dizáááájn?
sztem nagyon jó ami most van
nem az a csicsás fosch
de ti tudjátok
-
majd ha kész lesz az új dizájn!:) -
sky,mikor láthatjuk végre kbx makettjeit sgmakett-en? 
-
Nekem is:))) csak az enyémen allítható a fújás vastagsága + olcsobban vettem... -
Sziasztok. Tudna valaki segíteni? Szeretnék venni nyomtatható matricát maketthez, és találtam a fabulison, van is nekik raktáron. A gyártó ACT. Tud rola vki vmit?
Milyen minőség, mekkora méret? stb..
Köszi -

Képet a hajóról :)
Enyém kész lett azóta,képek a galériámban
-
képet a ladikról! :) -
Köszönöm!
(azért nézegetem) :) -
:DDD
-
MADE IN HUNGARY -
Ez a replica.hu kurva értelmes oldal,épp fél éve nem frissítik,azt se tudni mi van a raktáron...
Pedig van 1-2 jó makettjük. -
Kossze
-
mit gondolsz,kinek raktam be?
-
-
és ehhez itthon jó az alkatrészellátottság? nagyon jó áron van , gyönyörű szerszám... -
Ez meg van!
Dobozban elkeszultet varva
-
De vot! en raktam be! Keresd vissza (vagy 1 eve)... -
nemvót -
:) -
ez jó nagy lehet :) -
Vóóóóóóóóóóóóóóótmááááááááá! (rradasul errol beszeltem mikor MIG cuccoka neztuk) -
ehhh
-
Elelg ertelem szeru volt az atutalas....legtobben csak sajat orszagbol fogadjak el. Bankartyazzal en is azzal csinalom. -
KATÁNAK boldog szülinapot :)
(bár nem ír ide mostanában
)
-
tudsz a kártyával fizetni neten? ha igen maguknak váltják -
nem jó..."Only possible with german bank account!"
marad a creditcard..és hogy működik,hogy megadom a kártyaszámot,egyebeket,és ők lehúzzák a pénzt a kártyáról!? mert ugye FT van a kártyán,ők majd átszámolják maguknak €-ba a pénzt? vagy €-t kell feltenni a kártyára?:DD
soha nem csináltam még ilyet,nem értem
-
hajómakettjeik jók. -
én a hellert kerülöm,nincsenek jó emlékeim vele!:) -
És csak 12 K 

-
Vááá,inkább / + ez is kéne :CCC
Dedurva .o -
ehhh....nc. -
mert ez Mo. pl múltkor mikor kerestem a willys jeepet,akkor felhívtam a Kolosy téri boltot,és azt mondja,hogy "hát nem tudom,hogy van-e,de nem tudom most megnézni"...ja persze,a fószer ott ül karnyujtásnyira a harcjármű részlegtől,soha nem tud semmit megnézni...múltkor is,kerestem tamiya maszkolót,és azt mondja,hogy "hát megkéne néznem,hogy van-e"...az egész bolt nincsen 20 négyzetmézer,de nem bírna felállni a székből 10 másodpercre...-dASdasADS -
jajdeguszta
40 euro....a 2 hajó ha külön veszed meg,majdnem 70 :o
+ szép a csomagolás,van hozzá festék,ecset,meg vmi dvd is. :o
Itthon mért nem árúlnak ilyet? :C -
Szerintem a masodik banki atutalas