69150
-
:D -
Jaj,jön a Nyulhun : -Ny -
nyulhun #39914 Ja és régebben csak Tamiya makettet vettem. -
nyulhun #39913 1-2 makett. Jó pár makettet láttam olyat is amikről csak hallottatok. És ezt nem nagyképűségből mondom. De télleg. Úgy hogy van viszonyítási alapom.A Dragon amit most művel a készleteivel az nem semmi. A Tamiya csak a nevéből él sztem. Ezt csak a AFVre értem. -
ne ítélj egy esetleg két makett után -.- -
oks -
nyulhun #39910 Tucc olvasni? Mit írtam utoljára? -
Csoder #39909 dragonbuzie vagy?
Attól hogy a dragon mostanában elkényeszteti a vásárlóit minden széppel és jóval, attól még a tamiya egy szuper márka marad, szuper makettekkel, szuper kiegészítőkkel. Egyszóval, NEMszar! -
nyulhun #39908 ok bővítés. Ráadásul szebbek a dragon makettek jobb a kidolgozásuk -
ez mind szép és jó,de ha ezen az elven gondolkozunk,akkor minden gyártó egy nagy szar ami nem ad a maketthez feljavítót,miegymást! :) -
váó.. -
nyulhun #39905 Indoklom ua. a pénzért a Dragon sokkalta fullosab készletet add. Amíg 1 Tamiya Panther kb. 11 e ft és nincs benne szinte semmi addig 1 Dragon klt 9.10 eftért tele van rézzel alu csővel meg a fenetudja még mivel. Ennyi. -
Seaweed nekem megvan ez a készlet M.óváron vettem.Talán már itt is linkeltem azt a kazan féle feljavitot amit találtam hozzá de már nem lehet kapni.Pedig abban volt minden uj orr rész, fügöleges vs és futoakna, fülke egyebek.A panelvonalak kiáloak de hajszálvékonyak.
Esetleg ha kérhetem (ti azért több helyen megfordultok makettes oldalakon és több infotok van arrol hogy ki mikor tervez valamit megjelentetni hozzá)akkor dobjatok nekem egy pm-et ha van valami beszerezhetö feljavito hozzá,mert csak porosodik addig.Pedig ezt agyon akarom részletezni mivel referencia anyagbol nincs hiány hálam. -
Csoder #39903 majd negyvennél
-
:P -
hmmm
-
ték ^^ -
hi -
Jaj,jön a nyulhun :-ny
Hány K-ra húztak le ezért a darab szarért ? -
Csoder #39897 Nagy kalap szar? Kifejtenéd? -
ez azért erős túlzás volt szerintem!
indokolni is tudod,vagy csak úgy szar!? :)
-
nyulhun #39895 Sziasztok! A Tamiya 1 nagy kalap sz...r.
1 kicsit upgrédeltem a tigrincset. -
Csoder #39894 fincsi cucc -
Ez tényleg no comment.
Láttam pár autót már,de messze ez a legszebb
-
No comment....
-
a kabin az nem gyenge...
-
Nézegetem ezt az oldalt.
Ez nagyon tetszik.
1.
2.
3.
4.
5.
6. -
Ez nem lesz kicsi' :D -
Jaja szep nagy..de igy az igazi ;)) -
úristen 1/35-s csinúk' !
baromi nagy lehet
-
Ez a kep dekurva jo dio tema!!! Ezzel a makettel ez konnyen ki is vitelezheto! Asszem megy is a kivansaglistara....
-
Remelem lesz...es a manapsag lathato tendencia ezt sugallja is. -
Eduard biztos fog majd feljavítást csinálni,kérdés hogy műgyanta ápdét' lesz-e... -
Jah es hogy valami pozitivat is mondjak rola igy "elsoranezesre" :))
A matricalap nagyon szep! 2006-os szinvonalu!
-
Illetve a fegyverzet alapbol kuka(katapult is)...olyan ronda es csak nyomokban hasonlit az R-23/R-60-ra, az elsofutomu is gazos (a kerekkel egybeontott vedoracs)...szal boven van mit feljavitot gyartani a keszlethez! De legalabb mar vegre megjelent...mert ami nincs es nem kapni (pl ESCI keszletei) ahhoz nem fog a kutya se gyartani feljavitot....
-
Kepeket elnezegetve szvsz kicsi a fuggoleges merete is...szal ugyfest hordozza a makett a regi ESCI keszlet minden "kinjat"....bar mintha negativ panelezesu lenne,(kepek alapjan..nem olvastam meg el rola semmit, es tuti lesz majd jo cikk rla ahol osszevetik meretaranyos rajzokkal) tehat azert javitottak a kliseken! -
Nos elnezve a makettet azert van remeny! "Koztudott" (marakinek?!) hogy az ESCI Mig-23/27-esei komoly meretbeli difikkel kuzdottek anno! Rovidebb orrresz es kissebb fesztav, de a keszletet elnezve ez orvoolhato lesz majd feljavitokkal konyen! (a regi ESCI keszletekhez tulkepp azert alig van feljavito mert azok meg akkoriban jelentek meg amikor meg ez a feljavitosdi nem volt sehol se...)
Siman el tudok kepzelni egy fotomaratason tul egy mugyanta uj orreszt es mugyanta uj szarnyakat....igy meg mar akar 100%-os makett epitheto a kittbol..es ez vegre (hogy megjelent!) JOOOOOO!
-
(ezen mar latszik hogy alapbol kuka es venni feljavitottat amint lesz vagy gyartani hozza!)
-
doboz tartalma!(bár biztos láttad már) nem tudom én kezdek félni az Italeritől a Seahawk után!:D -
Naaaaa veeeeeeeeeeegreeeeeeeeeeeeeeee... (bar sejtheto hogy regi ESCI keszlet de akkor is!)
(Nembeszelve arrol hogy alapbol van hozza magyar ekes festes/matrica keszlet!!)