69150
-
Ha befejeztem a Victory-t,csinálok egy jókis diorámát asszem :)
-
aztamindenit 

-
:DDD -
vááá
-
azt a rohadt!
itt nézzétek meg a 334-es kommentet...1/16 Trumpeter T-34/85 
lehet valaki már látta a doboz tartalmát,de én most látom előszőr! -
"az akváriumomba:
- nincs akváriumom"
te egy állat vagy! :ASDs
szerintem ha lelakkozod,akkor jó lesz mindenkinek! roncsnak is,halaknak is,bár nem tudom,nem csináltam még ilyet -
eh... komoly...
terveztem egy hasonlót az akváriumomba, csak 3 akadálya van:
- nincs akváriumom :)
- a festék fixálását ésa víz festék éltali mérgezését kellene megoldani a halak miatt...
- nem lenne szivem roncsot csinálni belőle :) -
itthon nem nagyon találtam,amit néztem az a fabulis,meg a jatek-makett.hu...de ha külföldi oldalt nézünk,akkor itt van raktáron! -
végülis így is meglehet csinálni az U-Bootot! -
Skyline, nyulhun kössz. De gondolom ezek nem kaphatók Magyarországon, csak ha megrendelem külföldről!?!? -
-
-
áá,bazz mekkora állat :DD
Teh,nem baszogatásból,de nem felejtettél el lesorjázni pár alkatrészt ?
Meg összecsiszolni is egyszerübb lenne felrakás elött...
-
dupla üléses horten
egy üléses horten
még egy pár horten
még egy horten -
nyulhun #40105 van asszem Dragon.itt nézelődj -
dragon gyárt 1/48-ban! -
Nem tudjátok, hogy van-e Horten repülőmakett? Akik nem tudják mi ez:
-
osztom :-\ -
Hát nemtom. Az amerikai autók kb 73ig voltak jók, utána mélyrepülés :( -
matt lakk kell ilyenkor! -
Sziasztok!
Nekiláttam a Dragonfly-nak.Félig kész ülések és a kabin főeleme:
Valamint a műszerfal matrinyás megoldással..meglátjuk hogy szárad meg,aztán ha nem jó,lefestem...Nem tudtok arra vmi megoldást,h ne csillogjona matrinya rajta?ha matt lakkal lefújom,az jót tesz neki?
Bocsi a rossz minőségű képekért!
Üdv
-
NGPETI #40098 Sziasztok!
BOCSI,hogy OFF!
ELADÓ 1:24-es Hasegawa MITSUBISHI LANCER EVO IV utcai autó,6000 Ft-ért!
Érdeklődni lehet:
Barna Róbert
06 30/492-4809
-
nyulhun #40097 Figyu próbáltad csiszolni azt a részt ahol a prop. tengelye illeszkedik a tartó részbe? -
Hat kilehet meg ilyenkor is (reszelovel meg eles szikevel) de nem a legkonyebb megoldas az biztos! A hatuljara en tuti ugy csinaltam volna hogy a hajocsavarrol levagtam volna a lapatokat es a csavarhazzol egyberagasztva arrol a tartokonzolokat levagva szep egyenéetes format lehet puttyval osszehozni (illesztesi hibak es csavaron a beszivodas), majd utana visszaragasztani a tavtartokat es a lapatokat. ;) -
az a baj,hogy azt a részét késő éjjel csináltam,fáradt voltam már,fejembe szállt a pillanatragasztó,és a revell ragasztó szaga,és kapkodtam,nem figyeltem ilyenekre,hogy sorja!
másnap láttam,hogy hoppá ez nem lett a legszebb...nem baj,majd javítjuk valahogy
-
azaz igazság,hogy nincs helyem diorámára...egyenlőre csoda lesz,ha befér a vitrinbe (magasságát tekintve)...ha nem,akkor a polcokat lejjebb kell tenni
-
oksa
-
nem vagyok akkora állat,hogy ecsettel neki essek a méteres bótnak' :Dd persze nem is az úbót' lesz a tesztalany a szórópisztoly felavatásának...mondom még fogok tömíteni,csiszolni,hegeszteni
-
Csoder #40091 Ha engem kérdezel, nekem dior nélkül jobban tetszene, akárhogyis néz ki a hajócsavar. -
Jolesz..de a vegen azert azokat az ilelszteseket putty-val ki lehet boven korrigalni nem olyan veszesek..ennel egy KP maketten 1000x durvabbak is lehetnek...meg a sok sorja amit fenthagytal...haaat irgum burgum...de remelem nem pacsmagolni akarod majd hanem szepen lefujod majd ;)) -
Pont a hajócsavarnál lesz nehéz hozzáférni, vagy nem? nem csinálod meg a hajócsavar előtti hegert magadtól? a távtartókat meg visszaragasztod, és puttyal összehozod. -
igen! pontosan VII C -
nem,a nagy része totálisan készen van...a flak,a torony,meg a 2 fedélzeti rész nincsen fölragasztva...mondom majd csiszolgatok,mert még vagy 4-5 helyen tömítgetni kell...néha azon gondolkozom,hogy ebből mégis csak dioráma lesz,hiszen a hátsó része (hajócsavar,stb) elég "jól" sikerült...majd meglátjuk milyen lesz a tömítgetés,csiszolgatás után a végeredmény -
Én erre úgy gondoltam már a legeléjén is, hogy inkább nem mondok semmit, de most mégis...
BAZZ+, mekkora nagy állat ez!
-
nagyon faja!
ez amúgy VII-es osztály? -
Én is ezt akartam kérdezni. Ugye Skyline ez csak szárazillesztés? Mert ha nem elég macerás lenne 1-2 helyen eltünteni azt a sok csúnyaságot. -

-
majd utólag végigmegyek rajta csiszolóval!:) -
Csoder #40081 De cukik a szerszámok, csavarkuclsok. -
Csoder #40080 Hát bazz, van egy hossza. :)
Alkatrészeket nem sorjázod, öntőcsonktalanítod ? :o Vagy majd utólag?