69150
-
nekem a kívánságlistán most 3 dolog van!
F-14
F/A-18 F...megtetszett,de csak mert duplaüléses,és Jolly! :DD
BV 138...ez is megtetszett,bár ezen még gondolkozom! -
Na,az is jó :) -
Csoder #40157 Hm, biztos van megfelelő méretű.
Ha nem, akkor a szaloncukrok karácsonyfára való rögzítését megkönnyebbítő kis rézdrót-kampócska, csak van otthon. -
Az túl vékony :)
legalábbis ami a "vékony" vezetékben van :)
Olyan 1 mm-es kellhet,próbáld meg gémkapocsból,ha kitudod egyenesíteni annyira. -
Csoder #40155 Rézdrót?
Vékony elektromos vezetékekben van, csak le kell hámozni/égetni a szigetelést. -
én is így voltam vele egy ideig,most meg lassan kész az úbóton a fúrás,faragás,ragasztás...jöhet a festés!:) bár most szembesültem azzal,hogy a tornyon lévő légvédelmi ágyú körül lévő korlát nem igazán illeszkedik a helyére,sőt sehogysem illeszkedik oda,pláne le is van törve (eleve úgy volt a kereten),szal lehet egyszerűbb lenne vékony drótból megcsinálni -
Csoder #40153 Jah, baromira nem volt kedvem makettezni, aztán csak álltak a szekrényben a projectek, de most már kezd eléggé visszajönni a makettező-Énem :)
[Megy kübelwagent festeni] -
allati 
-
-
látom nálad is tornyozódnak a makettek!:D
én most elhatároztam,hogy addig nem veszek új makettet,amíg benem fejezem a mostaniakat! mondjuk ezt úgy sem fogom betartani,de hátha!:D -
vááááááá akaromakaromakarom!! :) -
:DD -
Csoder #40147 Majd kaptok, egyelőre kicsit dédelgetem még. :)
Hát sosem a gyorsaságomról voltam híres. xD
Jegelem a sturmot. Gyorsan nőnek az elvárásaim, és most lelombozódtam kicsit a festését illetően. Nameg amúgy is ott van még a jpz, a huey, a kübelwagen dioráma, és nemsoká' az sd.kfz. 251.
(Ja, és még szintén a "mélyhűtőben" van a flakpanzer wirbelwind, elhatároztam hogy felújítom, randa volt.)
(Még valami, a flak 88 at is bekéne fejezni xD(Sturmtiger-szindróma)) -
gyááááááááá :DD
Dedúúrva o.O -
képet ! :)
Te,a sturmtigert mióta csinálod már ? Egy éve kb. ? :) -
Csoder #40144 2. megvan, és remélem hamarosan* a 4. is, csak kicsit más verzsönbe 
* - Hát igen, kicsit késnek, lehet hamarosan ISMÉT írok reklamáló levelet :/
más
babráltam kicsit a kübelwagen diorral, mekcsináltam az oldalfalakat -
kéne :) (kár,hogy a figurák fele megvan :S )
kéne :)
fúdekéne :)
ehhh... -
pfff.. mikor fogok én 12 nap alatt ilyen szinten összerakni vmit??? -
lol! fabulisnál majdnem 18.000!!! ezzel szemben modunin 50€,azaz kb 13.000! de még az aviationmegastore-on is annyi! persze új makett meg minden,de nem kicsit drágább itthon!
-
Elb@sztam CSAK Dragon harcjárművekre 120K-t,...gondolatban
És akkor még a hajók... :) -
Nagyon szép :o -
sztem tök jó, meg az is hogy leír mindent....csak kár hogy nem magyar
Van magyar leírás képekkel ehhez vagy más modell készítéséhez?
Ezt a fekete alap, aztán szürkés fedőárnyalatot, sima ecset+festékkel is meg lehet oldani? -
á,most úgy sincs lóvém :D -
Erről lehetne egy oldalt írni.
Mindenkinek másképp fekszik,így csak azt tudom mondani,hogy úgyis magadtól kell rájönnöd,hogy miket lehet felrakni,és mi az ami zavar a festédben,ha már felraktad.
(pl. harckocsira lánctalpat + görgőket célszerü nem az elején felrakni,stb...)
Ki fog nálad is alakúlni egy rendszer,és az alapján fogod a maketteidet készíteni. -
írj nekik emailt,és kérdezd meg ,hogy mi van!:D -
Játék maketten még mindig az van a Dragon maketteknél,hogy "előrendelhető-szállítás jún. 8-tól"
-
1/48 Hasegawa F-18F Hornet
elég "szar" lett,érdemes végig nézni az építést! lehet volt már,de nem baj! :) -

-
Csoder #40131 szvsz utóbbi :/ -
de,fabuliséknál előtudod rendelni,csak egy az érdekes,hogy ott 32 ezer a makett! :DSADSA most vagy a srác írt el valamit,vagy mi értelmezzük rosszul,vagy a fabulisék dobtak rá egy kis + haszont!:DD
-
nem tudom még 
-
Találnék neki 
Itthon gondolom nem lehet kapni,mi ? :P -
milyen témában? Afrika,Normandia,stb,meg mi lesz a szitu? -
ja,azt hittem több! bár ehez is hely kell már! -
há' van ehhez maratás :o
2 tábla ráadásúl :o -
hmm,16K nem is sok :o -
mégis
nem baj,a srác képein jobban lehet érzékelni a méreteket,pl összerakatlanul a tank "teste" olyan hosszú mint a csempe,meg a torony mellett a 100-as!:)
ezt írja még a srác:
"A paraméterei: "Hossz:505 mm, szélesség: 188mm, magasság:173mm". A tank 16 ezer Ft volt, a 3 db Part maratás is kb. 16 ezer."
nem volt olcsó!
-
Csoder #40122
-
helosztok egy kérdésem lenne már össze raktam kb 5 darab makkettet
a ragasztás hibátlan de a festés nagyon nem megy ti hogy csináljátok
elöször kifestitek utána ragasztjátok össze köszi
-
*1/35-ös német jármüvekkel + katonákkal :)