69150
-
Csoder #40199 Igen, nem is állítottam az ellenkezőjét. :) -
Szerintem mindenki ront el makettet a "palyafutasa" soran... -
Csoder #40197 :D
Kétbalkezes
[Beszél ő, mikor egy shermant full-ra hazavágott
, de ammá' régen vót']
-
Ugyis elkurod elsore 
De nem is baj..mashogy ugyse tanulod meg...csak mondjuk ne egy x tizezerforintos maketten kezd a fujast :)
-
tegnap sikeresen letörtem a tengó jobb első vízszintes kormánylapátját,ma meg a légvédelmi ágyúról a tárat! :\ hiába nálam a makettezés nem makettezés néhány alkatrész letörése nélkül!:D -
Csoder #40194 Bahh. :D Én már szétfújtam volna a pisztollyal mindent :)
Festéstől néha én is tartok kicsit, nehogy elrontsam (jellemző rám), de határozottan kell hozzákezdeni, aztán np. :)
Meg gyakorlás gyakorlás gyakorlás... -
jolesz
-
sehogy!
várja a festést,de fosok kipróbálni a szórópisztolyt,félek,hogy elcseszek valamit!:D na meg még kéne egy sűrített levegős palack is,amiből jön a levegő! az Úbót is lassan kész (bár van még meló),aztán jöhet a festés
-
Csoder #40191 Na ez is kircsi ötlet, tigrissel hogy haladsz? -
áhá,így már értem...az őtlet jó,tetszik!
különben megvan még az a privátod amit írtál a tigrissel kapcs,hogy elhagyatott stb...módosítottam az ötleten,nem a tigris lesz elhagyva,hanem a willys...motorháztető nyitva,ezzel közvetítve azt,hogy motorhiba miatt megkellett állni,de jöttek a germánok,és menekülőre kellett fogni a dolgot,stb -
Csoder #40189 #40184 :) -
Csoder #40188 egy tiszt, és egy tizedes menekülésének szomorú vége :)
A kerekek lerepültek, mikor földet ért ("ugrató"), majd "hason" csúszva közeledett a megállóhoz... Aztán ott "finoman" kiszedték őket a kocsiból, ezt próbáltam is visszaadni, a jócskán felborzolt talajjal, és a lejtett mp-44-el (kocsi mellett). -
Szép!!
-
És a nagykerek(az a max 2db) olyan iszonyt árakat kérnek a makettekért, hogy persze hogy ilyen rohadt drágák a boltok!! Ráadásul a nagykerek alig hoznak be maketteket!! -
és mi a szitu? gondolom kerekek is lesznek rajta,vagy lelopták az éjszaka?:D -
Csoder #40184 köszi :)
bár ez csak amolyan "gyakorló dioráma" (sár, meg egyéb dolgok...) -
elég jó lesz,grat! 
-
Csoder #40182 Kb. így fog kinézni. Balelső ajtó még fel lesz ragasztva, meg ahol kicsit lekapartam a festéket, ott lesz egy ponyva ragasztási helye.
Az autót még a másik oldalon egybe kell dolgoznom a talajjal, de elfogyott a sulifix :/ Így majd holnap.
-
nyulhun #40181 Sztem nálunk azért nincs semmi a boltokban mert 1. kevés ember engedheti meg magának ezt a hobbit komoly szinten 2. nem értenek hozzá -
Csoder #40180 "...de várhatóan jövő hét első felében végre megérkeznek a Dragon termékek."
Hát majd kiderül. :) -
Szal en itt ungarfosche kozepen boszen toltogetem oket..de ha lehetne kapni nagyreszet tuti megvennem (persze eszszeru aron..nem ahogy pl a Fabulis arulta duplanyiert..).... -

-
Jah es nem tudom feltunt e a komplett Osprey fuzetes polc..megy a tobbi szakkonyvek tomkelege is.... -
hat ez magyarorszag... -
2 barátom kinn van már vagy 3 éve, mondták hogy látogassok meg őket, asszem aktuális lett :)
Ha 2 napig kóbászolunk, de akkor is be akarok menni :) -
bazdmeg! :\ nálunk mikor lesz ilyen,hogy a festék részleg tele van? jó új bolt meg minden,de nem hiszem,hogy nagy hiány lenne a festékekben,ha beindul a bolt...meg a kilóméteres polcok,csurig makettekkel...nem tudom a fabulissal mi lett,hogy kb 8 négyzetméter az egész üzlet,pedig aki régen járt a Szentendrei úti üzletükben,az biztos emlékszik milyen nagy placc volt akkor...most meg egy kertesház alsó szintjén van egy kis sufni nagyságú szoba,ahol 5en épphogy elférünk!:\ -
(Nem beszelve arrol hogy olcso...nagyon olcso ahhoz kepest hogy ujszerszamos, es Tamiya, kidolgozott hajtomuvel, es 48-as!!!) -
Hannants uj boltot nyitott....ebben meg semmi nagy szo nincs...hacsak az vagy nem hogy de jo lenne felenk is legalabb 1db ilyenszintu boltocska....alom szep alom... -
Nalunk meg kapni se lehet* (sot europaban se sok helyen...)de van aki mar meg is epitette....
*.: Tamiya uj 48-as Heinkel He 162A-as keszlete...honapok ota ezen csamcsognak egy csomo helyen hogy jolsz meg minden meg mikor jelenik mar meg.. -
Ez tényleg szar(volt nekem korán reggel)...
-
Annyira nem vészes az ára. 16kért megéri szerintem, főleg, hogy egy 1:35ös tigris is megvan 10-12k. -
thx :) -
Csoder #40167 :)
Majd szólok ha lesz... -
igen! :) bár abból már nem lesz dioráma,hogy U-Boot,és bv138 együtt (túl nagy lenne),de egy kissebb diorámát lehet még csinálni a Blohm-nak -
:DDD
Na főleg ezek miatt nem rendelek még
-
ennyuire megteccet a kép? (bv138) -
Csoder #40163 Na, rendelj egyet! :)
Jatek-makett.hu-n úgy is vannak jók, igaz már nem akciósak, és még nincsenek is raktáron. -
nem olyan nagy! 27cm hosszú,37cm széles,bár ennek is kell már hely!:D mondjuk minek nem kell hely!:D
régebben egy ilyet is akartam,de nincsen helyem hozzá...majd talán egyszer -
Mióta akarok már egy Sdkfz 251-est :O
Nem is tudom,mért nem építettem még egyet sem
-
b&v iszonyat dúrva lehet :o