69150
-
Keresem a makettet de nem talalom! Ennek aztan tenyleg semmi koze hozza... -
Találjátok meg a két kép között az 5 különbséget! 
-
-
b*zdmeg.... nem akarok ilyeneket látni, mert mindig sírok miattuk.. :D -
kifogom próbálni!:) -
még mindíg ámulok és bámulok! de vajon mi fog ebből látszani,ha összeilleszti a gépet!?:\ és mennyi háttérinfót használhatott már fel..ez tuti Katalínával' repülhet,vagy nagyon jól informált! bár ma már annyi szakkönyv van,de akkor is!
-
Csoder #40233 Szüneteljél közben 30-45 perceket! :)
A vágás-csiszolás-ragasztás-vágás-csiszolás-ragasztás munkamenet egy idő után monotonná válik, és persze hogy figyelmetlenebb leszel... :) -
nem fogom elkapkodni (remélem)...lehet ezentúl ráálok a rövidebb időtartalmű makettezésre...ugyanis ha sokáig makettezek egyhuzamban,akkor hajlamos vagyok egy idő után a kapkodásra,nem figyelek oda,stb...de ha nem makettezek 8 órán keresztül,akkor valahogy jobban sikerülnek a dolgok! 
pl ma is csak 1-1,5 órát haladtam az úbóttal,de megvagyok elégedve a mai teljesítményemmel!
mondjuk nem is volt valami hú de nehéz meló ma,de akkor is
-
én is,de nem tudom mi az pontosan!:D -
nincs sajna,pedig kíváncsi lennék rá -
Csoder #40229 én is, nem az? 
-
http://www.ipmsdeutschland.de/Flugzeuge/Gaeste/Catalina_Wolf/Catalina_rear_gunner_03.jpg
Már azt hittem, WC-papír...
-
Csoder #40227 ááááá
én is akarok így makettezni...
kifestve nincs róla kép? -
őőőőő...inkább nem fűznék hozzá semmit!
a 4milis budipapír elég meredek,de a füles se semmi mellette!
-
Csoder #40225 
Már várom, hogy elkészüljön, csak ne kapkodd el. -
szóval akkor íme...ma nem haladtam túl sokat,inkább széjjel bontottam a hátsó részét,mert tényleg szarul nézett ki...lecsiszolgattam a sorjákat (kivéve azokról amik fent maradtak hátul),és feltettem a harmadik fedélzeti részt,meg csiszolgattam a már feltett fedélzeten a ragasztó maradékokat,stb...ja meg feltettem az elejére egy nagyobb maratást...íme a képek
-
Jaja! Ha sajatunkrol teszunk be kepet mindig fuzunk hozza olyan dolgokat amik az epites alatt gyulemlettek fel. -
Olvasd a rendszeresen a topicot es akkor kepben leszel hogy ki mit epit, mit vett es mi varja hogy elkeszuljon...mindig elujsagoljuk/megbeszeljuk egymassal a dolgokat epp ez a jo benne ;)) -
nem ez nem az enyém,pl mindjárt belinkelem a tengeralattjárómat,amit haladtam ma,csak lekell kicsinyíteni a képeket!:D de álltalában odaírjuk ha a miénk,pl "ez volt a mai haladás",vagy "így sikerült", stb...szal ha a mi maketteinkről kerülnek fel képek,azt lehet tudni,az X-1-t csak érdekesség képp tettem be!:)) -
tied? Az a baj, hogy nem tudom mikor raktok be saját képet, s mikor belinkeltet. Én még csak most kezdem el befejezni (első makettem) a Me bf 109-g-met, de elég ratyin néz ki. Kiváncsi lennék a ti műveitekre is, vagy legalább az első próbálkozásokra :D -
szép cssk a panelvonalak... de inkább nem kötexek :) -
1/32 Revell Bell X-1
stb -
lehet bene vmi :)
az első néhány makettem inkább egy megszáradt festékkupacra hasonlított :) -
gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás...senki nem szórópisztollyal, 3/0-s ecsettel a kezében születik! :) -
Csoder #40215 Amúgy itt vannak festéssel kapcsolatos pdf-ek. -
Csoder #40214 Hát erre elég hosszú választ lehetne írni, konkrétabb kérdésed nincs? -
hello mindenkinek el tudnátok mondani hogy ti hogy festitek ki igy
a makkettet mert nekem a festés nagyon nem megy
-
azért mondtam, hogy óvatosan, és minimál csiszolással meg lehet úszni :) -
Csoder #40211 vagy marófejjel :)
tű nem jó, összecseszi a műanyagot, aztán lehet csiszolni -
vagy felmelegített gombostűhegyével a geller effektet (csak azzal rohadt óvatosan kell
)
-
0,2-0,3 mm-es furóval csináltam anno a Churchillemre :) -
lesz-lesz!^.^
[minden ötletet szívesen fogad] -
Csoder #40207 ja, messziről
-
Csoder #40206 jah, gyári selejtek :D
esetleg golyónyomokat is csinálhatsz rá, úgy már látszana a meghibásodás oka is :) -
biztos voltak kivételek!:) -
Attól még jól néz ki!! -
Nem rossz, de a Jeepek elnyűhetettlenek voltak, nem voltjellemző rá a meghibásodás!
A Tigrisekre inkább... -
Csoder #40202 nálam is kb :)
valahogy egyik makettemmel sem vagyok megelégedve -
nálam inkább azt lehetne számolni,hogy hány szép makettem van,nem azt hogy hány rossz,mert a rosszból van több !:D
na jó ami szar volt azt kidobtam...tehát ami széttört,festetlen,csozé,lemált matricájú,stb,az repült a szemétledobóba...kell a hely,szal amit úgy gondoltam az repült! :) -
van egy szar italeri kamionom,az lesz majd a teszt alany